T. Jandečka 79. (p.)
1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 14:30

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj prvního s druhým dopadl lépe pro Dobřany


Branky


17

Šlágr kola začali lépe hosté. Dobřany se ujaly vedení ve 25. minutě, kdy jeden z domácích hráčů nešťastně namazal Havlíčkovi a ten neměl problém vstřelit úvodní branku. Po přestávce hosté pokračovali v aktivitě, což přineslo další dvě branky. Nejdříve se prosadil ve 49. minutě Fabián a v 69. minutě vstřelil svůj druhý gól v zápase Havlíček. V 70. minutě dostal za ostrý zákrok červenou kartu dobřanský Roubíček a domácí se vrátili do zápasu. V 79. minutě snížil z penalty Jandečka a za okamžik šel sám na gólmana Bečka, který ovšem druhou branku domácích nepřidal. Dobřany zvítězily 3-1 a upevnily si první místo. Měcholupy zůstávají druhé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté zvládli první poločas lépe

Souboj prvního s druhým začal lépe hostující tým, který byl od úvodních minut více aktivní a dokázal si vytvořit několik zajímavých příležitostí, ve finální fázi však chybělo přesnější zakončení. Hostům k první brance pomohla velká hrubka Měcholup. Ve 25. minutě se jeden z domácích hráčů snažil vrátit balón dozadu, ale přihrávku nešťastně poslal mezi beky k hostujícímí Havlíčkovi, který se vracel ještě z předchozí akce. Dobřanský útočník asistencí soupeře nepohrdl a tváří v tvář brankáři se nemýlil. Měcholupy se v prvním poločase nedokázaly dostat naplno do zápasu a jejich snaha vyloženou šanci nepřinesla. Dobřany zvládly první poločas lépe a do kabin se šlo za stavu 1-0 pro hosty. 

Dobřany si utkání pohlídaly

Ve 49. minutě po ztrátě jednoho z domácích obránců dostali hosté možnost rozehrávky přímého kopu. Dobřany situaci chytře sehrály a do obrovské šance se dostal Fabián, který vstřelil branku na 2-0. Domácí poté otevřeli hru, čehož soupeř opět využil. V 69. minutě se po rychlém brejku objevil v ideální pozici Havlíček a přesným zakončením přidal svůj druhý gól v zápase. V 70. minutě zbytečně zajel do protihráče hostující Roubíček a sudí jeho ostrý faul ocenil rovnou červenou kartou. Domácí začali hrát více aktivně a v 79. minutě se dopustil jeden z hráčů Dobřan nedovoleného zákroku v pokutovém území. Následnou penaltu proměnil bez problému Jandečka a snížil na 1-3. O několik minut později šel sám na brankáře domácí Bečka, ale obrovskou šanci ke skórování neproměnil. Dobřany si pohlídaly dvougólový náskok a odvezly si z Měcholup tři body. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Dnes byl soupeř určitě lepší a výhru si zasloužil. První inkasovaný gól jsme hostům hodně usnadnili, když jeden z našich hráčů nešťastně přihrál rovnou útočníkovi soupeře. Po přestávce jsme bohužel pokračovali v individuálních chybách, což Dobřany okamžitě potrestaly. V 79. minutě nás vrátil do zápasu snižující gól a vzápětí jsme si vytvořili ještě jednu vyloženou šanci, z které naneštěstí gól nepadl. Celkově musím říct, že dnešní utkání nebylo moc pohledné, spíše se na obou stranách bojovalo, než, že by zápas nabídl pěkné fotbalové momenty.

TJ Dobřany
Karel Kripner, asistent trenéra: Od začátku zápasu jsme byli lepším týmem a v prvním poločase jsme si vytvořili několik šancí, ale proměnili jsme bohužel jen jednu. V druhém poločase se obraz hry téměř nezměnil a přidali jsme další dvě branky. Pak jsme po naší chybě v rozehrávce nabídli domácím pokutový kop, který proměnili. My jsme si vytvořili ještě další šance, ale gól už jsme nevstřelili. Chtěl bych pochválit celé mužstvo a také poděkovat početné skupině našich fanoušků, kteří nás celý zápas hnali za třemi body.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] (84. D. Bálek [-] ) , T. Jandečka [-] , P. Harmady [-] (84. K. Kovařík [-] ) , V. Kaas [-] , D. Bálek [-] , J. Duchek [-] (78. D. Novák [-] ) , O. Novotný [-] (46. V. Čížek [-] ) , K. Veselka [-] , J. Kadlec ml. [-] , J. Valečka [-] (64. K. Čabrada [-] )

TJ Dobřany
K. Lang [-] - J. Ebelender [-] , T. Mertl [-] , P. Smetana [-] , V. Bouček [-] - P. Hejhal [-] , M. Hohlberger [-] , P. Brabec [-] , J. Roubíček [-] - O. Havlíček [-] (80. M. Bruha [-] ) , M. Fabián [-] (75. M. Hájek [-] ) -

ŽK: 75. P. Brabec . ČK: 70. J. Roubíček .
Hráči zápasu: O. Havlíček , J. Ebelender .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Červený Václav - ČERVENÝ Ondřej (N), JORDÁN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:58

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:26

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 16:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 12:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 20:03

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:12
Jan Keňo

Expert: Josef Polena
Tip experta: výhra hostů

Boj o první místo tabulky, ve kterém věřím více týmu Dobřan, který bych řekl, že má kvalitnější mužstvo.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 08:00

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 09:32

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 06:35

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 11:08

Tip: výhra hostů