4:1
(1:0)
79. V. Chadraba (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 16:30

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bousov s přehledem vítězí! Býchory odjíždějí s prázdnou.


Branky


46. M. Pažout , 53. J. Keszeg , 58. M. Pažout , 74. D. Boško (p.) - 79. V. Chadraba (p.)
3

Dolní Bousov přivítal ve sváteční dohrávce 1. kola středočeské 1.A třídy sk.B nováčka soutěže z Býchor, které dělí od soupeře poměrně velký počet bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vzájemné poznávání

Úvod utkání byl ve znamení vzájemného okoukávání se a poznávání soupeře.

Jakmile ale tato úvodní

Opatrnost uvadla, tak se otěží utkání ujmuli hosté a nebýt výborné defenzívy domácích a zákroku Sýkory, tak by záps již nebyl bezbrankový.

Ve 32. minutě přišla také první velká šance domácích. Obloučkem za obranu našel Pavliš  Pažouta, ale jeho pokus o lob brankář vyrazil na roh.

O pouhé 2 minuty později vyslal Honc Bělíka, ten předložil Faltovy, který ale na podmáčeném povrchu podklouzl a připravil se o branku.

V téže minutě měli šanci hosté, míč propadl obranou domácích, ale střelu z hranice pokutového území vyrazil Martin Sýkora na roh.

Nakonec jsme se přece jen branky v první polovině dočkali. V nastavení Ježek poslal dlouhý míč na Klímu za obranu, přihrávkou vyzval ke skórování Horáka, ten míč netrefil přesně, ale pohotový Pažout ho neomylně poslal pod břevno.

Klidné vítězství

V druhé půli jsme se již dočkali více branek a na tu první jsme čekali pouhých 8 minut.

Zdeněk Bělík kopal v 53. minutě roh, na který si naskočil Keszeg a s pomocí břevna zvýšil vedení domácích.

To ale nebylo zdaleka vše, jelikož hned v 58. minutě našel Klíma dlouhým pasem Keszega, jenž předložil Pažout a vedení bylo tříbrankové.

Další možnost na zvýšení vedení přišla v 74. minutě, kdy se obrana hostí dopustila nedovoleného zákroku ve svém vlastním vápně a nařízenou penaltu proměnil zkušeně Boško.

V 79.minutě se branky dočkali i hosté. Nejprve dlouhý pas za obranu zaváněl postavením mimo hru a následný souboj ve vápně posoudil, původně lajnový rozhodčí, který nahradil zraněného hlavního, jako penaltový a Chadraba se nemýlil.

Tato branka ale skóre upravila pouze kosmeticky, jelikož jsme se poté již dalších branek nedočkali. 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub: Opět děkujeme divákům a fanouškům, že si v ne zrovna příznivém počasí našli cestu v hojném počtu na mistrovské utkání a vytvořili skvělou fotbalovou atmosféru

TJ Sokol Býchory
Marek Chvalovský: Zápas jsme si prohráli na konci prvního a začátkem druhého poločasu, kdy jsme dostali tři góly a vzhledem ke kvalitě soupeřova družstva, jsme s výsledkem tentokrát nic neudělali. Škoda, že jsme neudrželi bezbrankový poločas



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - F. Klíma [-] , P. Ježek [-] , A. Pavliš [-] , M. Horák [-] , T. Šolc [-] - J. Keszeg [-] (68. J. Šolc [-] ) , T. Honc [-] , M. Falta [-] (68. J. Kasal [-] ) , Z. Bělík [-] (79. L. Zvěřina [-] ) - M. Pažout [-] (65. D. Boško [-] )

TJ Sokol Býchory
O. Heres [-] - T. Kubíček [-] , J. Vyhnánek [-] , A. Vyhnánek [-] , T. Suchý [-] , J. Teplý [-] , P. Chlumský [-] , R. Pelikán [-] , D. Tichý [-] , A. Jehlička [-] (68. V. Chadraba [-] ) , L. Chvojka [-]

ŽK: 74. L. Chvojka .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PETRŽELA Jiří - STÁDNÍK Vladimír, ŘÍHA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Matěj Brabec
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají velkou ofenzivní kvalitu.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích