Penaltový fantom Soukup rozhodl Derby, které se ale vůbec nemuselo odehrát!


Branky


11

Utkaní 7. kola středočeské 1.A třídy skupiny B mezi Poříčím a Voticemi se vlastně vůbec nemuselo odehrát. Podmáčené hřiště Votic nebylo přizpůsobivé k pořádání soutěžního utkání, ale rychlá komunikace mezi kluby zajistila to, že se utkání mohlo odehrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vlétl aktuálně první tým tabulky jako uragán.

Šance střídala šanci, ovšem buď skvělý Tůma v brance Votic nebo nekvalitní koncovka domácích byla proti a zamezila rychlejšímu brankovému odstupu.

V 16. minutě už se ale domácí mohli radovat. Po rohu Vaculíka zavěsil kapitán Peroutka.

Ovšem ten stejný hráč šlápl v šestnáctce na nohu Slunéčka a kopala se proti Posázavanu penalta, ke které se postavil Radačovský, kterého ale vychytal výborně Soukup.

V 26. minutě po souhře Haška, Galušky, Havlíčka a Azilinona uklízel Balata míč za záda Tůmy a vedení Posázavanu bylo dvoubrankové.

Vůbec nic nenasvědčovalo tomu, že by Posázavan měl mít problém po zbytku utkání, ale ve 38. minutě hosté rychle rozehráli standartní situaci a Radačovský vstřelil branku na 1:2.

Snaha o vyrovnání

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté, kteří cítili šanci na vyrovnání.

Na tento tlak ale odpověděli i domácí a spálili několik po sobějdoucích šancí a vedení se jim pojistit nedařilo.

V závěru už se utkání pouze dohrávalo i kvůli neideálnímu povrchu, ale Posázavan zůstává i po tomto kolem bez ztráty bodu.

 



Ohlasy k zápasu


SK Posázavan Poříčí n. S.
Karel Králíček: Těžký terén, těžký soupeř. Ovšem prvních 30 minut byl výborný fotbal poté se terén horšil, ale děkujeme SKFS a sekretáři Turkovi, že se mu v tak krátké době zdařilo organizačně zajistit tyto změny a utkání se mohlo sehrát.




Počet diváků: 50. Rozhodčí: Drábek Tomáš - ŠPAČEK Jaroslav, HORÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
17. 9. 2022 22:18
Hodnocení zápasu
17. 9. 2022 22:14
Penaltový fantom Soukup rozhodl derby

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 2:1 SK Votice

Branky – Peroutka, Balata V – Radačovský

ŽK – 2:1
ČK – bez
Diváci 35
Rozhodčí – Drábek, Špaček, Horák Delegát SKFS Halaš
Sestava – Soukup – Hašek (65 min Síkora), Peroutka, Tlustý, Dumský – Jírů, Havlíček – Galuška, Vaculík (62 min Waltr), Balata V. (46 min Greš) – Azilion (88 min Baštýř)
Střídající – Tlamicha, Majer, Říha
Utkání se původně mělo hrát na hřišti SK Votice, které bohužel mělo po dlouhých deštích plochu v katastrofálním stavu, a tak přišla v poledne blesková dohoda klubů o změně pořadatelství tak, aby vyhrál fotbal sice na těžkém terénu, ale hrálo se. Je nutné vyzdvihnout skvělou práci STK SKFS, a hlavně aktivitu sekretáře Tomáše Turka shodli se zástupci obou týmů ještě před utkání.
Do utkání opět vlétl domácí tým jako uragán a šance střídala šanci ovšem buď skvělý Tůma v brance hostí nebo nekvalitní koncovka zamezila rychlejšímu brankovému nástupu domácích. V 16 minutě po rohu Váculíka zavěsil kapitán Peroutka 1:0 ovšem hned za minutu v 17 minutě se Peroutka stal psancem, když šlápl v šestnáctce na nohu Slunéčka a kopala se proti Posázavanu penalta, ale Radačovského skvěle vychytal mág Soukup. Ve 26 minutě po souhře Hašek, Galuška, Havlíček, Azilion uklidil Vojta Balata míč za záda Tůmy 2:0.
Vůbec nic nenasvědčovalo, že by se mělo utkání dramatizovat, ale ve 38 minutě hosté rychle rozehráli faul (asi o 7 m blíže k brance domácích, než byl přestupek) a Radačovský vstřelil kontaktní branku 2:1. Tak skončila první půle derby.
Druhý poločas byl tlak ze strany hostí, kteří na těžkém terénu pouze nakopávali míče, ale někdy to stačilo k nebezpečné situace. Ovšem naši borci opět spálili minimálně 10 100% šancí, kde se vyznamenal hostující brankář Tůma. V závěru už se hrálo na udržení neporazitelnosti a další korálek byl navléknutý do mozaiky bodů.
Hodnocení trenéra Karla Králíčka těžký terén, těžký soupeř ovšem prvních 30 minut byl výborný fotbal poté se terén horšil, ale děkujeme SKFS a sekretáři Turkovi, že se mu v tak krátké době zdařilo organizačně zajistit tyto změny a utkání se mohlo sehrát.
V pátek 23.9.2022 od 19:00 hod hostíme Slovan Poděbrady potřebujeme vaše hlasivky a podporu našich fanoušků Děkujeme!!!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Lukáš Kučera
Tip experta: výhra hostů

Poříčí je asi nejlepší tým v soutěži. Domácí nebudou mít šanci.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů