Oslabené Poříčí nezaváhalo! Posilněná rezerva Čáslavi neuspěla


Branky


11

Zápas týmu z dvou konců tabulky nám nabídlo 9. kolo středočeské 1.A třídy sk. B, tedy souboj mezi Posázavanem Poříčí a rezervou Čáslavi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý start

Do Čáslavi přijelo oslabené mužstvo z Poříčí, kterému po utkání na hřišti Bohemie Poděbrady, kde byl zraněn Síkora, jenž je stále v péči lékařů.

Dle slov jednoho ze zástupců Poříčí do zápasu šli domácí s jasným cílem a to vyhrát. Napomáhalo jim to, že domácí nechtěli utkaní odehrát na druhém hřišti, které bylo utkání způsobilé, ale místo toho na hlavním, které nebylo v dobrém stavu.

Od prvních minut utkání bylo znát, že hosté jsou do zápasu připraveni líp i přes to, že domácí byli posilněni o 6 hráčů A-týmu.

V 5. minutě po gólu volal trestný kop Azilinona, ale o minutu později již přišla gólová radost hostů, kdy Vaculík zakroutil svůj trestný kop a vstřelil první branku.

Další šance na sebe nenechala dlouho čekat, ale nejprve se opět zranil Pedro a muselo dojít k redukci v sestavě hostů.

Ovšem šance Aziliona, Majera, Havlíčka nebo Balaty nebyly gólové a vedení hostů bylo stále to nejužší možné. Domácí hrozili zejména skvělým Baškem a dokonce jednu branku vstřelili, ale pro udájný out nebyl gól uznán.V obrané čtyřce domácích hrál byl důležitou osobou Špičák a zejména díky němu bylo vedení v poločase pouze jednobrankové.

Snaha o vyrovnání

V druhém poločase nastoupil vyměněný tým domácích, jelikož jejich výkon se výrazně zlepšil a Poříčí byli rovným soupeřem.

Na dosti podmáčeném terénu to byli tedy nejprve domácí, kteří zahrozili svou aktivitou, především Bašek, ale obrana hostů

pracovala skvěle a vůbec nebylo znát, že dvojice Jirů, Tlustý vypadala, jako by nehrála spolu teprve první utkání. 

 

Šance hostů ve druhém poločase měli parametry brankových, zejména Greš, Azilion nebo Rejhon mohou spytovat svědomí, ale neproměné šance např. Chábery budou mrzet domácí. Konec obrana hostí i díky střídajícím hráčů Waltrovi, Grešovi a Rejhonovi zvládla a ubránila velmi intenzivní tlak domacích, který trval celý druhý

poločas a opravdu cenné tři body si Posázavan veze do Poříčí.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslav B
Marek Lebduška: Bohužel se nám dnes, i přes skvělý výkon nepodařilo vstřelit branku, kterou si myslím, že jsme si zasloužili, navíc dvě branky nám nebyly uznány. Chtěl bych kluky pochválit za bojovný výkon a klukům z A-týmu, kteří nám pomohli.

SK Posázavan Poříčí n. S.
Karel Havlíček: Bohužel bez Síkory, Haška a Peroutky bylo mužstvo oslabeno, ale vše zvládlo na jedničku. Zejména výkon Tlamichy a trojce Havlíček, Tlustý a Vaculík zasluhuje velké uznání.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: Suchý Aleš - NEHASIL Karel, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 10. 2022 21:58
Vydřené body na těžkém terénu v Čáslavi a Tlamicha ukázal svou kvalitu

FK Čáslav, B, 0: 1 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou
Branka: Vaculík
ŽK 6:5
ČK Bez
Diváci 60
Rozhodčí Suchý, Nehasil, Procházka Delegát SKFS Zdeněk

Do Čáslavi zajíždělo naše mužstvo oslabeno hned o tři hráče, kterým zranění ze středečního vloženého kola nedovolila zasáhnout do utkání. Bohužel nejhorší situace je stále u Tomáše Síkory, který po brutálním zákroku hráče Vojtěch Uhra je stále v péči lékařů, kteří na základě několika vyšetření na CT přístroji stále musí jeho stav monitorovat.
Do samotného utkání domácí šli s jasným cílem, vyhrát a k tomu jim nahrávala i situace, kdy opět nechtěli využít svou hlavní hrací plochu, ale opět náhradní hřiště, doložené záběry náhradní plochy bohužel nesplňovali, jak všichni uvidí ani ty nejzákladnější bezpečnostní prvky, které by zajistilo zdraví všech hráčů viz. video.
V sestavě domácích se octlo hned šestice hráčů, kteří měli v nohách i sobotní utkání A týmu Čáslavi. Domácí si vědomi, že šance proti našemu týmu v běžné sestavě je prakticky nulová tak se k tomuto kroku odhodlali.
Hned od prvních minut měl náš tým jednu šanci za druhou a zejména trestný kop Aziliona už volal po brance, ale ta přišla až o minutu později tedy v 5 minutě a krásný trestný kop zakroutil za záda bezmocného brankáře domácích Vaculík, který nastoupil do utkání s pohmožděným kotníkem ze středečního utkání. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat, ale nejprve se opět zranil Dominik Pedro a muselo dojít k redukci v sestavě.
Ovšem šance Aziliona, Majera, Havlíčka nebo Balaty nám nebylo souzeno proměnit. Domácí hrozili skvělým Baškem a v obrané čtyřce hrál skvěle Špičák. Ten zblokoval snad pět střel, které měli parametry branky.
Do druhého poločasu na dosti podmáčeném terénu to byli nejprve domácí, kteří zahrozili svou aktivitou opět Baškem, ale naše obrana pracovala skvěle. Dvojce Jírů, Tlustý vypadala, jako by nehrála spolu teprve první utkání. Naše šance ve druhém poločase měli parametry brankových zejména Greš, Azilion nebo Rejhon mohou zpytovat svědomí, ale konec naše obrana i díky střídajícím hráčů Waltrovi, Grešovi a Rejhonovi zvládla na jedničku a opravdu cenné tři body si vezeme do Poříčí.
Hodnocení Karla Králíčka bohužel bez Síkory, Haška a Peroutky bylo mužstvo oslabeno, ale vše zvládlo na jedničku zejména výkon Tlamichy a trojce Havlíček, Tlustý a Vaculík zasluhuje velké uznání!!!
Další utkání nás čeká již v pátek 7.10.2022 od 19:00 hod a hostíme tým SK Úvaly potřebujeme Vaše hlasivky a podporu za dalšími body v soutěži.
2. 10. 2022 21:57
Hodnocení zápasu

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Samuel Mičuta

Expert: Marek Lebduška
Tip experta: výhra domácích

Tým Čáslavi bude chtít odčinit špatný závěr zápasu se Slovanem Poděbrady a věřím že utkání zvládneme.