Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

11.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

2 branky během 5 minut rozhodly! Lysá nad Labem odjíždí s prázdnou.


Branky


8

Souboj mezi sousedy v tabulce nám nabídlo 11. kolo středočeské 1.A třídy sk. B mezi domácí mělnickou Pšovkou a hosty z Lysé nad Labem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pětiminutovka snů

Utkání hrané na velmi obtížném terénu se odehrávalo v Mělníku při sobotním odpoledni. Ovšem toto utkání znalo svého úvodního střelce poněkud rychleji, než by hosté očekávali. Hned v 6. minutě se do první výraznější šance dostal domácí Šmíd a poslal svůj tým do vedení.

Toto byla studená sprcha pro výběr hostů sama o sobě, ale to ještě nevěděli, co je čeká dále. O pouhých 5 minut později se do šance dostal Pokorný a vedení bylo rázem dvoubrankové.

Po této brance se hosté snažili zvednout ale absence forvarda Kříže byla natolik znatelná, že žádné brankové šance během první pětačtyřicetiminutovky nepřišly.

Souboj o třetí branku

Druhá půle nám oproti té první nabídla více šancí než ta první. Hosté, kteří potřebovali nutně vstřelit kontaktní branku hru více otevřeli a zde se naskytla šance na rozhodující branku pro výběr domácích.

Domácí trápila koncovka a ta kýžená třetí branka mohla přijít velmi brzy ale právě kvůli střeleckým patáliím byla šance hostů pořád ve vzduchu.

A tato šance také přišla. V čase kdy hosté měli ještě dostatek času na vyrovnání se do velké šance dostal jeden z útočníků hostů, jenž šanci zahodil a tím naděje na body pro hosty vyhasly.

Další branky jsme se tedy nedočkali a všechny 3 body zůstávají tentokrát v Mělníku.



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Jan Studený: To nejdůležitější se stalo v prvních patnácti minutách a právě s tím jsme do zápasu šli, s cílem vstřelit rychlou branku. Druhá půle byla o dost zajímavější. Hosté hru více otevřeli ale my jsme byli nepřesní nebo nám chyběl kousíček štěstí. Svoji největší šanci během druhé půle využít nedokázali a závěr zápasu jsme si pohlídali.

FK Slovan Lysá
Matěj Brabec: V utkání, které se hrálo na těžkém terénu bylo jasné, že důležité bude vstřelit první branku a přesně to se nám nepodařilo, což rozhodlo zápas. Po našich chybách jsme inkasovali 2 branky z pravé strany a to zápas rozhodlo. Zápas jsme ještě mohli zdramatizovat na počátku druhé půle, ale šanci jsme nevyužili a soupeř si své vedení pohlídal.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pejša Jakub - ZUSKA Oldřich, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 10. 2022 11:02
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2022 19:04

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 19:59

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 11:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 08:16
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:26
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích