Sedmibrankovou smrští zakončil Posázavan výborný podzim! Slavoj na domácím hřišti neobstál


Branky


6. P. Tlustý , 9. M. Azilinon , 12. L. Brůžek (vl.) , 18. P. Galuška , 34. P. Tlustý , 75. M. Walter , 76. M. Walter
11

Favorit soutěže z Poříčí zavítal v posledním podzimním kole středočeské 1.A třídy na půdu poměrově menšího hřiště ve Staré Boleslavi. Právě místní Slavoj, který působil minulou sezonu v nižší soutěži, se spíše trápí a nachází se ke konci podzimu na 11. místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý vstup

"Už před utkaním jsme věděli, že nás čeká možná nejtěžší utkání sezóny". Tak hodnotí vstup do utkání domácí Josef Matějovský. Právě to, co Matějovský prohlásil, tak se také stalo, jelikož již ve 3 minutě souhru Azilinona a Balaty zastavil parádním zákrokem Čihák. Stejná situace se opakovala ve 4. minutě, kdy souhru Galušky a Azilinona zastavil opět skvělý zákrok Čiháka.

Ovšem 6. minuta přinesla první gólovou situaci, kdy Vaculík po rohu našel hlavu Tlustého a ten otevřel gólový účet utkání, 0:1.

Domácí se ještě ani nenadechli a po skvělé souhře Vaculíka, Galušky a  Azilinona ukazatel skóre hlásil změnu, 0:2.

Bohužel pro Slavoj, ani tímto pohroma nekončila a hned ve 12. minutě si míč do vlastní branky doklepl Brůžek a zdálo se být po utkání.

Útočný tlak ani tímto gólem nepřestával, ale další útočné snahy Azilinona, Galušky, Vaculíka nebo Baštýře brankou nekončily.

Další rána pro Slavoj přišla ve 34. minutě, kdy souhra Vaculíka, Pedra a Tlustého znamenala další změnu na ukazateli skóre, 0:4.

Po zbylých 11 minut první pětačtyřicetiminutovky jsme se další branky nedočkali, což znamenalo přesvědčivé  poločasové vedení hostů.

Výborný Posázavan

Do úvodu druhé půle vstoupil hostující výběr s pár změnami, kdy ze hřiště odešel Baštýř a Hašek a právě náhradníci zvýšili obrátky hostů ještě více a další branky visely ve vzduchu.

I přes velký počet šancí přišla tato branka až v 75. minutě, kdy se prosadil po souhře Havlíček, Greš a do prázdné branky uklidil míč Walter.

O pouhou minutu později musel Čihák vytahovat míč ze své branky již pošesté, kdy střídající Rejhon našel Waltera a ten vstřelil svoji druhou branku.

To ale nebylo vše, jelikož o pouhé 4 minuty rozvlnil síť po souhře Havlíčka Rejhona a Greše Galuška. Posledních 10 minut utkání se spíše jen dohrávalo a Posázavan si odváží ze Staré Boleslavi jednoznačné vítězství a končí podzim s bilancí 13 výher, 1 prohra a 1 remíza.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Josef Matějovský: Posázavan nás o svých výborných výkonech v průběhu podzimní části soutěže přesvědčil hned během prvních 10 minut, kdy dokázal soupeř vstřelit 3 branky a defakto bylo po zápase. První půle skončila 0:4 a bylo jasné, že druhá půle bude také pod taktovkou Posázavanu. Na druhou stranu jsme si utkání zbytečně komplikovali nepřesnými přihrávkami a individuálními chybami, které nás trápili celou podzimní část. I přes to jsme se však dokázali dostat do nebezpečných situací, které se nám podařilo zakončit, ale gól jsme bohužel nevstřelili, což je další věc, která nás hodně srazila. Musíme poděkovat gólmanovi Martinu Čihákovi, který byl jedním z našich nejlepších hráčů.

SK Posázavan Poříčí n. S.
Karel Králíček: Dnešní zápas nám soupeř hodně ulehčil, ale body se počítají a výsledek je dobrý. Celkem 40 bodů při skóre 44:11 a sérii 401 minut bez obdržené branky je slušná vizitka našeho týmu pro jarní část soutěže.



Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kocman Jakub - KUBEČKA Pavel, KRATOCHVÍL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
12. 11. 2022 14:41
Dvougólové hody Aziliona, Tlustého a Waltra ukončili podzim



Slavoj Stará Boleslav 0:7 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou

Branky Azilion 2x, Walter 2x, Tlustý 2x, Galuška

ŽK – bez

ČK – bez

Diváci 55

Rozhodčí Kocman, Kubečka, Kratochvíl Delegát SKFS Ducký



Sestava – Tlamicha – Hašek (47 minuta Síkora), Tlustý, Pedro, Dumský – Jírů, Balata (60 minuta Havlíček) – Galuška, Vaculík (60 minuta Walter), Baštýř (47 minuta Greš) – Azilion (60 minuta Rejhon)

Střídající – Majer



Do zápasu ve Staré Boleslavi proti místnímu Slavoji zajíždělo naše mužstvo stále bez zraněného kapitána Peroutky a lehce nakopnutého Vernera ovšem že sérii 311 minut bez obdržené branky v soutěži. Doma pro potřeby B týmu zůstal mladíček Lukáš Říha. Od první minuty bylo vidět kdo je pánem na hřišti. Ve 3 minutě souhra Aziliona a Balaty zastavil parádním zákrokem domácí brankář. Stejná situace se opakovala ve 4 minutě, kdy souhra Galušky a Aziliona zastavil skvělý zákrok domácího borce v brance Slavoje. Ovšem 5 minuta přinesla první gólovou situaci Vaculík po rohu našel hlavu Tlustého a ten otevřel účet utkání 0:1. Domácí se ještě ani nenadechli a po skvělé souhře Vaculík Galuška a Azilion ukazatel skóre hlásil změnu 0:2 a o další dvě minuty Vaculík našel Baštýře ten měl snadnou pozici, kdy již překonal domácího brankáře, ale jeho slabé zakončení uklidil svým důrazem Azilion 0:3. V dalších šancích první půle probíhalo zahazování ze strany Aziliona Galušky Vaculíka nebo Baštýře. Až ve 34 minutě souhra Vaculík Pedro Tlustý znamenala po rohu 0:4.

Do druhé části utkání přišlo hned několik střídání, ale šance Aziliona, Galušky nebo Greše volali po brance, která přišla až v 75 minutě po souhře Havlíček, Greš a Waltr do prázdné branky uklidil ťuk-es o dvě minuty později našel Rejhon Waltra a ten rozvlnil síť za domácím brankářem již po šesté 0:6. Poslední branka padla po souhře Havlíček, Rejhon, Greš a Galuška v 80 minutě a skóre na ukazateli svítilo 0:7. Poté se zápas již jen dohrával a v 90 minutě jej rozhodčí Kocman ukončil.

Tímto výsledkem přezimuje naše mužstvo na prvním místě tabulky a bude mít dobrou pozici na boje o postupu zpět do krajského přeboru.



Hodnocení vedoucího mužstva Karla Králíčka dnešní zápas nám soupeř hodně ulehčil, ale body se počítají a výsledek je dobrý. Celkem 40 bodů při skóre 44:11 a sérii 401 minut bez obdržené branky je slušná vizitka našeho týmu pro jarní část soutěže.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 21:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:19

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 10:51
Samuel Mičuta

Expert: Martin Hůlka
Tip experta: remíza

Poříčí má velmi dobrý a zkušený tým. Myslím si, že na malém hřišti v Boleslavi budou mít problém se svoji hrou. Remízový výsledek by byl překvapením, ale i přesto je to můj tip

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 23:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 08:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:20

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů