3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

7.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy doma nezaváhaly


Branky


29. J. Duchek (p.) , 86. D. Bálek , 90. Z. Hybšman
20

Měcholupy nastoupily na svém hřišti proti Štěnovicím a ve 29. minutě je poslal do vedení z penalty Duchek. Hosté urputně bojovali celý zápas a v druhém poločase si vypracovali i několik šancí, vyrovnávací branku však nevstřelili. Měcholupy potvrdily vítězství až v úplném závěru, kdy se nejdříve prosadil Bálek a v 90. minutě ještě zvýšil na 3-0 Hybšman.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se prosadili z penalty

Domácí tým vstoupil do zápasu aktivně a od začátku měl herní převahu. Hosté zvolili defenzivní taktiku a hráli spíše zataženě. Ve 29. minutě zahrávali domácí standardní situaci. Po pěkném centru zatáhl za dres v pokutovém území jeden z hostujících hráčů kapitána Měcholup Veselku a ten se poroučel k zemi. Rozhodčí neváhal a odpískal penaltu pro domácí. Tu si vzal na starost Duchek a nabídnutou příležitost bezpečně proměnil. Hosté ani po inkasované brance ze své taktiky neslevili a dále urputně bránili, což Měcholupům nesvědčilo, jelikož se jen obtížně dostávaly do šancí. Ve 45. minutě viděl po ostřejším zákroku žlutou kartu domácí Kanta. 

Další góly až v závěru utkání

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Hosté spoleháli na defenzivu a hráli velmi zataženě. Domácí si udržovali velkou herní převahu, ale k vyloženým šancím to nevedlo. Na domácím týmu bylo vidět, že chce vstřelit další branky a zápas rozhodnout, proto v druhém poločase hru více otevřel, čehož několikrát využili hosté. V 70. minutě se dostal do vyložené šance jeden z hráčů Štěnovic, ale radost mu překazil výborným zákrokem gólman. Hosté si vytvořili ještě jednu zajímavou příležitost ke skórování, nicméně ani tu neproměnili. V 86. minutě se ujal rozehrávky rohového kopu Duchek, jeho pěkný centr si našel Bálek a nádherně z voleje vstřelil druhý gól domácích. V 90. minutě se ještě po pěkné akci prosadil do prázdné branky Hybšman a definitivně tím potvrdil vítězství domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Karel Veselka, hráč: Dnes náš výkon rozhodně nebyl ideální a musím říct, že se nehrál pohledný fotbal. Jsme samozřejmě rádi, že jsme získali 3 body, ale to je asi jediné s čím můžeme být spokojeni.

TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Dnes bych to nazval bojem jedenácti statečných. Bohužel z mnoha důvodů nám chybělo několik hráčů sestavy. Proto jsme zvolili velice defenzivní taktiku. Domácí jsme tak díky dobře fungující obraně do mnoha šanci nepouštěli a co prošlo, pochytal náš pozorný brankář. Domácí hrozili hlavně po standardních situacích a dlouhých nakopávaných balónech. Bohužel jsem před poločasem inkasovali z mého pohledu po nesmyslné penaltě, zbytečný faul...Do druhé půlky jsme nastoupili aktivně a v některých pasážích jsme domácí i přehrávali. Dostali jsme se i do dvou stoprocentních šancí, jednu nám zlikvidoval domácí brankář a při druhé nás zradil terén. Ke konci jsme bohužel dvakrát inkasovali, jednou po krásné střele z vápna, druhý gól po pěkné kombinaci domácích. Chtěl bych pochválit celý tým za bojovnost a nasazení. Dnes se rozhodně nemáme za co stydět!



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] (84. K. Kovařík [-] ) , T. Jandečka [-] (85. Z. Hybšman [-] ) , D. Kanta [-] (46. J. Kaňák [-] ) , D. Bálek [-] , V. Kaas [-] , J. Duchek [-] , O. Novotný [-] , J. Valečka [-] , K. Veselka [-] , J. Kadlec ml. [-]

TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - M. Fabián [-] , P. Lodl [-] , T. Fink [-] , J. Jůza [-] , F. Kobza [-] , D. Fictum [-] , L. Sedláček [-] , M. Matoušek [-] , J. Tomašek [-] , J. Uxa [-]

ŽK: 45. D. Kanta .
Hráči zápasu: D. Bálek .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Jakš Jan - ZADRAŽIL Zdeněk (N), MINAŘÍK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Karel Veselka
Tip experta: výhra domácích

Pokud se nepřizpůsobíme hře soupeře věřím, že body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích