Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotěšov naděloval ve Štěnovicích


Branky


20

Hosté výborně zvládli první poločas, kdy se jim podařilo vstřelit 5 gólů. V druhém poločase viděli diváci další čtyři góly a Chotěšov si nakonec připsal vysoké vítězství 7-2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chotěšov rozhodl utkání v prvním poločase

Hosté vlétli do utkání sebevědomě a po zásluze se ujali vedení. V 10. minutě se dostal do dobré šance Vítek a přesným zakončením vstřelil první branku utkání. Chotěšov si vyměňoval krátké přesné přihrávky a Štěnovice snadno přehrával. V 16. minutě to byl znovu Vítek, kdo se dostal do zakončení a i na druhý pokus proti brankáři soupeře uspěl, 2-0 pro hosty. Ve 23. minutě se v dobré pozici objevil hostující Zahoř a vsítil třetí gól Chotěšova. Domácí se snažili reagovat na vývoj utkání, ale kombinace se jim vůbec nedařila. Rozjetí hosté přidali čtvrtou branku ve 29. minutě, kdy se podruhé prosadil Zahoř. Ve 35. minutě pak útočník Chotěšova zkompletoval hattrick a zvýšil na 5-0. 

V druhé půlce další 4 góly

Do druhého poločasu už hosté nevstoupili s takovou intenzitou jako na začátku utkání a do šancí se dostali i domácí. V 55. minutě se postaral o snížení Egermaier. Poté hosté opět zapnuli a odpověděli další brankou. V 68. minutě obdržel krásnou přihrávku Vacek a upravil skóre na 6-1. V 72. minutě přidal svůj druhý gól v utkání domácí Egermaier a snížil na 6-2. V 73. minutě zajel do protihráče domácí Jůza a za svůj zákrok viděl žlutou kartu. Poslední slovo měli hosté, V 88. minutě zkompletoval hattrick Vítek a potvrdil tím výborný individuální výkon. Po výborném týmovém výkonu Chotěšov vyhrál vysoko 7-2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Do zápasu jsme sice vstoupili aktivně, bohužel nás v prvním poločase srazily individuální chyby v obraně a dalo by se říct, že jsme hostům všech pět gólů nabídli jako na zlatém podnose. To ještě hosté neproměnili pokutový kop. Po poločase už se hrál víceméně vyrovnaný fotbal, kdy si hosté v poklidu hlídali vedení a my jsme se snažili aspoň kosmeticky upravit skóre zapasu. Bohužel se nám momentálně absolutně nedaří, nejsme schopni nějaké kloudné kombinace a dostáváme spoustu laciných branek.

TJ Chotěšov
Jiří Multrus, trenér: Dnes byl zápas jasně v naší režii, od začátku jsme měli utkání pod kontrolou a rychlé vedení nám přineslo klid a pohodu do dalšího vývoje zápasu. Celý první poločas hrál celý tým velmi dobře, do druhé půlky jsme nastoupili vlažně a doslova jsme nabídli soupeři dva góly. Naštěstí jsme opět zapnuli a přidali ještě dvě branky. Celému týmu bych rád poděkoval za předvedený výkon a potvrzení favorita v tomto zápase.



Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - M. Matoušek [-] , . Koželuh [-] , M. Fabián [-] (46. J. Uxa [-] ) , P. Volf [-] , L. Egermaier [-] , M. Boček [-] , J. Jůza [-] , P. Chaluš [-] , Z. Švec [-] , L. Sedláček [-]

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - P. Milička [-] , T. Vacek [-] , L. Calta [-] , J. Hőnig [-] , J. Jindřich [-] - J. Zahoř [-] (46. M. Brabec [-] ) , A. Kavka [-] (67. P. Znášik [-] ) , M. Vítek [-] , P. Braun [-] , J. Schamberger [-] -

ŽK: 68. P. Chaluš , 73. J. Jůza .
Hráči zápasu: J. Zahoř , M. Vítek , T. Vacek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - MINAŘÍK Zdeněk (N), BEDNÁŘ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Vítek Panuška
Tip experta: výhra hostů

Štěnovice se podobně jako my trápí, myslím si, že si Chotěšov bude chtít vylepšit umístění a odveze si 3 body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů