5:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vulgární delegát, stěžoval si hostující asistent. Vedení krajského svazu se ale za delegáta postavilo. Býchory neudržely poločasové vedení a uspěli domácí


Branky


48. P. Galuška (p.) , 64. J. Greš , 71. V. Balata , 81. A. Dumský , 94. P. Galuška - 32. L. Kulich
8

(AKTUALIZOVÁNO O OHLAS ZÁSTUPCE DOMÁCÍHO MUŽSTVA) Posázavan, který je jako jediný tým v soutěži bez ztráty bodu hostil v 6. kole středočeské 1.A třídy skupiny B Býchory, které domácí zaskočily poločasovým vedením.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hra plná osobních soubojů

„Hra plná osobních soubojů“. Tak popisuje průběh prvního poločasu asistent trenéra Býchor, Ondřej Vaňkát

První poločas vůbec Posázavanu nevyšel tak, jak by si představoval, jelikož se jim nedařilo si tvořit potřebné šance ke vstřelení branky.

Naopak hostům tohle vyhovovalo a k první brance měli daleko blíž než domácí.

Věci na sebe nenechaly dlouho čekat a tak se i stalo. Ve 32. minutě měli díky Kulichovi hosté důvod k radosti v podobě otevření skóre, 0:1.

Zbytek prvního poločasu nám už bohužel další branku nenabídl a do šaten se šlo za překvapivého vedení Býchor.

 

 

Dominance domácích

Druhý poločas nezačal pro hosty vůbec dobře, jelikož hned po dvaceti sekundách viděl brankář Holý červenou kartu za surovou hru. Holý kopnul podrážkou ze předu soupeře na břicho a pískal se pokutový kop pro domácí.

K penaltě se postavil Galuška a bylo srovnáno.

V početní nevýhodě se hostům dařilo vzdorovat ovšem poměrně slušně. To vydrželo ale jen do 64. minuty kdy svoji šanci využil Greš a Posázavan šel do vedení 2:1.

Tomu ale předcházel jeden zásadní moment a to další červená karta pro hostující výběr, konkrétně pro Vaňkáta, opět šlo o surovou hru podrážkou s velkou intenzitou.

Zde už se bohužel pro Býchory zdálo býti rozhodnuto, protože postupně pak přidali branky v 71. minutě Balata, v 81. minutě Dumský a skóre uzavřel v 90. minutě Galuška.

Kuriozitní bylo ale to, co se dělo po skončení utkání. „Pozitivní nebylo chování pana delegáta, který naše hráče slovně napadl a nazval je cituji: "hovady". Říká asistent trenéra Ondřej Vaňkát.

Vyjádření SKFS (web stredoceskyfotbal.cz)

"V tomto případě se ale musíme postavit za našeho delegáta. Urážky jakýchkoliv osob skrze média jsou v jakémkoliv sportu nepřípustné. Pokud se zástupce Býchor cítil poškozen delegátem, mohl vše uvést do zápisu o utkání, nebo dodat videozáznam, ke kterým dlouhodobě vybízíme. Nic takového nastalo. Důkaz opět nedodán. Naopak kvitujeme reakci hlavního trenéra Býchor, který se telefonicky omluvil Komisi rozhodčích SKFS za nepřiměřenou reakci svého kolegy ve vydaném článku," oznámil PR manažer SKFS Michal Pavlík. 



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
František Ptáčník (vedoucí mužstva): "Co se týká údajného nevhodného chování delegáta, tak, ten musel dělat pouze svoji práci, když hostující hráč Ondřej Vaňkát, který byl vyloučen za šlápnutí velkou intenzitou do spodní části břicha podrážkou kopačky, nechtěl opustit prostor střídaček a jak mu ukládají pravidla odejít do šatny, tak tento stav musel řešit delegát utkání, jelikož čtvrtý rozhodčí na zmiňovaném zápase nebyl. Nikdo ze střídačky neslyšel, že by pan delegát nějak vulgárně urážel hráče Býchor, ale pouze apeloval na odchod tohoto hráče do šaten dle pravidel fotbalu. Hráči Býchor vážně zranily brutálními zákroky dva hráče Posázavanu a správně obdržely červené karty. Po utkání se brankář Holý šel omluvit za svůj nechtěný brutální faul,který pramenil ze špatně vyhodnocené situace a odhadu. Hráč Vaňkát si musí sám v sobě ujasnit, zda chtěl nebo nechtěl zranit našeho hráče a měl by přesně situace, pokud se vyjadřuje do médií, popsat, jelikož vyjádřením, které uvedl, poškodil zejména SK Posazavan Poříčí nad Sázavou."

TJ Sokol Býchory
Ondřej Vaňkát: Červené karty a řízení hry komentovat nechci. Rád bych ale řekl dvě věci. Zaprvé to, že i domácí příznivci objektivně ocenili naši hru a přiznali, že kdyby nedošlo na vyloučení, mohli jsme jejich tým porazit. Zadruhé, a to již bohužel není pozitivní, to bylo chování pana delegáta, který naše hráče slovně napadl a nazval je vulgárním slovem. Tím jen korunoval, že nám v Poříčí nebylo úplně přáno uhrát kvalitní výsledek. Pevně doufám, že tohoto člověka v roli objektivní osoby, jakým by delegát být měl, již na fotbalových hřištích osobně nepotkám



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - P. Havlíček [-] , Z. Hašek [-] (64. L. Říha [-] ) , V. Peroutka [-] , D. Pedro [-] , M. Walter [-] (59. V. Balata [-] ) , J. Jírů [-] , T. Síkora [-] (37. P. Galuška [-] ) , M. Azilinon [-] , A. Dumský [-] , J. Greš [-]

TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - O. Vaňkát [-] , J. Teplý [-] , J. Vyhnánek [-] , D. Tichý [-] , R. Pelikán [-] (48. O. Heres [-] ) , L. Kulich [-] , T. Kubíček [-] (68. V. Chadraba [-] ) , D. Záhora [-] (59. A. Vyhnánek [-] ) , A. Chvalovský [-] (82. Z. Jirkovský [-] ) , L. Chvojka [-]

ŽK: 80. L. Říha - 10. D. Záhora . ČK: 47. J. Holý , 62. O. Vaňkát .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Stránský Martin - STUMPF Jaroslav, KABOUREK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Marek Štork
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích