FOTO: Braškov si v kladenském derby poradil s Vraným


Branky


7

Derby nemá favorita. To je nepsané fotbalové pravidlo, které má své důvody. Braškov chtěl využít v duelu s Vraným domácího prostředí a připsat si vítězství. Vraný ale nešlo na trh s kůží zadarmo, ale jen snaha někdy nestačí. Derby tak ovládl domácí celek, který v každém poločase vsítil po jedné brance a bonusem mu bylo i čisté konto.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Terén fotbalu nepřál

Domácí díky tvrdé až brutální hře a dechberoucímu výkonu rozhodčího Laštovičky získali tři body za klidné vítězství. Osud zápasu byl jasný už před jeho startem, kdy si hlavní sudí zavolal na kobereček jednoho z vranských hráčů a s úsměvem na rtech mu sdělil, že pokud kdokoliv z jejich hráčů řekne byť jen jediné slovo, tak dostanou okamžitě červenou kartu.

 

Na braškovském oraništi, kde na několika místech na hřišti vyčuhovaly kořeny stromů, se hrála solidní okopávaná. Domácí hráči zajížděli do vranských se vší vervou a rozhodčí to toleroval. Avšak každý opačný souboj byl posouzen jako faul Vraného. Po půl hodině Vraný rozehrálo nakrátko aut, přišel faul od domácích, který ale sudí pustil a z následného útok se domácí dostali do vedení.

Karetní mariáš

Druhý poločas však ale začala ta pravá komedie. Nejprve Vranému rozhodčí téměř zakázal kameramana, který už od nepaměti točí zápasy a góly, aby pak rozjel zběsilý karetní mariáš, který odnesl i trenér a asistent Vraného. Na hřišti dostali hráči Vraného snad deset žlutých, v zápise jsou ale pouze tři. Posléze nechal pořadatelskou službou vykázat z ochozů vranského fanouška neznámo proč. A v neposlední řadě nechal pořádat hon na vranské hráče odpornými zákroky, za které by se styděl i psychopat Řepka.

 

Útočník Havlovec mohl být rád, že se domů dostal po svých, a ne záchrankou. Červená karta pro Košťáka byla jediná zasloužená, jelikož se nechal zbytečně vyprovokovat k oplácení. V závěru domácí po hezké akci zvýšili na 2:0 a bylo hotovo.

 

Detailnější report se vším, co se dělo, najdete zde: http://www.sokol-vrany.cz/-2138

 

Zdroj: Report od klubu Sokol Vraný.

 

Galerie od Vladislava Lukáše.



Sestavy


SK Braškov
P. Vošmík [-] - T. Nejedlý [-] , L. Osvald [-] , V. Šimáček [-] , R. Bednář [-] - J. Brodský [-] (90. M. Šíma [-] ) , M. Kodria [-] (90. D. Hoda [-] ) , M. Stibor [-] (84. P. Urban [-] ) , P. Přichystal [-] , T. Repaský [-] (69. M. Krovoza [-] ) - J. Štoncner [-] -

TJ Sokol Vraný
D. Izera [-] - T. Novák [-] , K. Kejval [-] , D. Krampera [-] , J. Jeřábek [-] , T. Kubík [-] , A. Fedrhanc [-] , T. Kostovčík [-] , D. Havlovec [-] , M. Klár [-] (60. Z. Růžička [-] ) , M. Jaráb [-] (67. L. Košťák [-] )

ŽK: 61. T. Repaský , 64. P. Přichystal , 66. V. Šimáček , 90. T. Nejedlý - 61. T. Kubík , 67. Z. Růžička , 79. T. Novák . ČK: 73. L. Košťák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Laštovička Stanislav - NELIBA Vladislav, JEŘÁBEK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
26. 9. 2022 14:50
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích