5:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2022 19:00

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slovan s ex-ligovým hráčem znovu padl! Poříčí zůstává bez ztráty bodu


Branky


8

Poříčí, které zatím v sezóně plní svoji roli favorita více než výborně, se v 8. kole středočeské 1.A třídy sk. B utkalo se Slovanem Poděbrady, za který nastupuje bývalý ligový fotbalista, Lukáš Magera, jenž oblíkal např. dres Mladé Boleslavi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková bitva

Do utkání připravoval Posázavan, poněkud překvapivě jejich bývalý trenér Libor Pala. Zdálo se ale, že tým připravil více než výborně.

„Hostující stratég ordinoval svému týmu defenzivní taktiku, ale zároveň poměrně rychlý přechod do útoku, kde byl ligový hráč Lukáš Magera, kterého skvěle pohlídala dvojice Tlustý, Jirů". Hodnotí taktiku vedoucí mužstva domácích František Ptáčník.

O branky jsme v tomto utkání neměli nouzi a na tu první branku jsme čekali pouhých 21 minut, kdy skóre utkání otevřel Galuška.

Hosté s velmi silným soupeřem drželi krok a své šance si tvořili, ale bohužel žádná neskončila za zádami výborně chytajícího Tlamicha, kterému také vypomáhal na čáře Dumský.

Do poločasového hvizdu jsme se ale další branky nedočkali a to znamenalo, že o bodech se bude rozhodovat v druhé polovině utkání.

Sesypání hostů

Do druhé poloviny utkání vstoupil překvapivě lépe aktivní výběr hostů.

První desetiminutovka druhé půle se hostům velmi vydařila. Svoji aktivitou se postupně snažili dobýt branku domácích, což se jim ale nepodařilo a hrozili hosté.

V 67. minutě se po krásně sehrané standartní situaci dostal do gólové šance Azilinon a vedení domácích bylo dvoubrankové.

Tato branka zlomila tým hostů a zdáli se býtí odevzdaní a vůbec tomu nenapomohla druhá žlutá karta pro Sekeru, jenž byl předčasně poslán do sprch.

Toho využil ale výběr domácích, který si chtell zvýšit skóre a akci v podání Síkory, Waltera, Baštýře a Azilinona vstřelil premiérovou branku v dresu Posázavanu Petr Tlustý, kterého po utkání čeká nějaký ten příspěvek do klubové kasy.

To ale z daleka nebylo vše. Hned 30 sekund po příchodu na hřistě se prosadil Majer a skóre uzavřel v 87. minutě po přihrávce Baštýře Balata, což znamená další 3 body pro Posázavan.

 



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
František Ptáčník: Dnes to byl těžký zápas a to proto, že Libor Pala svůj tým dobře takticky připravil. Bohužel pro Slovan jejich náročný styl hry jim vydržel pouze 55 minut, pak už byla dominance na našich kopačkách. Ovšem dnes to bylo náročné utkání.

SK Slovan Poděbrady
Michal Lovětínský: Do 60. minuty se šlo o vyrovnané utkání, ale po inkasovaném gólu jsme nedokázali vzdorovat a po dalších brankách se naše hra sesypala. Chtěl bych poděkovat hráčům za bojovnost.



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - M. Azilinon [-] (78. M. Walter [-] ) , P. Tlustý [-] , A. Dumský [-] , Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , J. Jírů [-] , T. Síkora [-] (72. J. Baštýř [-] ) , L. Vaculík [-] , D. Rejhon [-] (62. V. Balata [-] ) , P. Galuška [-] (82. F. Majer [-] )

SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - L. Magera [-] , N. Ber [-] , C. Hran [-] , F. Horák [-] (70. M. Pacovský [-] ) , J. Riesz [-] , D. Šťastný [-] , P. Mišák [-] , F. Říha [-] , J. Sekera [-] , J. Borovička [-]

ŽK: 90. M. Walter - 40. C. Hran , 53. J. Sekera . ČK: 67. J. Sekera .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Tvaroh Petr - ŠESTÁK Vojtěch, ŠEBELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Lukáš Vlk
Tip experta: výhra domácích

Poříčí je pro mě favorit soutěže. Slovan má v současné době zraněné některé hráče

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích