Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2022 10:15

1.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Další pětibranková nadílka pro rezervu Vlašimi! Polaban si připosuje další vítězství


Branky


3

Polaban Nymburk je na vlně. Poslední zápasy dokazuje, že se chytá formy a to dokazuje i to, že právě z Polabanu vzešel hráč minulého kola. To se ale nedá říci o Vlašimi, která udolala proti Úvalům svůj první bod, ale kromě toho se mladíkům z Vlašimi nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Uragán

Domácí tým vletěl na mladičký výběr Vlašimi ve velkém stylu.

Hrála se pouhá druhá minuta utkání, kdy Šanda musel lovit míč ze sítě a to zásluhou Vacíka, který navazuje na hattrick z minulého utkání.

Tím ale začátek pohromy pro hosty nekončil, jelikozm v 6. minutě rozvlnil síť Hobík a hosté se zdáli býti velmi opaření.

Na tento výborný úvod Polaban navázat nedokázal a i přes mnoho šancí, další branka nepadla ani na jedné straně a do šaten se šlo za stavu 2:0 pro Nymburk.

Výborný Vacík

Úvod druhé půle se nesl ve stejném duchu, jako ten první.

Polaban přišel do druhé půle dokonat to, co se jim nepovedlo v té první a to přidat další branky.

Toto čekání na 3. branku netrvalo ale vůbec dlouho. Hned 10. minut od vstupu do druhé půle se prosadil Jarschel a málokdo zde již mohl pochybovat o tom, kdo si z utkání odnese všechny 3 body.

To ale nebylo vše jelikož se v 76. minutě prosadil Vacík a v 89. Bílek a na tabulce počtu vstřelených branek Polabanu svítilo číslo pět.

Vlašim se zmohla pouze na kosmetickou úpravu skóre a to ještě za stavu 4:0 před brankou Bílka, ale tento gól na osudu utkání nic nezměnil.



Ohlasy k zápasu


SK Polaban Nymburk
Lukáš Vlk: V utkání jsme hlavně v prvním poločase měli herní převahu a dokázali jsme se prosadit hned v úvodu. Je škoda obdržené branky, která kazí dojem z jinak herně velmi vydařeného utkání.

FC Sellier & Bellot Vlašim B
Miroslav Kopecký: Bohužel dostáváme stejné góly po stejných chybách, jelikož nám chybí zkušenosti, které naši mladí hráči nemají.



Sestavy


SK Polaban Nymburk
P. Plaček [-] - J. Vacík [-] , F. Bílek [-] , M. Kotek [-] (60. T. Hrdlička [-] ) , M. Daněk [-] , R. Jarschel [-] (63. D. Wiehl [-] ) , P. Hobík [-] (79. T. Protivný [-] ) , R. Novotný [-] , T. Hoffmann [-] , V. Herčík [-] (72. P. Mejzr [-] ) , O. Drobný [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
J. Šanda [-] - M. Vladyka [-] , J. Jíra [-] (74. P. Hošek [-] ) , M. Pešek [-] , P. Novotný [-] , V. Houda [-] , P. Brabenec [-] , J. Šanda [-] (60. M. Zvára [-] ) , J. Žirovnický [-] , L. Pajk [-] (74. M. Lažan [-] ) , M. Pajk [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: PIPEK Šimon - PUDIL Václav, POKLOP Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Matěj Brabec
Tip experta: výhra domácích

Za mě jasná jednička.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích