Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice začaly na výbornou, ale Kolář brzy odpověděl a po výměně stran rozhodl


Branky


30

Vejprnice se výsledkově pomalu zvedají a dostávají se opět, jako tomu bylo v minulých sezónách, do vyšších pater tabulky. Černice naopak stagnují a kromě dvou vysokých výher se zatím střelecky trápí. Nejinak tomu bylo i tentokrát, když se prosadily pouze jedinkrát, což na Slavii nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už v 5. minutě hry rozvlnil síť Slavie Krzysztof Zelińsky, který využil volného prostoru na pravé straně hřiště a bombou do horního rohu branky nedal Vavríkovi šanci. Předcházela tomu ale situace, u které se hosté pozastavovali, a to při rozehrávce domácích, kdy Führbacher krkolovně zakopl a při tom si kopl míč do vlastní ruky, jenž dopadala na zem. V takovém případě se ale nejedná o prohřešek proti pravidlům, což vejprnické hráče zbytečně rozhodilo. Ale ne na dlouho... Kotva totiž o dvě minuty později rychlým přechodem zatáhl míč k vápu Černic, následně přihrávkou mezi obránce vyzval Adama Koláře a ten srovnal na 1:1. Následovala čtyřicetiminutová bitva zejména mezi vápny, ve které diváci viděli pramálo nebezpečných gólových šancí. Takže za vyrovnaného stavu odcházela obě mužstva do kabin.

 

Po výměně stran přišla pro Černice velká rána. Už po pěti minutách hry ztratili domácí míč v přechodu do útoku a jak to tak bývá, do rozhozené obrany se dostali hosté, kdy na centrovaný míč si na přední tyči naskočil Adam Kolář a svůj pokus hlavou proměnil. Chvílemi následně na hřišti tekly nervy, utkání se neobešlo bez několika nebezpečných soubojů, ale uklidnění do svých řad zasadil v 71. minutě střelou z hranice šestnáctky, před šesti minutami střídající Jan Milota, jekož branka nakonec byla pro domácí nedostižná. Závěr zápasu se opět neobešel bez karet, tentokrát i za nevyžádané slovní projevy... Ovšem všech pět žlutých karet padlo na stranu hostů, na čemž by měli zapracovat, aby se jim to v příštích zápasech nevymstilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér: Od nás velmi slabé utkání, ve kterém jsem si nevypracovali žádnou vyloženou šanci. Finální fáze před šancí končila nepřesností a standartní situace jsme nedokázali ani kvalitně rozehrát. Soupeř si zaslouženě přijel pro lacinou výhru.

SK Slavia Vejprnice
Lukáš Paul, trenér: Jeli jsme do Černic s tím, že chceme vybojovat alespoň bod, i když jsme věděli, že kvalitou bychom mohli pomýšlet na všechny tři. Kluky jsem ale po vítězně euforii krotil, abychom na to nedoplatili. I když jsme dostali brzký gól, tak jsme naštěstí rychle srovnali a do přestávky to byl spíše boj o střed hřiště, jelikož na měkčím podkladu to neumožňovalo lepší kombinaci. Po výměně stran jsme se dostali do vedení, později i další branku přidali a ve zbytku zápasu jsme si zejména zodpovědnou obrannou hrou výsledek pohlídali.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
J. Švarc [-] - J. Mastný [-] (65. J. Miletínský [-] ) , E. Eger [-] , K. Fürbacher [-] , M. Trnka [-] (78. R. Kozák [-] ) - J. Pipaš [-] (61. F. Švejda [-] ) , M. Müller [-] , K. Zeliński [-] , J. Petr [-] , T. Cihla [-] (61. P. Mastný [-] ) - J. Nedvěd [-] (46. M. Chvojka [-] )

SK Slavia Vejprnice
J. Vavrík [-] - M. Homolka [-] (65. J. Milota [-] ) , R. Křen [-] , V. Puhlovský [-] , M. Hejduk [-] , F. Heindl [-] , J. Bayer [-] (88. P. Davídek [-] ) , M. Majerčík [-] , A. Kolář [-] (75. D. Csambal [-] ) , L. Rada [-] , T. Kotva [-]

ŽK: 47. M. Hejduk , 66. V. Puhlovský , 81. L. Rada , 81. J. Milota , 87. M. Majerčík .
Hráči zápasu: A. Kolář .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - FILLINGER Miloš, HAVRÁNEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Oliver Kastelic, Adam Král, Dominik Mošna, Ondřej Mašek a Radek Kubeš
Tip experta: remíza

Posílený tým Černic ukope jeden bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra hostů