2:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2022 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnanou bitvu stvrdil brankou před koncem nepomucký Panc


Branky


30

Nepomučtí zajížděli do Holýšova lehce oslabení o několik defenzivních mužů, a tak se po dlouhé době v dresu Áčka ukázal Michal Viktora, zkušený exdivizní hráč. Na druhé straně byla zkušenost na kopačkách Černohorského, který opět hýřil aktivitou a připravoval pro své borce jednu gólovku za druhou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jako první se prosadili domácí fotbalisté, a právě díky svému kapitánovi. Ten nepohrdl nabídkou vyvézt míč středem hřiště, aby jej následně předložil sprintujícímu Stanislavu Staňkovi, který Flanderu prostřelil. O čtrvt hodiny později ale bylo srovnáno. Po rychlém protiútoku Nepomuku mohl hru uklidnit Zach, ale zřejmě drn a nedorozumnění v krátké rozehrávce, kdy od půlící čáry si pro míč nijak aktivně nešel ani jeden z nejbližších hráčů, ulovil Jakub Chalupný, který se ve sprintu prodral před holýšovského brankáře a ve skluzu skóroval. Do kabin tak oba celky odcházely za vyrovnaného stavu.

 

Deset minut po výměně stran se mohli opět radovat domácí fanoušci. Z pravé strany vyslal prudký centr do vápna Staněk, který našel do rybičky naskakujícího Zdeňka Štěpána a Flandera se natahoval marně. Dlouho to pak přes několik zajímavých příležitostí na obou stranách vypadalo, že utkání skončí tímto rozdílem, ale poslední slovo měli přeci jen nepomučtí. Minutu před koncem řádné hrací doby si k volnému přímému kopu zhruba 40 metrů od brány stoupl hostující Viktora, ten mířil centrem na Voráčka, jehož dvakrát vychytal Zach, ale na následnou dorážku Petra Pance už byl krátký. Nutné dodat, že přímému kopu předcházelo několik silových soubojů z obou stran a možná kdyby se domácí Kadar více zajímal o míč a jednoduchou rozehrávku se svým spoluhráčem, když předtím výborným skluzem vybojoval míč, k tomuto přímáku by zřejmě vůbec nedošlo. Zřejmě tato individuální chyba tak rozhodla o tom, že Holýšov nebral body tři, ale pouze jeden.



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Štěpán Hirschl, trenér: Utkání bylo spíše bojovné a vyrovnané. Dvakrát jsme vedli, po našich obvyklých chybách soupeř vyrovnával. Podruhé v samém závěru ze standardky, které předcházel jasný faul na našeho hráče, což zaznamenal i Sojuz z oběžné dráhy, pouze sudí ho neviděl. Pak jsme ještě zahrávali roh, soupeřův gólman trefil pěstmi místo míče obličej našeho hráče. A sudí se opět kochal. Zklamání.

FK Nepomuk
Jiří Slach, asistent trenéra: Myslím si, že bod je spravedlivý. Sestavu jsme nějak dohromady dali, na stoperskou pozici jsme ve 44 letech oživili Michala Viktoru, který nám neskutečně vzadu pomohl a zápas zvládl "s prstem v nose". V první půli jsme nějaké šance měli, i břevno jsme nastřelili, ale gól z toho nakonec nebyl. V Holýšově to bylo hlavně o tom, pokud se nechá hrát Černohorský, tak může být zle. A právě on zařídil první branku. My jsme nehráli moc dobře, byl to spíš takový boj o každý metr a se zápasem s Tachovem se to rozhodně srovnávat nedá. Ve finále jsme ale i díky tomu, že nejsou penalty, rádi za bod z venku, jelikož to prostě není oproti těm dvěma pro soupeře ztráta. Rozhodčí to jinak zvládli podle mě velmi dobře na obě strany.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - S. Staněk [-] , J. Kadar [-] , R. Kraus [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , Z. Štěpán [-] (70. D. Šobr [-] ) , D. Zavadil [-]

FK Nepomuk
M. Flandera [-] - T. Knapp [-] , J. Kalabza [-] , J. Vosyka [-] (65. J. Kozák [-] ) , M. Skala [-] (69. D. Šmíd [-] ) , J. Chalupný [-] , M. Kašpar [-] (81. J. Nový [-] ) , M. Šafanda [-] (65. A. Viktora [-] ) , T. Voráček [-] , P. Panc [-] , M. Viktora [-]

ŽK: 37. D. Zavadil , 89. M. Zach - 27. M. Šafanda .
Hráči zápasu: M. Černohorský - M. Viktora .
Počet diváků: 115. Rozhodčí: Bína Roman - CUPL Zbyněk, PRESSL Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Jakub Volák
Tip experta: výhra hostů

Fotbal nahoru dolů, možná padne hodně branek, pokud se střelci dobře vyspí... O dvě branky více pro hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: remíza