2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 10:00

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělé zakončení podzimu pro Pšovku! Polaban na druhém místě zimu nepřečká


Branky


10

Skvělý podzim zažil nymburský Polaban, jenž se před utkáním s mělnickou Pšovkou nacházel v boji o druhé místo na konci podzimní části s Dolním Bousovem a právě výhra by zajistila hostům jisté druhé místo pro zimní přestávku. Naopak Pšovka se v úvodu podzimu velmi trápila a zlepšená forma zajistila mělnickému celku boj o první polovinu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén

Jak je již zvykem v poslední podzimních kolech, tak i toto utkání doprovázel nepříznivý terén, který ani jednomu z týmů nedovolil nějaké extravagantní fotbalové představení, ale i přes to se hrálo o mnoho.

Polaban vstoupil do utkání lépe, aktivněji a s větší energií, ale žádné brankové šance dlouhou dobu nepřicházely. Právě ta největší šance v první pětačtyřicetiminutovce přišla pro hosty po standartní situaci, kdy dorážka už zaváněla brankou, ale naštěstí pro domácí přišel odkop přímo z brankové čáry a skóre se na tabuli tedy prozatím neměnilo.

Domácí během první půle hrozili jen z brejků, ale nepřesnosti a nedostatečný důraz byli hlavními příčinami, proč jsme branku ani ze strany domácích během prvního poločasu neviděli.

Rána

Druhý poločas se hned od hvizdu sudího Absolína zdal býti obrazem první pětačtyřicetiminutovky.  Polaban tlačil, ale problém zůstával pořád stejný a to v produktivitě.

Naopak Pšovka ta své protiútoky stále stupňovala a již v 51. poprvé rozvlnil síť brankáře Holešovského Mihálik.

Po této brance ale přišel úpadek výkonu ze strany domácích a nástup hostů. Šance přicházely, ale hra Polabanu připomínala spíše házenou a ohrožení branky Zamazala nepřicházelo a domácí se znovu ozvali svými rychlými brejky a znovu udeřili. Konkrétně Šmíd rozvlnil síť v 79. minutě a zdálo se býti rozhodnuto.

Posledních 10 minut utkání si Pšovka velmi zkušeně pohlídala a nedala Polabanu žádnou šanci na vyrovnání, což ve výsledku znamená pro Polaban nepříjemnou ztrátu na konec podzimní sezony.

 



Ohlasy k zápasu


FK Pšovka Mělník
Jan Studený: Poslední podzimní utkání jsme zvládli celkem dobře. Na těžkém terénu se ale žádná velká podívaná nekonala. Nymburk byl určitě herně lepší, ale za celý zápas si moc šancí nevytvořil. My jsme dokázali využít našich brejků a konec utkání jsme si již pohlídali.

SK Polaban Nymburk
Lukáš Vlk: Utkání na velmi náročném terénu bylo od začátku hodně bojovné. My jsme spíš drželi míč a soupeř spoléhal na brejky. Po bezbrankovém poločase, kdy si oba týmy vypracovali po dvou šancích, rozhodly naše dvě chyby v druhé půli. I přes herní převahu jsme se nedokázali prosadit a to bylo dnes rozhodující.



Sestavy


FK Pšovka Mělník
J. Zamazal [-] - J. Pokorný [-] (87. R. Kos [-] ) , D. Bursa [-] (84. T. Bláha [-] ) , P. Šára [-] , M. Merta [-] (90. R. Miřatský [-] ) , J. Mihalík [-] , R. Šmíd [-] , D. Grabmüller [-] , J. Studený [-] , R. Eder [-] , R. Beneš [-]

SK Polaban Nymburk
V. Holešovský [-] - R. Novotný [-] (59. R. Jarschel [-] ) , M. Novotný [-] (74. D. Wiehl [-] ) , P. Hobík [-] , T. Hrdlička [-] , M. Kotek [-] , M. Daněk [-] , T. Hoffmann [-] , V. Herčík [-] , J. Vacík [-] , O. Drobný [-]

ŽK: 39. D. Bursa , 72. R. Eder .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ABSOLÍN Vojtěch - ŘÍHA Jaroslav, PEJŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:01

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 10:51
Samuel Mičuta

Expert: Martin Hůlka
Tip experta: výhra hostů

Na Pšovce je vždy v tomto období těžký terén, ale i tak Nymburk nebude mít žádný problém a Pšovku smáznout.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 23:20

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 08:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:20

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů