6:4
(3:0)
49. D. Žák
56. M. Wolf
56. B. Buchta (vl.)
58. M. Wolf
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 17:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset kulí v Chotíkově. Domácí zvítězili i po brzkém vyloučení brankáře


Branky


11. D. Míka , 12. M. Lopata , 33. M. Lopata , 60. M. Lopata , 76. M. Lopata , 90. A. Cirok - 49. D. Žák , 56. M. Wolf , 56. B. Buchta (vl.) , 58. M. Wolf
33

Pro nezávislého diváka to mohla být velice atraktivní podívaná. V utkání krajského přeboru padlo celkem 10 branek a tyto si téměř rovným dílem rozdělily oba celky. Přesto byl ale v koncovce šťastnější domácí Chotíkov, který dokázal i v deseti mužích vstřelit 4 branky!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branku domácího celku vstřelil už v 11. minutě kapitán David Míka, ke kterému se po centru z levé strany dostal míč po Lopatově hlavičce. Hosté úvodní gól ještě ani nevstřebali a už lovili ze sítě další míč. Domácí dokázali rychlým napadáním získat míč a po několika přihrávkách se odhodlal k centru do vápna Kuhajda, jehož míč došel až k osamocenému Miroslavu Lopatovi a ten měl sám proti Pejsarovi snadnou práci.

 

Následovala ale situace, do které by se o dva góly odskočený tým nikdy dostat nechtěl. Domácí brankář Bejdák totiž vyběhnul mimo vápno, aby zastavil rychlý protiútok tlumačova, jenže se vůbec nepotkal s míčem, pouze s nohami soupeře a sudí neměl jinou možnost, než ukázat červenou kartu. Do hry se tak na úkor Pavla Nového dostal náhradní brankář Luděk Šilhánek. Tlumačov z následné standardní situace nic nevytěžil a postupem času to ani nevypadalo, že by získával výraznou územní převahu. Chotíkov stáhl hru na jednoho útočníka, kterého zaměstnával centry a hned jeden z nich našel svůj cíl ve 33. minutě. Kučera na polovině hřiště udělal tři hráče najednou, vyzval Kuhajdu k náběhu a jeho centr do šestnáctky našel, a perfektně jej zakončil, Miroslav Lopata. Poločasový výsledek tak byl tedy jasný a bylo otázkou, s jakou taktikou z kabiny přijde Tlumačov.

 

Po výměně stran se hosté nakopli chybou v chotíkovské obraně. Šilhánek chtěl rozehrát na krátko i přesto, že soupeř byl v početní převaze a u jeho vápna stáli dva útočníci Tlumačova. Míč obdržel při jeho levé straně Buchta, ten míč poslal zpět pro Šilhánka, jenž tísněný volil nepřesnou rozehrávku, Wolf před prázdnou nahrál Davidu Žákovi a bylo sníženo. Pár minut na to volili chotíkovští pomalou malou domů, kterou vystihl Martin Wolf a ten neměl problém se zakončením. Asistent rozhodčího v tu chvíli zvedl praporek, ale po vysvětlení, že přihrával hráč domácích, což zřejmě neviděl, byl správně gól uznán. O chvilku později byla mizérie v obraně Chotíkova dokonána, když si nejprve vlastní gól vsítil Buchta při odvracení Žákovo centru do vápna a takžka po rozehrávce domácího celku se k míči opět dostali hosté, aby přízemní střelou zpoza vápna poslal Tlumačov do vedení 3:4 Martin Wolf.

 

To byla pro domácí veliká sprcha, která je v konečném důsledku ale může pouze posílit. Jelikož o dvě minuty později bylo opět srovnáno. Hattrickem se totiž prezentoval Miroslav Lopata, který si opět našel povedený centr mezi obránce a s klidem na kopačce proměnil. A tento střelec v představení nekončil. Poté, co Kučera udržel míč i přes faulování jeho osoby, vyslal centr do šestnáctky a hlavou zakončoval právě nejlepší střelec aktuálního ročníku krajského přeboru. Pět minut před koncem až moc ochotně padl ve vápně Chotíkova Pfeifer, ale sudí viděl situaci velmi dobře a penaltu nenařídil. A jelikož se hosté do poslední minuty nedokázali prosadit, vyzval Šilhánek dlouhým nákopem Kuhajdu do náběhu, ten před bránou našel Adriana Ciroka, který si poradil s brankářem i bránícím hráčem a vsítil poslední branku zápasu.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Kučera, trenér: Z mého pohledu zbytečně bláznivý zápas a těžko pochopitelný náš desetiminutový výpadek po přestávce. Začátek opět trošku nemastný neslaný, poté jsme vstřelili dva slepené góly a i přes obdrženou ČK se hrál celý poločas jasně v naší režii. Po přestávce jsme hostům bohorovně 2x nahráli do jasných tutovek a třetí gól si pro jistotu dali sami a drama bylo nečekaně na světě. Naštěstí jsme prokázali i v oslabení větší fotbalovou kvalitu a odhodlanost s výsledkem něco udělat a to se naštěstí povedlo. Byly by to neomluvitelně ztracené body a doufám, že i velké ponaučení do dalších kol, že se nesmí podcenit nikdy nic a ani žádný soupeř byť ze spodku tabulky.




Sestavy


FC Chotíkov 1932
D. Bejdák [-] - J. Vlk [-] , B. Buchta [-] (60. M. Míka [-] ) , J. Kellner [-] , P. Nový [-] (21. L. Šilhánek [-] ) , J. Vild [-] (81. J. Huml [-] ) , L. Kuhajda [-] , M. Lopata [-] , D. Míka [-] , P. Kučera [-] (81. A. Cirok [-] ) , T. Denk [-]

TJ Start Tlumačov
P. Pejsar [-] - J. Korelus [-] , L. Svoboda [-] , F. Copák [-] , M. Schneider [-] , R. Lokvenc [-] , J. Pfeifer [-] , T. Šindelář [-] , M. Wolf [-] (74. M. Kafka [-] ) , D. Žák [-] , V. Jansa [-]

ŽK: 84. J. Kellner - 23. D. Žák , 65. L. Svoboda . ČK: 19. D. Bejdák .
Hráči zápasu: M. Lopata - M. Wolf .
Počet diváků: 69. Rozhodčí: MIČAN Jan - KASTL Jan, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš Spěváček
Tip experta: výhra domácích

Zatím 100% Chotíkov doma nezaváhá a i po tomto víkendu bude nadále bez ztráty bodu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jasná výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích