D. Míka 28.
A. Antonovics 42. (vl.)
2:1
(2:1)
43. I. Varga
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chotíkov je stále neporažen, Nýrsko ale kousalo


Branky


28. D. Míka , 42. A. Antonovics (vl.) - 43. I. Varga
28

Jak Tachovu, tak i Chotíkovu se pomalu ztěžuje los před jejich vzájemným zápasem, který bude třešničkou soutěže nadcházejícího 10. kola. Chotíkov nyní doma přivítal soupeře z pošumaví a byl to vyrovnaný boj, po němž nakonec uzmul všechny body domácí celek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal povedenými akcemi na obou stranách hřiště, ale ani jeden z celků se dvě desítky minut nedokázal prosadit. A to ani po standardních situacích, ve kterých jsou oba celky silné. Až do 28. minuty. To si ve vápně propadlý míč po rohovém kopu našel David Míka a bombou pod víko div že neprotrhl síť. Další gól následoval opět ze standardní situace, rohového kopu. Ve 42. minutě si na Vildův centr naskočil Lopata, jehož pokus hlavou se od hlavy Andreie Antonovicse odrazil do vlastní sítě nýrského plejera. Nýrsko ale do přestávky nesložilo zbraně a přeci se jim podařilo vzápětí snížit. Po pěkné kombinaci na jeden dotek si pro Bastlův centr došel Imrich Varga a po zpracování uklidil pod brankáře.

 

Druhý poločas byl bojem o každý metr na hřišti a oba týmy se překonávali v gólových šancích, zejména které plynuly často z jednoduché hry nebo standardních situací. Jenže skóre zápasu už se do závěrečného hvizdu nezměnilo a utkání pod vedením rozhodčího Křena skončilo vítězstvím Chotíkova 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: V poli relativně vyrovnaný zápas. Nýrsko nedalo nic zadarmo a oprávněně hraje opět ve špičce. My jsme tentokrát lehce proměnili sestavu a jsem rád, že jsme i přesto dokázali opět bodovat. V utkání jsme si pomohli standardkami a dokázali uskákat hlavně i ty defenzivní což v závěru rozhodlo, protože soupeř po vysunutí Pavlíka do útoku zjednodušil hru a vytvořil si několik rohů i trestných kopů bez nějakého vážnějšího ohrožení. V poměru šancí jsme ale o gól lepší byli, tak hodnotím výhru jako zaslouženou. A teď se těšíme konečně do Tachova, kam rozhodně nepojedeme na výlet a předem poražení, jak k tomu přistupují některé týmy z přeboru!

FK Okula Nýrsko
Martin Bastl, záložník: Bojovný zápas na těžkém terénu. 2 góly po standardkách, které jsme si nepohlídali. Je to škoda, protože si myslím, že minimálně na bod jsme měli.



Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - K. Klepal [-] , B. Buchta [-] , M. Prais [-] , J. Sluka [-] , J. Vild [-] (78. P. Kučera [-] ) , J. Vlk [-] (73. P. Nový [-] ) , M. Lopata [-] , D. Míka [-] , K. Rozboud [-] , T. Denk [-] (46. M. Míka [-] )

FK Okula Nýrsko
F. Jarolím [-] - D. Kotlan [-] (71. D. Vávra [-] ) , M. Bastl [-] (71. Š. Švec [-] ) , M. Brož [-] , A. Antonovics [-] , J. Čanecký [-] , Z. Mašek [-] (58. P. Výtisk [-] ) , K. Kalivoda ml. [-] , I. Varga [-] , J. Pavlík [-] , M. Vlček [-]

ŽK: 12. M. Prais , 67. K. Rozboud , 71. D. Míka - 63. A. Antonovics .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Křen Jiří - FABIÁN Michal, CIMICKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Zajímavý zápas pro diváky. Nýrsko by mohlo překvapit, ale Chotíkov doma moc prohrávat nebude.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích