4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kaznějov doma zvítězil a navýšil svůj náskok na prvním místě


Branky


22

Při pohledu na tabluku asi zápas s jednoznačným favoritem. Zdání však klame. Křimice do Kaznějova ani náhodou nepřijely hrát druhé housle a neměly daleko k bodu. Nakonec sice prohrály 1:4, ale dokázaly si, že se dá hrát s každým soupeřem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupili lépe domácí, přes to to však byli hosté, kdo jako první ohrozil branku soupeře. Brankář Kaznějova Švamberg při rozehrávce trefil protihráče. Míč skončil těsně vedle brány. Poté přišla dlouhá pasáž bez jakéhokoliv ohrožení ať už domácí či hostující branky. To se změnilo až ve 20. minutě. Odražený míč po rohové kopu si našel Jiří Fedorco, který napálil míč vší silou, prostřelil vše, co před ním stálo a poslal Kaznějov do vedení. Hosté mohli srovnat,. Střelu z dálky nakonec dokázal Švamberg i za pomoci spoluhráčů zpacifikovat.

 

Hosté si dokázali, že se s prvním týmem tabulky dá hrát a do druhého poločasu vstoupili lépe než jejich soupeř. Kaznějov zalezl a bránil hubený náskok. V 58. minuté bylo vyrovnáno. Dlouhý balń prodloužil obránce pouze za sebe, kde byl Václav Mencl, který prostřelil brankáře. Domácí ještě reklamovali ofsajdové postavení střelce. Pomezní rozhodčí si ale trvala na svém rozhodnutí. Domácí mohli dokonat obrat. Hlavičku Jana Dytrta ale vyrazil z brankové čáry bránící hráč. Na druhé straně ale gól padl. Střelu Dinh Tuan Anha brankář Moravec vyrazil pouze k Jakubovi Kissovi, který dorazil míč do brány a vrátil domácím vedení. Chvíli na to poslal Fedorco přesnou příhrávku na Dinh Tuan Anha, který udělal gólmanovi kličku a upravil na 3:1. Hosté ješte mohli snížit střela z voleje v podání Pavla Fořta ale skončila pouze vedle pravé tyče. Na konečných 4:1 dával v posledních minutách Jan Vondráček. Ten si poradil s nněkolika obránci a rychlý protiútok zakončil gólem.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Kaznějov
Jiří Švamberg, brankář: Když jsem se před zápasem podíval na poslední výsledky Křimic, bylo jasné, že nás nebude čekat jednoduché utkání. Nám chybělo pár kluků ze základní sestavy a bylo to znát. Dlouho jsme byli bez pohybu, naštěstí toho soupeř nedokázal využít, a tak jsme mohli udeřit my. Ve druhém poločase jsme si zápas zbytečně zkomplikovali naší pasivitou, ale jsem rád, že se nám povedlo znovu zvednout a vstřelit ještě pár branek a sebrat další důležité 3 body před derby v Kralovicích.

FC Křimice
Pavel Grambal, hráč: Další zápas jak přes kopírák. Nehrajeme špatně, ale bohužel neproměňuje šance. V průběhu zápasu se zranil Jakub Szedmák a Pavel Fořt. Bohužel nemáme nikoho na střídání a 4. zápas v řadě hrajeme v 11 lidech, což je teď náš největší problém. Tím nechci snižovat vítězství kluků z Kaznějova, protože hráli velice dobře a svoje šance proměnili. Je to bohužel realita dnešních nižších soutěží s počtem lidí. V předchozích 3 zápasech jsme zvládli bodovat, ale v Kaznějově už jsme to nezvládli… Klukům z Kaznějova gratuluji a my budeme bojovat dál.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - O. Běhounek [-] , T. Dinh [-] , M. Polívka [-] (59. V. Churavý [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Mareš [-] (83. J. Beránek [-] ) , J. Fedorco [-] , F. Fait [-] (59. M. Fedorco [-] ) , J. Kiss [-] , D. Pojer [-] , V. Vašíček [-]

FC Křimice
J. Moravec [-] - P. Havlíček [-] , P. Grambal [-] , J. Šváb [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , L. Čejka [-] , M. Pinc [-] , P. Fořt [-] , V. Kuneš [-] , J. Dytrt [-]

ŽK: 71. V. Churavý - 59. L. Čejka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Liškutín Antonín - NESVADBA Karel, STREJCOVÁ Tereza.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Jaroslav Blažejovský
Tip experta: remíza

Kaznějov bude doma hodně silný celou sezónu. Nicméně dám plichtu, protože věřím, že nastoupí pivo vodka becherovka Pavel Fořt a zařídí dělbu bodů!

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích