1:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 14:00

15.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov neproměnil penaltu, i proto bral jen jeden bod a domů jel vlakem


Branky


22

Chotíkov vyrazil, jako již tradičně alespoň jednou za sezónu, na zápas vlakem. Do Vejprnic si přivezl dobrou náladu a s tou také začal poslední podzimní duel. Ovšem hned na začátku to zaskřípalo...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli od prvních minut aktivnější, ale pořádnou překážku dali domácí svému soupeři v 6. minutě, když po aktivním napadání vyrazili vejprničtí do protiútoku, na jehož konci byl Adam Heller a ten se dokázal prosadit. Ač překážka za ziskem bodů, byl dostatek času a obraz hry se moc neměnil. Chotíkov měl více ze hry a brzy se i on dostal do gólovek. Proměnil ale pouze tu z 22. minuty, jelikož o ostatí se postarala nepřesnost nebo brankář Turek. Jedinou branku Chotíkova zaznamenal Miroslav Lopata, jemuž po rohovém kopu propadl míč k noze, v šestnáctce měl čas zpracovat a vystřelit. Druhý gól v zápase mohl přidat ve 42. minutě z nařízeného pokutového kopu, ale Turek jeho záměr nejen že vystihl, ale také v rukavicích udržel.

 

Ve druhém poločase pokračoval Chotíkov za cestou pro všechny tři body. Ale již mu nebylo přáno a jak se na začátku soutěže hráči ve žlutočerných dresech rozstříleli, tak v tomto zápase to tak slavné nebylo. Oba celky se tak smírně rozešli s jedním bodem.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Nakonec jsme za bod rádi, protože těsně před zápasem jsme řešili problém s brankářem. Vavrík je z minulého zápasu zraněn a Turek má ještě nedoléčené zranění, přesto musel do hry jít. Každopádně nevím jak chytali jiní brankáři o víkendu, ale Turek předvedl fantastický výkon a hned po zápase jsem se mu klaněl. Chytil gólovku v první půli a penaltu Lopatovi v první půli. Ve druhé také podržel, jeho tréninková absence nebyla vůbec znát. Jinak k zápasu... Chotíkov byl od začátku lepší, měl hned tři rohy, z nichž nic nevytěžili a my po jednom brejku skórovali. Hosté do poločasu vyrovnali. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila, určitě tomu prospělo i vynucené střídání, kdy nám výškově pomohl Honza Milota. I když měl Chotíkov více míč na kopačkách, nějaké vyložené šance si ale už nevytvářel. My kdybychom z některé z naší šance skórovali, tak by to asi bylo ne úplně zasloužené, i když se na to historie neptá. Zápas skončil remízou a my jsme rádi, že jsme na konec podzimu neprohráli.

FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Další ze zápasů, kdy je to jen o nás a o tom, zda dokážeme proměnit vytvořené šance nebo ne. Zápas měl být rozhodnutý už v poločase. V posledních kolech nám střelecká forma bohužel odešla, tak jsme ve Vejprnicích ztratili dva body. Pro domácí je to získaný bod, v zápase jsme byli fotbalově lepší a na počet šancí to samé, neproměnili jsme ani nabídnutou penaltu. Kluky jsem po zápase pochválil, protože odraz hry se nezměnil ani na konci zápasu potom, kdy jsme dostali červenou kartu, přesto jsme šli stále za vítězstvím a domácí už se těšili a tlačili na závěrečný hvizd. Máme za sebou parádní půlku sezony, na náš fotbal se dá koukat, v kabině vše funguje konečně bez problémů, zaslouženě jsme na druhém místě tabulky a za to klukům patří velké díky.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
J. Turek [-] - A. Heller [-] , V. Puhlovský [-] , M. Hejduk [-] , T. Kotva [-] , D. Vodrážka [-] (46. J. Milota [-] ) , J. Bayer [-] (92. T. Hamouz [-] ) , M. Majerčík [-] , A. Kolář [-] (71. M. Venda [-] ) , L. Tarantík [-] (81. D. Král [-] ) , F. Heindl [-]

FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - A. Cirok [-] (83. R. Vomáčka [-] ) , D. Míka [-] , M. Míka [-] , K. Klepal [-] , B. Buchta [-] , L. Kuhajda [-] , P. Kučera [-] , M. Lopata [-] , K. Rozboud [-] , J. Huml [-]

ŽK: 62. A. Kolář , 77. M. Hejduk - 35. A. Cirok , 55. M. Míka , 66. J. Huml , 69. B. Buchta . ČK: 86. B. Buchta .
Hráči zápasu: J. Turek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠIMEK František - MOLEK Eduard, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:09

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 12:29
Jakub Volák

Expert: Daniel Kořenek
Tip experta: výhra hostů

Vejprnice budou dopředu nebezpečné, ale zkušený Chotíkov nakonec těsně vyhraje.

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 09:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 07:49

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 04:13

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 22:16

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 16:42

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:37

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 08:00

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů