2:5
(2:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:00

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Blovice jasně vyhrály ve Štěnovicích


Branky


3. M. Boček , 24. M. Boček - 2. J. Parouz , 31. M. Heřman , 44. D. Tříska , 59. J. Vokurka (p.) , 74. J. Rous
18

V prvním poločase viděli diváci hned 5 gólů a do šaten se šlo za stavu 3-2 pro hosty. V druhém poločase vstřelily Blovice další dva góly a po výhře 5-2 si připsaly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Přestřelka vyzněla lépe pro hosty

Hosté šli velmi brzy do vedení, když se v 2. minutě zápasu trefil Parouz. Domácí odpověď však byla okamžitá, již v třetí minutě si dobrou pozici našel Boček a přesnou střelou prostřelil gólmana soupeře. V 9. minutě dostal za ostřejší faul žlutou kartu hostující Tříska. Poté domácí dobře kombinovali a po zásluze šli do vedení. Ve 24. minutě přidal svůj druhý gól v zápase Boček. Tentokrát byla reakce hostů rychlá. V 31. minutě se objevil v dobré pozici Heřman a pěkným zakončením vyrovnal na 2-2. Diváci se nenudili a v 44. minutě viděli další gól, když se za Blovice prosadil Tříska a vrátil jim vedení. 

Blovice přidaly další dvě branky

Druhá půlka byla v režii hostů, kteří většinu času dominovali a vypracovali si několik nebezpečných příležitostí. V 59. minutě se provinil nedovoleným zákrokem v pokutovém území jeden z domácích hráčů a rozhodčí pískl penaltu. Její exekuci si vzal na starost Vokurka a vstřelil čtvrtý gól hostů. Štěnovice se snažily se zápasem něco udělat, ale jejich akce byly nepřesné a už se jim nedařilo tolik jako v první půlce. V 74. minutě přidal pátý gól Blovic Rous a definitivně stvrdil vítězství hostujícího týmu. Blovice si po velmi dobrém výkonu připsaly tři body a v tabulce se posunuly na osmé místo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Štěnovice
Václav Stuchl, hráč: Dnes si všechny body odvezli hosté, kteří nás hlavně díky hře jejich zálohy nenechali chvilku vydechnout, velice pohyblivý a důrazný soupeř. Bohužel jsme hned ve druhé minutě inkasovali, naštěstí jsme díky krásné střele M. Bočka ihned odpověděli, poté se hra trochu vyrovnala a díky bojovnosti jsme se dostali do vedení, které jsme ale do poločasu ztratili a hosté po dvou podobných střeleckých pokusech z hranice vápna otočili výsledek. V druhé půlce už herně dominovali a po zásluze přidali dva góly, jeden z pokutového kopu a druhý po chybě našeho brankáře. Nedá se nám upřít bojovnost, ale bohužel herně na tyto soupeře nemáme. Musíme se tedy připravit na další těžký zápas na půdě Měcholup.




Sestavy


TJ Sokol Štěnovice
V. Stuchl [-] - . Koželuh [-] , M. Fabián [-] (76. D. Fictum [-] ) , P. Volf [-] (76. T. Fink [-] ) , J. Nový [-] (54. F. Pelouch [-] ) , M. Boček [-] , J. Jůza [-] , F. Kobza [-] , L. Sedláček [-] (66. L. Kohút [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Tomašek [-]

TJ Sokol Blovice
T. Beneš [-] - M. Houdek [-] , A. Zdvořáček [-] , V. Šeba [-] , J. Parouz [-] (82. M. Štětina [-] ) , M. Heřman [-] - R. Rous [-] , D. Tříska [-] (86. I. Ivanov [-] ) - L. Krásný [-] (86. M. Balvín [-] ) , J. Rous [-] (82. M. Vojtěch [-] ) , J. Vokurka [-] (70. R. Kolář [-] ) -

ŽK: 67. M. Boček - 9. D. Tříska , 55. A. Zdvořáček .
Hráči zápasu: D. Tříska .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: KRAUZ Jan - MINAŘÍK Zdeněk (N), HEŘMAN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Karel Mareš
Tip experta: výhra hostů

Blovice mají výbornou ofenzivu a vyhrají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů