5:1
(1:0)
71. D. Kroc
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2022 17:30

4.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka si poradila s rokycanským béčkem


Branky


40. T. Pekník , 51. D. Triner , 58. T. Pekník , 61. V. Kučera , 68. D. Triner - 71. D. Kroc
23

Favoritem z hlediska formy byla Košutka. Ta zatím bodovala ve všech třech zápasech a měla na kontě 5 bodů. Naopak Rokycany dvakrát prohráli, přes to však mají 3 body, protože zápas s Přešticemi B byl zkontumován právě ve prospěch Rokycan. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na začátku zápasu bylo k vidění plno nepřesností a hráči se spíše seznamovali s kluzkým terénem. Zanedlouho už se ale začal hrát fotbal a přišla první šance. Sám před brankářem se ocitl Tomáš Pekník. Zvednutý praporek pomezního rozhodčího ho ale ve skórování zastavil. Ten samý hráč - Tomáš Pekník - o pár minut později pálil z otočky pouze do břevna. Mírnou převahu ma míči měli sice hosté, šance si ale vytvářeli hlavně domácí. Ve 25. minutě prodloužil Tomáš Pekník aut na Václava Kučeru, ten ale střílel slabě a s zneškodněním jeho pokusu neměl brankář Wohlmuth větší problém. Za chvíli znovu zakončoval Kučera. Jeho střela ale rokycanskou branku minula. Pět minut před pauzou se dostali domácí do vedení. Gólovou akci rozjel Karel Liška, který adresoval přihrávku vzduchem do křídla Janu Pekníkovi. Ten viděl ve vápně svého bratra Tomáše, který hlavou zužitkoval centr a vstřelil první gól zápasu.

 

Start druhé půle lépe zastihli hráči hostů. Rychle mohlo být vyrovnáno, střela Jiřího Drábka ale mířila vedle. Myšlenky na vyrovnání ale rychle zhatila chyba brankáře Wohlmutha. Ten svou přihrávkou našel pouze útočníka Pekníka, který nabídl balón před prázdnou bránu Danielu Trinerovi. Ten se nemýlil a Košutka krátce po začátku druhého poločasu vedla 2:0. Po pár minutách už to bylo o 3 góly. Míč si ve vápně převzal Tomáš Pekník, který střelou k pravé tyči vstřelil už druhý gól v zápase. Domácí stále neměli dost. Ve vápně se ocitl osamocený Kučera, který svou dělovkou nedal brankáři šanci. Pátý gól vstřelil Daniela Triner, jehož technická střela z hranice vápna skončila až v pravém dolním rohu Wohlmuthovy brány. Hosté se nakonec dočkali snížení. Ve skluzu úspěšně zakončoval David Kroc. Košutka se tedy díky výhře minimálně na chvíli dostala na první příčku. Naopak Rokycany mají stále jen 3 body díky kontumaci zápasu s Přešticemi B.



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany B
Zbyněk Drozda, trenér: Zápas se mi hodnotí těžce. Za mě si myslím, že jsme nebyli o tolik horším týmem, ale Košutka nás potrestala za strašně laciné chyby, které jsme vytvořili. Vzadu jsme vyrobili snad tři chyby - individuální, trochu i systémové. Košutka dala tři góly a ten zápas už se nám pak těžko otáčel. Za mě asi za produktivu z využitých šancí zaslouženě zůstaly body na Košutce. Herně to od nás bylo dobré, ale bohužel jen po vápno. Ve vápně jsme si toho moc nevytvořili a to byl ten největší problém. Do moc šancí jsme se nedostávali a pokud ano, tak jsme neproměnili nebo situaci špatně řešili.



Sestavy


TJ Košutka Plzeň
F. Šatra [-] - J. Hemzáček [-] , J. Holec [-] , M. Kadlec [-] , M. Primas [-] , D. Triner [-] (73. J. Lhoták [-] ) , D. Král [-] , V. Kučera [-] (67. Z. Zelenka [-] ) , T. Pekník [-] , J. Pekník [-] (73. P. Sobotka [-] ) , K. Liška [-] (61. L. Kovařík [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Bouda [-] , L. Pergl [-] (67. J. Kožíšek [-] ) , M. Čeliš [-] , J. Lev [-] (85. Z. Drozda [-] ) , M. Kužma [-] , J. Drábek [-] , J. Pliml [-] (46. D. Kroc [-] ) , T. Pliml [-] , M. Drábek [-] , M. Chmelíř [-] (62. D. Kulle [-] )

ŽK: 57. V. Kučera , 67. J. Hemzáček - 83. M. Drábek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NESVADBA Karel - KRŮS František, ADÁMEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Kořenek

Expert: Marek Kužma
Tip experta: výhra hostů

Věřím, že na Košutce předvedeme bojovný výkon a odvezeme si 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Sokol Kralovice | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích