Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 16:00

1.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měcholupy rozhodly zápas již v prvním poločase a z Pačejova vezou výhru


Branky


14

V úvodním kole se představili fotbalisté Měcholup v Pačejově. Hosté naprosto ovládli první poločas, kdy se jim podařilo soupeři nasázet v rozmezí šestnácti minut čtyři branky. Po změně stran se diváci dočkali ještě jedné branky na každé straně, a tak utkání skončilo výsledkem 1-5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas v režii hostů

Hosté vstoupili do zápasu velmi aktivně a hned ze začátku měli několik nadějných standardních příležitostí. Branka z nich ale nepadla. To se změnilo po třiceti minutách hry, kdy se po další standardní situaci prosadil hlavou záložník Bálek. Branka hostující tým nastartovala a už o dvě minuty později se po pěkné křídelní akci z levé strany trefil Kaas, který uklidil balón do prázdné branky. Pačejov vypadl ze hry a do šancí se vůbec nedostával. Domácí tým působil pasivně a celý první poločas nevystřelil na bránu. Měcholupy naprosto dominovaly a do konce prvního poločasu přidaly ještě dvě branky. Nejprve se v 42. minutě trefil Jandečka a o čtyři minuty později vstřelil krásný gól kapitán Veselka, který po rohovém kopu uklidil z voleje míč do branky bezmocného gólmana domácích.

Po přestávce se hra zklidnila

Na začátku druhého poločasu se ozvali opět hosté. Neuběhlo ani deset minut a po chytré přihrávce se před bránou soupeře ocitl Valečka a potvrdil, že se v podobných situací nemýlí. Po páté brance se hra více uklidnila a ke slovu se dostali i domácí. Několik slibných šancí však zmařil gólman hostů Kovařík. Pačejov se dočkal v 65. minutě, kdy si po chybné rozehrávce soupeře šikovně našel míč aktivní Kubáň a tváří v tvář hostujícímu brankáři snížil na 1-5. Měcholupy se už nedostávaly tolik do šancí a zápas víceméně dohrávaly. Posledních dvacet minut zápasu se odehrávalo v mírnějším tempu a hosté si náskok v klidu pohlídali. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Pačejov
Vítek Panuška, hráč: V prvním poločase byl soupeř jednoznačně lepší. Nedokázali jsme si vytvořit žádné nebezpečné šance a dělali jsme chyby zejména po standardních situací, z kterých nás Měcholupy dvakrát potrestaly. V druhém poločase se hra trochu uklidnila a do zápasu jsme se dostali i my. Nicméně hosté byli dnes jednoznačně lepším týmem a náskok si do konce zápasu pohlídali. Dle mého názoru byl od nás nejlepší Milan Kubáň, který hráče soupeře neustále napadal, byl aktivní a po chybě hostující obrany vstřelil zasloužený gól.

TJ Měcholupy
Petr Novák, trenér: Samozřejmě hodnotím zápas pozitivně. První zápas po letní přípravě je vždycky náročný, ale my jsme si s tím poradili dobře. V prvním poločase jsme podali výborný výkon a vstřelili čtyři branky. Je pravda, že jsme v druhé půlce trochu polevili a zápas spíše dohrávali, ale výsledek 5-1 považuji za velmi dobrý vstup do nové sezóny. Za nejlepšího hráče bych vybral Tomáše Jandečku, ale musím říct, že toto ocenění by si dnes zasloužili všichni hráči, byl to hlavně týmový výkon.



Sestavy


TJ Sokol Pačejov
F. Sedláček [-] - J. Prokopius [-] , V. Panuška [-] , A. Kolářík [-] , O. Štěpán [-] , J. Smolík [-] (75. J. Cikán [-] ) , V. Klásek [-] , J. Hlůžek [-] , J. Ticháček [-] , M. Kubaň [-] , L. Šmrha [-] (46. T. Bláha [-] )

TJ Měcholupy
J. Kovařík [-] - D. Bálek [-] (73. S. Bečka [-] ) , T. Jandečka [-] , O. Červený [-] , D. Novák [-] (18. J. Valečka [-] ) , V. Kaas [-] , J. Duchek [-] (84. D. Bálek [-] ) , O. Novotný [-] , F. Zelenka [-] , J. Kadlec ml. [-] , K. Veselka [-] (84. J. Kolář [-] )

Hráči zápasu: M. Kubaň - T. Jandečka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: HOŠEK Jaroslav - BRŮHA Radek, MOLNÁR Ludovít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Keňo

Expert: Václav Stuchl
Tip experta: výhra hostů

Zde je jednoznačně kvalita na straně hostí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích