1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 10:30

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov v závěru doháněl dvougólovou ztrátu, bez úspěchu


Branky


26

Lhota si v minulém kole zastřílela proti Zruči, Holýšov naopak zařil křest ohněm v Tachově, kde nestačil rozdílem třídy. Ale jako další týmy si mohl oddychnout "máme je za sebou", pokračujeme... 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na domácí půdě však nepokračovali hráči Holýšova dle představ. Hned v 7. minutě totiž zahodil samostatný únik Štěpán, jehož vychytal Bláha. Stejně se to povedlo po chybě v rozehrávce, kdy se vytasil se zákrokem proti Šperlovi. I přes aktivitu před oběma brankami ale vsítili první branku až ve 40. minutě hosté. To na středu hřiště vybojoval míč na domácím kapitánem Suda, od kterého se dostal přes Křížka ke Švehlovi a ten už srovnal mířidla - 0:1.

 

Ve druhém dějství se hra ale vyrovnala a domácí Holýšov mohl několikrát udeřit. Útočníci se ale trápili v koncovce nebo v důležitém momentu nezpracovali míč ideálně. To byla voda na mlýn Lhotě, která se trpělivě dostávala opět do ofenzívy a v 70. minutě udeřila podruhé. Horníkův centr z pravé strany dostal hlavičkou do sítě David Křížek, který pak běžel slavit k rohovému praporku, kde nebyli žádní fanoušci. Oslavou se možná tak unavil, že jej musel o pár minut později trenér vystřídat. 

 

Holýšov boj o body nevzdával, ale smůla se mu lepila na kopačky. Když už se hráčům podařilo překonat jinak velmi dobře chytajícího Bláhu, vykopával míč z brány Šroubek. A následnou dorážku do odkryté brány přestřelil domácí Štěpán. Přesto se Holýšov dočkal srovnání... V poslední minutě základní hrací doby se na hranici šestnáctky opřel do míče Václav Šperl a snížil na konečných 1:2. Poslední minuty byly totiž ve stylu kouskování hry vyčkávání hostů na konečné hvízdnutí sudího, které přišlo po pěti minutách nastavené hry.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Lhota
Petr Nykles, trenér: První poločas si myslím, že jsme byli lepší, ale domácí se paradoxně dostali do dvou samostatných úniků, které Bláha pokryl. Ve hře jsme měli docela převahu, až tedy do přestávky. Poté se hra vyrovnala, byla to taková nakopávaná. Holýšov kopal dlouhé balóny za obranu, my se tomu přizpůsobili, ale naštěstí jsme ještě dali druhou branku. To se prosadil náš obrovskej snajpr hlavou. Poté jsme se jen bránili a i přes jednu obdrženou branku jsme to nějak ušťouchali k výhře. Nebylo to podle představ, ale myslím, že zasloužená výhra. Jsou to ale tři body a my je bereme.



Sestavy


FK Holýšov
M. Zach [-] - R. Kraus [-] (76. D. Šobr [-] ) , Y. Levchenko [-] (79. A. Kozák [-] ) , L. Křivánek [-] , T. Michálek [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , T. Vítek [-] , M. Černohorský [-] , Z. Štěpán [-] , D. Zavadil [-]

TJ Sokol Lhota
V. Bláha [-] - T. Diviš [-] , M. Kouřil [-] , J. Šroubek [-] , J. Kohout [-] - J. Horník [-] (88. V. Suda [-] ) , O. Kotrnoch [-] (88. D. Fikerle [-] ) , P. Suda [-] , A. Vlček [-] - M. Švehla [-] (85. J. Eliášek [-] ) , D. Křížek [-] (74. J. Jaroušek [-] )

ŽK: 90. D. Šobr , 90. M. Zach - 38. J. Kohout , 38. M. Kouřil , 48. M. Švehla , 75. J. Šroubek .
Hráči zápasu: P. Suda .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Petrželka František - ŠLAUF Jiří, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Lhota má výsledky jak na horské dráze. Pokud se ale dobře vyspí, tak by měla v Holýšově vyhrát.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů