Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2022 10:15

13.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Desetigólová přestřelka a branka po 30 sekundách! Dolní Bousov odjíždí ze Staré Boleslavi šťastnější


Branky


8

Sobotní dopoledne, jenž není vůbec oblíbený čas hostů z Dolního Bousova, nám nabídlo jedno z nejzajímavějších utkání 13. kola středočeské 1.A třídy sk. B a to mezi již zmíněným Dolním Bousovem a domácím Slavojem Stará Boleslav.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stížený výhled

Při příjezdu na stadion Slavoje nebylo pro oba týmy moc přívětivé počasí, jelikož skrze mlhu nebylo vidět ani na soupeřovu branku. Naštěstí se během rozcvičky mlha rozplynula a záps mohl začít.

Nežli stačili všichni divác vůbec dorazit na hřiště Slavoje, tak už se hosté po pouhých třiceti sekundách utkání mohli zásluhou Zdeňka Bělíka radovat. Právě Bělík poslal technickou střelu k tyči a překonal Čiháka, 0:1.

 

Na malém hřišti se od úvodu hrál velmi soubojový zápas, kde domácí hrozili především z rohových kopů a hlavně po dlouhých nákopech za obranu hostů. Po jednom takovém v 7. minutě domáci ohrozili hostující branku, ale obrana srazila tuto střelu na roh.

 

Aktivně hrál v útoku hostů především Michal Pažout, ale většinou střežen třemi obránci měl těžké se brankově prosadit. Zato

Zdeněk Bělík prokázal svůj přehled a po přihrávce od zmiňovaného Michala Pažouta poslal opět míč přesně k tyči a vedení bylo dvoubrankové.

 

Domácí byli stále nebezpeční, hlavně Daniel Krulich a Šimon Heil byli téměř neoddělitelní od míče a rozdávali přesné přihrávky. Hosty především několikrát podržel výborně chytající Ondřej Klíma.

 

Ve 32. minutě ale přišla další chvíle Zdeňka Bělíka a z 55 metrů přeloboval Martina Čiháka, 0:3.

 

Mohlo se zdát, že třetí branka domácí zlomí, ale chvilku poté zahrával trestný kop Daniel Krulich. Na zadní tyči přišlo nezodpovědné bránění a Ondřej Štépánek dal kontaktní branku na 1:3.

 

Ve 38. minutě mohlo být pro hosty ještě hůř, kdy se Daniel Krulich ocitl sám před prázdnou brankou, ale na nerovném terénu z malého vápna branku přestřelil.

 

O 3 minuty později a ukázalo pravidlo "nedáš, dostaneš", kdy obrana domácích fauloval před pokutovým územím Michala Pažouta a míč zakroutil do branky Matěj Falta a uzavřel první dějství.

 

Brankové hody

Deset minut po zahájení druhého poločasu se řítil sám na domácího brankáře po nahrávce Jakuba Kasala Michal Pažout, ale neuspěl. To ho ale nemuselo mrzet, jelikož mohl znovu skórovat právě Pažout o pouhou minutu později, ale minul branku.

 

"Nedáš, dostaneš" se ukázalo i na druhé straně. V 57. minutě vypíchnul před pokutovým územím míč domácímu útočníkovi Aleš Pavliš a rozhodčí posoudil zákrok jako nedovolený. K míči se postavil Daniel Krulich a střelou, jenž se odrazila od břevna poslal míč za brankovou čáru, 2:4. 

 

V 60. minutě se dočkal Michal Pažout, jenž dostal dlouhou přihrávku od Aleše Pavliše a zkušeně poslal míč do sítě, 2:5.

 

Vzápětí Michal Pažout nedosáhl v brankovém území na přihrávku Tomáše Honce. V 66. minutě střílel vedle Tomáš Honc a opět Tomáš Honc později neuspěl před gólmanem, když ho chtěl obejít, ale míč ho na nerovném terénu neposlechl.

 

V 68. minutě vytasil další výborný zákrok po rohovém kopu Ondřej Klíma a hned o 2 minuty později v 70. minutě poslal do gólové šance Milan Merva Michala Pažouta a ten se nemylil, 2:6.

 

Přítomní diváci se opravdu nenudili, jelikož za dvě minuty se radovali domácí ze vstřelené branky, kdy obrana hostů pokutovém území neuhlídala Václava Prágera, který dorazil do sítě míč odražený od tyče, 3:6.

 

Pět minut před koncem skóroval David Boško, jenž si zkušeně pohlídal ofsajdovou linii a po přihrávce Zdeňka Bělíka utekl

domácím stoperům a podél vyběhnutého Martina Čiháka stanovil skóre zápasu na 3:7.

 

 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Josef Matějovský: Dolní Bousov má velmi zkušený tým se zkušenostmi z I.A třídy. Hosté vstřelili branku již v 30 sekundě zápasu a to s naším týmem zamávalo. Nicméně Slavoj si vytvořil mnoho šancí a kdyby poločas skončil 4:4, tak se nemohl nikdo divit. Druhý poločas už byl nahoru a dolů. Bousov prokázal svojí kvalitu a své šance nekompromisně proměňoval. Soupeři blahopřeji ke třem bodům.




Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
M. Čihák [-] - J. Novák [-] , M. Voženílek [-] (89. B. Kondratenko [-] ) , J. Cruz [-] - J. Tesař [-] , D. Krulich [-] , J. Šejvl [-] , Š. Hejl [-] , V. Práger [-] - J. Vodák [-] (69. J. Matějovský [-] ) , O. Štěpánek [-] (80. B. Staněk [-] )

Dolnobousovský SK
O. Klíma [-] - T. Šolc [-] , F. Klíma [-] , M. Horák [-] , A. Pavliš [-] , M. Horák [-] (86. J. Šolc [-] ) - J. Kasal [-] (63. M. Merva [-] ) , Z. Bělík [-] , T. Honc [-] , M. Falta [-] (71. P. Ježek [-] ) - M. Pažout [-] (74. D. Boško [-] )

ŽK: 34. M. Pažout , 83. M. Horák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PECHAR Jiří - BEKEŠSKÝ Ondřej, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 17:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 16:48
Samuel Mičuta

Expert: Josef Matějovský
Tip experta: remíza

Slavoj má hodně zraněných hráčů a proto budeme rádi za remízu.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2022 12:05

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 07:34

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 15:42
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 08:02
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů