L. Titl 55.
1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Červená karta ve 2. minutě, dvě neproměněné penalty a první venkovní vítězství pro Mochtín


Branky


22

Do Rokycan přijel v neděli odpoledne Mochtín. Oběma týmům se výsledkově daří spíše na domácí půdě. Domácí šli v zápase brzy do deseti. Nakonec dohrávali přes 20 minut dokonce v devíti hráčích. Mochtín dlouho trvající přesilovku využil a poprvé v sezóně venku zvítězil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání nezačalo pro domácí vůbec dobře. Už po pár sekundách hry zastavil nedovoleným způsobem unikajícího útočníka rokycanský Jiří Lev. A jelikož byl posledním hráčem, brzy po začátku vytáhl rozhodčí Pastyřík z kapsičky červenou kartu. Rokycany ale nezalezly, naopak měly první vážnější šanci zápasu. Michal Radošovský ale svou střelou trefil pouze svého spoluhráče. Hosté se ale brzy na to dostali do vedení. Jan Žiak se dostal až na roh malého vápna a přihrávkou před prázdnou bránu hledal svého spoluhráče. Adresátem přihrávky byl Matěj Škoch, který uklidil míč do sítě. Po čtvrt hodině hry se po chybě v rozehrávce pokusil přehodit rokycanského brankáře Velek. Bránu ale netrefil. Hosté hrozili hodně po pravé straně, kde míč zatáhl Škoch, který zpětnou přihrávkou našel Jana Šafránka. Ten si dal dotek a pravačkou na zadní tyč poslal hosty do dvoubrankového vedení. O chvíli později mohli vstřelit branku i domácí. Centr z pravé strany našel na malém vápně osamoceného Lukáše Titla. V dobré pozici ale přestřelil. Ve 26. minutě zahrávali hosté roh, který se domácím podařilo odvrátit. Balón se ale dostal zpět do vápna. Centr chtěl sebrat brankář Wohlmuth a také to dal všem v areálu hlasitě najevo. Nepočítal přitom ale s mochtínský kapitánem Jakubem Bejvlem, který hlavou překonal vyběhnutého brankáře.

Zhruba deset minut před pauzou se vápnem prokličkovával domácí Martin Drábek. Jeho individuální akci ale chybělo zakončení. O podobnou akci se o chvíli později pokusil Matěj Pliml. Ten se z pozice stopera dostal až k vápnu, tam ho ale zastavila mochtínská defenziva. Poté nebezpečně střílel Kužma. Jeho střela ale jen olízla břevno. Hosté si vzpomněli, jak vstřelili úvodní branku a chtěli tuto situaci napodobit. Všechno vycházelo pouze až do finální fáze. Přihrávku před bránu už se podařilo domácí obraně zblokovat na roh.

Domácí do druhého poločasu vstoupili aktivně a brzy se dočkali snížení. Po centru z levé strany se hlavou prosadil Lukáš Titl. Třígólový náskok mohl hostům vrátit Žiak, trefil ale pouze tyč. Akce ale probíhala dál a ukočilo ji až písknutí hlavního rozhodčího. Po faulu ve vápně ukázal sudí na značku pokutového kopu. Hrdinou okamžiku se ale stal Wohlmuth, který udržel naději na bodový zisk. Za chvilise ale přeci jen hosté dočkali čtvrtého gólu. Opět přes levou stranu a opět nahrával Jan Žiak. Do prázdné brány dával Zbyněk Smolík. V 67. minutě byl domácím odpískán přímý kop pro zhruba 30 metrů od brány. Hned po písknutí ale nakopl Filip Stejskal nepřiměřenoz silou hostujícího Velka do holeně. Rozhodčí okamžitě tasil červenou kartu. Pár minut před koncem zastavil mochtínského útočníka střídající Motyčák. Jeho skluz ale netrefil míč, ale nohy. Mochtín tedy kopal již druhou penaltu. Také druhý pokus ale neskončil v síti. Tomáš Velek totiž přestřelil. Na druhé straně mohl po přetaženém centru snížit Radašovský i Titl. Ani jeden z nich ale nedokázal dopravit míč do sítě a z velké šance byl jen rohový kop. Poslední příležitost měli domácí. Balón propadl až na levou stranu, kde byl osamocený Motyčák. Jeho střela ale minula pravou tyč.



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - T. Pliml [-] (46. J. Bouda [-] ) , M. Kužma [-] , L. Pergl [-] (67. D. Kulle [-] ) , F. Stejskal [-] , M. Drábek [-] (74. J. Pliml [-] ) , M. Chmelíř [-] (81. L. Motyčák [-] ) , L. Titl [-] , J. Lev [-] , M. Radošovský [-] , R. Pražský [-] (67. J. Drábek [-] )

TJ Sokol Mochtín
D. Prokop [-] - M. Škoch [-] , T. Velek [-] , J. Šafránek [-] , Z. Smolík [-] (70. J. Osvald [-] ) , J. Žiak [-] , M. Kutka [-] , J. Bejvl [-] , J. Lysek [-] (80. R. Smolík [-] ) , P. Blažek [-] , J. Dolejš [-]

ŽK: 57. L. Titl , 69. M. Drábek - 9. J. Bejvl , 32. T. Velek . ČK: 2. J. Lev , 67. F. Stejskal .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PASTYŘÍK Tadeáš - LAPÁK Zdeněk, PŘIBYL Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: výhra hostů

Není to tak dlouho co jsme s Mochtínem hráli, když jsme měli rumunský týden, bohužel byla dělba bodů věřím, že to je teď nečeká! A proto jasná 2.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů