Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 10:15

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posily ze staré gardy pomohly! Slavoj slaví vítězství.


Branky


7

Zraněními zúžený Slavoj ovládl domácí zápas s Býchorami ve 3. kole středočeské 1.A třídy sk.B

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva

Začátek utkání byl velmi vyrovnaný

Do prvního domácího utkání šel domácí Slavoj s lehkými potížemi, jelikož trenér Sunkovský byl nucen doregistrovat hráče ze staré gardy. Naopak soupeř z Býchor nastoupil v mladé sestavě, až by se tomu dalo skoro říkat soubojem 2 generací.

První poločas byl hlavně o defenzivě obou týmů, které fungovaly výborně. Na obou stranách byla snaha o první branku a obě strany si byly plně vědomi, že tento zápas může být jedních z těch, které rozhodne jediný gól. To ovšem není případ toho utkání, protože v 34. minutě napřáhl z voleje Krulich a vstřelil první branku utkání, 1:0.

Vedení ale bohužel pro domácí netrvalo ani 2 minuty. Již ve 35. minutě, hned po rozehrávce se dostal k míči Chvalovský a bylo srovnáno, 1:1. Zbytek poločasu se nesl ve stejném duchu, jako do 1. gólu. Hrálo se velmi vyrovnaně, ale do poločasového hvizdu jsme se branky nedočkali.

 

Oživení domácích

Branka Slavoje visí ve vzduchu

Druhý poločas začal Slavoj lépe. Jasné přehrávání soupeře vedle k velkému tlaku a mnoha šancím. A netrvalo to vůbec dlouho a jedna z těchto šancí byla proměněna. v 56. minutě poslal Slavoj do vedení hráč s číslem 7, Jan Vodák, 2:1. 

Slavoj ale neměl dost a hlad neustoupil. Býchory se tomuto nastavenému tempu nezvládaly vyrovnat a inkasovali znovu. Pouhých 6 minut po vedoucí brance domácích se prosadil Práger a zdálo se býti rozhodnuto.

Býchory ovšem neřekly poslední slovo a snažily se o konntaktní branku. Překvapením, vzhledem k průběhu druhé půle bylo, že k ní nebyly vůbec daleko, ale nakonec se Slavoj dvougólový rozdíl podařil ubránit a 3 body zůstávají doma.

 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Miroslav Sunkovský: Věděli jsme, že nás čeká těžké utkání, ale vstoupili jsme do něj dobře. Výborně jsme bránili, kluci podali 100% výkon, který jsme potvrdili brankami a hlavně výkonem v druhé půlce. Chtěl bych poděkovat především klukům ze staré gardy za výpomoc.




Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - J. Bušínský [-] (52. J. Šejvl [-] ) , J. Reichert [-] , J. Novák [-] , M. Voženílek [-] , J. Cruz [-] - J. Matějovský [-] , J. Tesař [-] (79. J. Živný [-] ) , V. Práger [-] (89. M. Sunkovský [-] ) , D. Krulich [-] - J. Vodák [-] (87. J. Ježek [-] )

TJ Sokol Býchory
J. Holý [-] - P. Chlumský [-] , J. Teplý [-] (69. L. Chvojka [-] ) , J. Vyhnánek [-] (65. A. Vyhnánek [-] ) , L. Lev [-] (84. O. Vaňkát [-] ) , D. Tichý [-] , T. Kubíček [-] , M. Kedršt [-] , A. Jehlička [-] (77. R. Pelikán [-] ) , A. Chvalovský [-] , L. Kulich [-]

ČK: 92. A. Vyhnánek .
Počet diváků: 96. Rozhodčí: BRAUNŠVEIG Vojtěch - ZUSKIN Petr, STEJSKAL Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: David Linhart
Tip experta: výhra domácích

Na malém hřišti Boleslavi to nebude mít nikdo jednoduché.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích