Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2022 14:30

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branka v 90. minutě rozhodla zápas! Bohemia odjíždí z Úval s prázdnou


Branky


8

Sousedé z horní části tabulky z Úval a Poděbrad se spolu utkali ve 13. kole středočeské 1.A třídy sk. B. Právě hosté z Poděbrad do utkání šli výborně nalazení po výhře nad svým městským rivalem v minulém kole.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná bitva

„Do Úval přijel tým, který chtěl hrát fotbal, ale nečekal, že Úvaly budou držet krok a vyrovnají síly". Tak hodnotil vstup do utkání trenér domácích, Lukáš Kučera.

A přesně toto dělalo hostům problém, nechali se zatlačit na svoji polovinu a měli problém s bráněním útočných snah Úval.

To ale neznamenalo špatný výkon hostů, ba naopak hrozili z rychlých brejků, které mohly s přehledem skončit za zády brankáře Gajdasze, což se naštěstí pro domácí hostům nepovedlo, nýbrž na druhé straně měli důvod k radosti, když krásný centr zakončil Hološko a v 16. minutě otevřel skóre utkání.

Tato branka domácí ještě více nakopla a naopak výběr hostů pořádně opařila a až do poločasové přestávky se do hry znovu nedokázali dostat, což znamenalo průběžné vedení pro domácí Úvaly.

93. minuta

Druhý poločas začal tam, kde ten první skončil a to lepší hrou ze strany domácích. Poděbrady si svoji vlastní hrou nebyly vůbec jisté a nedokázaly ideálně zareagovat.

Věci na sebe nenechaly dlouho čekat a přišla další branka, kdy po krásné akci Filipa Hološka si perfektně naběhl před brankou Štěpána Urbana a ten se nemýlil, 2:0.

Pod kotlem hořelo ale i nadále a úvalští nebyli daleko od své 3. branky, ale jejich snahu pokazilo zranění Filipa Hološka, který musel být vystřídán a od této situace již výkon domácích tak dobrý nebyl.

Jak již bylo řečeno, tak se domácím po vynuceném střídání tolik nedařilo a díky tomu se do hry více dostávali hosté, jenž této šance využili nejlépe jak mohli.

V 65. minutě se prosadil Ondřej Hněvsa a ještě hůř bylo po další brance, kterou v minutě 86. vstřelil Jakub Králík a zdálo se, že utkání vítěze nepozná. 

Proti byl ale úvalský Vladimír Křelina, jenž v 93. minutě rozvlnil síť Málka potřetí a zařídil svému družstvu plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


SK Úvaly
Lukáš Kučera: Zápas musím hodnotit kladně. Je vidět že umíme hrát fotbal a že dokážeme zatlačit soupeře, jenž je zvyklý hrát vysoko a dávat hodně gólů. Mrzí mě zranění Filipa, protože tohle k fotbalu nepatří aby hráč hostů chtěl schválně zranit protihráče, když na něj fotbalově nestačí.




Sestavy


SK Úvaly
A. Gajdasz [-] - Š. Urban [-] (82. A. Klug [-] ) , M. Kalafut [-] , D. Bozděch [-] , F. Hološko [-] (57. M. Schovanec [-] ) , I. Bačo [-] (77. F. Kokeš [-] ) , J. Lokša [-] , M. Kubelka [-] , T. Mika [-] , V. Křelina [-] , P. Marčík [-]

FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - D. Havránek [-] , J. Kalina [-] (77. T. Kubánek [-] ) , M. Novák [-] , J. Hoznauer [-] (67. Z. Orestis [-] ) , J. Králík [-] , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] , D. Schulz [-] (77. J. Suchánek [-] ) , V. Uher [-] , J. Voříšek [-]

ŽK: 57. P. Marčík , 80. J. Lokša - 44. J. Kalina , 49. J. Hoznauer , 51. D. Schulz , 80. T. Kubánek , 84. O. Martínek .
Počet diváků: 132. Rozhodčí: Svoboda Jindřich - BENÁK Petr, ŠMEJKAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 17:11

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 16:48
Samuel Mičuta

Expert: Josef Matějovský
Tip experta: remíza

Hosté mají zkušený tým a v Úvalech neprohrají.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 07:34

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 15:42
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 08:02
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů