4:4
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice vytasily bývalého reprezentanta a ještě šest minut před koncem vedly o dva góly, přesto remízovaly


Branky


9. J. Pipaš , 15. P. Eger , 56. P. Eger , 79. P. Eger - 35. D. Žák , 85. D. Žák , 87. M. Schneider
22

Černický démon Patrik Eger opět rozkmital během zápasu obranu soupeře a nasázel jí hattrick. Jeho tým, jehož defenzivní řady vystužil i bývalý hráč Viktorie Plzeň, Slavie Praha nebo řeckého Panionisu, Petr Vlček, mohl pomýšlet na zisk všech tří bodů, ale odehrávala se remízová sobota, kdy každý zápas krajského přeboru skončil dělbou bodů. A zde tomu nebylo jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 9. minutě překvapil Pomothyho ze standardní situace Jurij Pipaš, který vyslal přízemní střelu na zadní tyč skrz několik těl ve vápně, nikdo míč netečoval a tak skončil nečekaně v síti. Rozhozená obrana hostů vzápětí inkasovala podruhé, když Eger vyslal v protiútoku dopředu Chvojku, kterého před vápnem nedovoleně zastavil Hamor a mohl být rád, že jako poslední bránící hráč obdržel pouze žlutou kartu. K volnému přímému kopu se postavil Patrik Eger a střelou na zadní tyč navýšil vedení na 2:0.

 

Ve zbytku poločasu hráli domácí fotbalisté spíše na brejky, ale hosté již byli obezřetní. Navíc se jim podařilo snížit deset minut před přestávkou, když si do vápna navedl míč Džugan, Gottwald vyrazil, dorážku Kobese také dokázal odvrátit, ale na druhou dorážku Davida Žáka už byl krátký.

 

Po výměně stran využili domácí jedné ze svých předností, a to rychlonohého Patrika Egera, jenž po obráncově odkopu z hranice vápna pelášil na mimo vápno vybíhajícího gólmana, který po odrazu vysoký míč podskočil a následně jej černický útočník uklízel pohodlně do prázdné brány. Hosté to ale nezabalili. Měli územní převahu a těžili ze standardek. V 60. minutě nastřelili břevno a v 64. už to bylo opět pouze o jeden gól. Po prodloženém centru do vápna zakončoval Jan Pfeifer.

 

Tlumačov byl neponaučitelný a po dalším dlouhém nákopu a úprku Patrika Egera, jehož stíhal již se žlutou kartou potrestaný Hamor a tedy nemohl zasáhnout, inkasoval od rychlonohého leváka potřetí v zápase. Kdo si ale myslel, že takto zápas skončí, byl na omylu. Pět minut před koncem se do podobného protiútoku dostali hosté, konkrétně David Žák, který před vybíhajícím Gottwaldem nevymýšlel a poslal míč přesně mezi tři tyče. Následně se do dalšího protiútoku hral Eger, jemuž byl máván ofsajd, po jehož rozehrávce letě dlouhýmíč od Malíka na Pfeifera, ten prodlužoval na vápno, kde míč převzal Martin Schneider a byla z toho čtvrtá branka v černické síti. V závěru mohli ještě hosté zápas zvrátit na svou stranu, ale nestalo se tak a oba týmy braly po bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: V utkání jsme byli velmi produktivní i zásluhou hostující obrany, ale také my jsme hostům dovolili po několika chybách dát dost branek. Deset minut do konce vedeme o dvě branky a nedokážeme vyhrát, to ukazuje na naše slabé výkony v závěru soutěže. Hosté byli fotbalovější a nás od prohry v celém utkání podržel náš brankář.




Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
P. Gottwald [-] - E. Eger [-] , M. Müller [-] , J. Petr [-] , M. Chvojka [-] (87. J. Nedvěd [-] ) , K. Fürbacher [-] (82. J. Miletínský [-] ) , P. Vlček [-] - J. Medek [-] , P. Toman [-] (72. T. Cihla [-] ) , J. Pipaš [-] - P. Eger [-]

TJ Start Tlumačov
O. Pomothy [-] - F. Copák [-] (77. M. Frček [-] ) , M. Džugan [-] (90. L. Leitl [-] ) , J. Malík [-] , K. Hamor [-] , M. Schneider [-] , D. Kobes [-] (73. R. Šindelář [-] ) , J. Pfeifer [-] , O. Rottenborn [-] (73. J. Korelus [-] ) , D. Žák [-] , V. Jansa [-]

ŽK: 72. P. Eger - 15. K. Hamor , 16. F. Copák , 67. D. Žák , 89. J. Korelus .
Hráči zápasu: P. Eger - D. Žák .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Kulhánek Milan - ŠNAJDR David, HOŠEK Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 12:29
Jakub Volák

Expert: Daniel Kořenek
Tip experta: remíza

Očekávám ne moc záživný zápas co se týče fotbalové krásy, který skončí remízou 1:1. Tlumačov ji vybojuje gólem po propadlém míči z dlouhého nákopu.

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 09:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 07:49

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 04:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 22:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 08:00

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích