0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2022 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radnice zabraly a ze Zruče si odvezly všechny body


Branky


29

Minulá sezóna vypadal pro radnické fotbalisty po devátém kole veseleji, ale v současné době je tým kolem trenéra Aubrechta rád za každý vybojovaný bod. A i ve Zruči to bylo zejména o bojovnosti a osobním sebeobětování, které dokázalo vyzrat nad taktickou a kombinační hrou Zruče. Domácí tak v podstatě nevystřelili na bránu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali zápas ukázkově. Už ve 4. minutě se k míči ve větší vzdálenosti od brány Zruče dostal Jan Vaščák, který technickým kopem přehodil mírně vylezlého Klika a poslal Radnice do vedení. O chvilku později mohli domácí srovnat, ale hlavičkovali těsně mimo. Ve zbytku poločasu se hosté spíše bránili kombinační hře, ale výborným blokem se domácí nedokázali dostat do přímého ohrožení branky. Centry do vápna byly bezpečně odklízeny, ale následné protiútoky vyšly i u hostů na prázdno. V závěru první půle měl pak obrovskou příležitost domácí kapitán Adam Král, ale na úrovni penalty se před něj do skluzu vydal radnický kapitán Fencl a střelu odvrátil na roh. Do kabin tak odešly oba celky za vedení hostů.

 

Po výměně stran pokračovala hra ve stejném duchu, v jakém skončila. Jenže do 65. minuty se domácí nedostali k ničemu jinému, než jednomu nebezpečnějšímu centru do vápna, pro který si gólman těsně došel. V oné zmiňované minutě se pak po pěkné kombinaci dostal do vápna Adam Král, který možná prováhal možnost nahrát, od míče byl před Volákem odstaven Fenclem, ale v zápalu boje ještě natahoval nohu do rukavic radnického brankáře. To hostujícího kapitána rozčílilo, s nadávkami se vydal za domácím kapitánem a tělem do něj vrazil. Jenže domácí kapitán se tímto nechal vyprovokovat a zbytečně se po Fenclovi ohnal rukou, kterou ho udeřil do tvaře. To pro zručského kapitána znamenalo poslední chvíle na hřišti a radnickému hráči sudí za strčení udělil žlutou kartu.

 

Hosté se i přes početní výhodu nehnali bezhlavě do útoku, ale poctivě vyčkávali na svou příležitost. Ta nastala v 73. minutě, když si na Brožův centr do domácí šestnáctky naskočil nejmenší radnický hráč, Petr Spěváček, a hlavičkou překonal vyběhnuvšího brankáře Klika. Ten si před vyběhnutím volal, ale zřejmě se díky bahnitému podkladu nedokázal dostatečně odrazit a na brance tak má smolně také svou vinu. Ve zbytku zápasu si hosté výsledek pohlídali, další šance nevyužili a po výhře 0:2 si odvezli všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Radnice
Pavel Aubrecht, trenér: Utkání ve Zruči se klukům povedlo. Ve všech řadách podali pracovitý, obětavý a takticky vyspělý výkon. Fotbalovějšího soupeře prakticky do ničeho nepustili a sami našli dvě okénka v jejich defenzivě. Důležitým faktorem v utkání bylo, že v chlapských soubojích udrželi nervy na uzdě, což se domácímu kapitánovi nepodařilo. Pro nás důležitá výhra za tři body, oceněna i početnou diváckou kulisou radnických fans. Děkujeme.



Sestavy


TJ Zruč
V. Klik [-] - M. Lang [-] , D. Král [-] , P. Riedl [-] , V. Pavel [-] , D. Sperl [-] (56. O. Mašek [-] ) , P. Korous [-] , D. Mošna [-] , O. Kastelic [-] (56. K. Kazda [-] ) , A. Král [-] , M. Fryček [-]

TJ Sokol Radnice
J. Volák [-] - D. Fencl [-] , Š. Huttr [-] , D. Krč [-] - P. Spěváček [-] (87. T. Kroc [-] ) , L. Brož [-] , J. Draský [-] (83. M. Svoboda [-] ) - L. Aubrecht [-] , J. Vaščák [-] - M. Krč [-] , F. Polášek [-] (83. M. Habr [-] )

ŽK: 64. V. Pavel - 21. F. Polášek , 65. D. Fencl , 84. L. Brož , 90. M. Habr . ČK: 65. A. Král .
Hráči zápasu: J. Vaščák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Pena Miroslav - SCHVEINERT Radek, MIČAN Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

V tomhle zápase to může skončit všelijak. Domácí prostředí ale rozhodne.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích