4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 10:30

5.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy jasně přehrály Chotěšov


Branky


6. V. Čížek , 10. D. Bálek , 24. P. Milička (vl.) , 66. O. Novotný
17

Do Měcholup přijel Chotěšov a domácí rozhodli zápas již v prvních 25 minutách. Na tři rychlé góly nedpokázali hosté zareagovat a vývoj utkání se nezměnil ani v druhé půlce. Domácí vstřelili v 66. minutě čtvrtou branku a pohodlné vedení do konce zápasu udrželi. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí rozhodli v první 25minutovce

Domácí byli od prvních minut aktivnější a soupeře přehrávali ve všech aspektech. Již v 6. minutě domácí rozehráli zajímavou standardní situaci a dobrou pozici si našel Čížek, jenž pěkným zakončením poslal Měcholupy do vedení. V 10. minutě utrpěl hostující útočník Brabec zranění v obličeji a s tržnou ránou musel do nemocnice. Hosté chvíli hráli v 10 a domácí toho okamžitě využili. O chvíli později dostal pěknou přihrávku za obranu Bálek a tváří v tvář gólmanovi se prosadil, 2-0. Ve 24. minutě se domácí prezentovali dalším přesným balónem za obranu, jeden z domácích hráčů prostřelil gólmana, ale míč se díky špatnému terénu zastavil na brankové čáře. Hostující Milička se snažil balón vykopnout z branky, ale v obtížném postavení si vstřelil vlastní gól, 3-0. Hosté rozhodně nepůsobili odevzdaným dojmem, ale jejich vypracované šance zlikvidovala domácí obrana podpořená spolehlivým výkonem gólmana. 

Domácí si zápas pohlídali

Druhý poločas nabídl vyrovnanější hru, nicméně Chotěšov si několikrát vylámal zuby na pozorném brankáři Měcholup. Domácí hráli chytře a zkušeně si hlídali pohodlný náskok. V 66. minutě se k míči dostal domácí Novotný a pěkným zakončením překonal brankáře hostů počtvrté. Hosté nebyli pod tlakem a soupeř je nijak zvlášť nepřehrával, v některých pasážích hry byli dokonce lepší, ale k úspěchu to nevedlo. Domácí nadále kontrolovali hru a skóre 4-0 vydrželo do konce zápasu. Měcholupy se tak posunuly na třetí místo a v sezóně zatím nenašly přemožitele. 



Ohlasy k zápasu


TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Myslím si, že to pro nás byl po dlouhé době celkem klidný zápas. Povedl se nám hlavně úvod prvního poločasu, kdy jsme v krátkém sledu vstřelili tři branky a vytvořili jsme si pohodlný náskok. Soupeř dokázal několikrát zahrozit, ale naše obrana si s tím vždy poradila. V druhém poločase jsme už kontrolovali hru a přidali jsme čtvrtý gól.

TJ Chotěšov
Jiří Multrus, hráč: Na dnešní zápas jsme bohužel jeli bez 6 hráčů, takže bylo složité vůbec poskládat sestavu. Do zápasu jsme vstoupili špatně a hned v úvodu jsme inkasovali gól. V 10. minutě jsme přišli o útočníka Brabce, který musel s tržnou ránou v obličeji do nemocnice. V jeho nepřítomnosti jsme dostali 2. gól a to nás položilo. Do konce prvního poločasu jsme inkasovali ještě jednou. Do druhé půle jsme šli se snahou snížit a třeba se pokusit vyrovnat. Bohužel jsme nedokázali proměnit šance, trefovali jsme domácího gólmana a gól jsme nevstřelili. Dnešek byl pro nás klasickým zápasem, na který chcete rychle zapomenout. Chyběl důraz, nic se nedařilo a přesto, že nás soupeř nijak nepřehrával, tak jsme mu sami nabídli čtyři góly.



Sestavy


TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - S. Bečka [-] , T. Jandečka [-] , V. Čížek [-] , D. Bálek [-] , V. Kaas [-] , J. Duchek [-] (79. D. Bálek [-] ) , O. Novotný [-] , J. Valečka [-] , F. Zelenka [-] , J. Kadlec ml. [-]

TJ Chotěšov
M. Rada [-] - J. Schamberger [-] , J. Hőnig [-] , T. Vacek [-] , P. Milička [-] - A. Kavka [-] , P. Znášik [-] , J. Zahoř [-] , P. Braun [-] - J. Multrus [-] , J. Brabec [-] (24. Š. Louda [-] )

ŽK: 84. V. Kaas - 50. J. Multrus .
Hráči zápasu: J. Kadlec ml. .
Počet diváků: 33. Rozhodčí: PŘIBYL Zdeněk - BRŮHA Radek, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Předseda klubu - TJ Pfeifer Chanovice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Keňo

Expert: Radim Šiška
Tip experta: remíza

Oba týmy vidím na podobné úrovni a ani domácí prostředí nebude hrát výraznou roli.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích