Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2022 18:00

5.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

11 gólů a vysoká výhra Sušice


Branky


38. L. Čejka , 49. V. Sýkora , 56. P. Fořt - 5. J. Štěch , 12. J. Papež , 20. M. Budil , 34. J. Štěch , 68. T. Klíma , 69. J. Králík (p.) , 74. J. Papež , 89. L. Kodýdek
34

Sušice hraje ve velké v pohodě, naopak Křimice začátek sezóny nezastihl v dobré formě. Favorita bychom tedy hledali spíše na straně hostů. To se také potvrdilo a v zápase, kde padlo 11 branek, se radovala Sušice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas s velkým množstvím šancí a gólů odšpuntoval v 6. minutě Jakub Štěch, který poslal hosty v Křimicích do vedení. Za pár minut to bylo 0:2. Potřetí ve druhém zápase za Sušici se prosadil Jakub Papež. Velkou šanci na snížení měl kapitán Křimic Jakub Szedmák. Ve velké šanci ale selhal. Nedáš dostaneš v podání sušického Marka Budila znamenalo ve 20. minutě zápasu výsledek 0:3. Domácím se podařilo do půle snížit zásluhou Lukáše Čejky.

 

 

Do druhé půle nastoupily Křimice, které, narozdíl od prvního poločasu, proměňují své šance a rázem to bylo 3:4. Po brankách Václava Sýkora a bývalého hráče Slavie Praha, Viktorie Plzeň nebo Jiskry Domažlice Pavla Fořta byli domácí Sušici nadohled. Chvíli na to si ale dvěma slepenými góly vzali hosté třígólový náskok zpět. Prosadil se Jakub Klíma a po faulu na Ondřeje Míčku v pokutovém území proměnil penaltu Jaromír Králík. Poté se podruhé v zápase prosadil Jakub Papež. Tečku za utkáním učinil Lukaš Kodýdek.

 



Ohlasy k zápasu


FC Křimice
Jakub Szedmák, kapitán: Sušice nám dala lekci z produktivity. Výsledek vypadá jednoznačně, že nás přehráli a že to byl rozdíl o dvě třídy. Oni dali za první poločas ze čtyř šancí čtyři góly. My jsme už před zápasem věděli, že mají dopředu velkou kvalitu, mají tam šikovné mladé kluky. My jsme si šance také vytvořili, bohužel v těch šancích, které jsme v prvním poločase měli, tak jsme dali jen jeden gól. Asi největší naši šanci jsem měl já, sypu si popel na hlavu. Za stavu 2:0 pro Sušici jsem nedal velkou šanci a minutu na to dala Sušice na 3:0. I přes ten nepříznivý poločas jsme si řekli, že to nezabalíme, že hrajeme doma a zápas není ztracený. Do druhé půle jsme naskočili s dvěma střídáními, které nám určitě pomohly. Po našich rychlých dvou gólech byla Sušice opařená a vůbec nevěděla, co má hrát. Naopak my jsme byli na koni. V tu chvíli jsem byl já, spoluhráči i diváci přesvědčeni, že to srovnáme, ne-li otočíme. Bohužel jsme dostali soupeře na koně jasnou penaltou. My už jsme potom hru otevřeli a to byla voda na mlýn sušickým mladíkům, kteří svou rychlostí a dravostí zase trestali. Neřekl bych, že měli spoustu šancí, ale měli 3-4 příležitosti a dali 3 branky a skončilo to tedy takovým divokým výsledkem. Výsledek je asi neodpovídající průběhu, myslím si, že je to pro nás až moc krutý, na druhou stranu si za to můžeme sami. Gratuluji Sušici, která už před sezónou byla favorizována na tým, který bude hrát o postup. Je vidět, že jsou šikovní, mají dobrý přechod do útoku. My jsme chtěli využít naopak jejich slabin v obraně, které jsme nějakým způsobem využili, ale bohužel ne dostatečně. Teď se musíme nějakým způsobem zmobilizovat a připravit se na Žákavou.

TJ Sušice
Patrik Hubáček, hráč: Zápas, kde jsme byli strašně efektivní. Dali jsme branku ze všeho. Soupeř v první půlce neproměnil jasné šance. Kdyby skončil první polocas 4:4, museli bychom mlčet. Ve druhé půli bylo najednou z našeho vedení výsledek 3:4, poté jsme však znovu zapli a skončilo to vyhrou 3:8



Sestavy


FC Křimice
V. Hinterholzinger [-] - J. Vonášek [-] (46. P. Havlíček [-] ) , P. Grambal [-] , J. Šváb [-] , T. Čechura [-] , J. Szedmák [-] , L. Čejka [-] , M. Pinc [-] , P. Fořt [-] , V. Kuneš [-] (46. V. Sýkora [-] ) , J. Dytrt [-] (82. P. Hulina [-] )

TJ Sušice
F. Míček [-] - J. Papež [-] , O. Míčka [-] (87. P. Hubáček [-] ) , M. Budil [-] , J. Králík [-] (71. M. Podlipský [-] ) , T. Klíma [-] , J. Štěch [-] , J. Kysilka [-] , T. Marek [-] , L. Kodýdek [-] , A. Pivetz [-]

ŽK: 58. T. Čechura , 61. P. Grambal , 64. P. Havlíček .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠIMEK František - KŘÍŽ Lukáš, PAPIERNÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Kořenek

Expert: Milan Legát
Tip experta: výhra hostů

Očekávám výhru Sušice. Do sezóny vstoupili hráči Sušice velmi dobře, Křimice v minulém kole prohráli na půdě nováčka ze Smíchova, ale proti Sušici to doma budou mít těžké a prohru z minulého kola neodčiní.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů