0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2022 10:15

7.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas musel přerušit zásah záchranné služby. Luštěnice se posouvají na druhé místo tabulky.


Branky


9

V 7. kole středočeské 1.A třídy skupiny B hostil Slavoj Sokoly z Luštěnic. Slavoj Stará Boleslav, který se v posledních kolech velmi trápí šel do tohoto zápasu s nutností výhry. Luštěnice šly naopak do zápasu s příjemnějšimi starostmi, jelikož by se v případě výhry mohly posunout na 2.místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vážné zranění

Šestibranková prohra v Hlízově v minulém kole velmi zacloumala s morálkou Slavoje. Naopak Luštěnice po výhře nad Polabanem byly naladěné natoto utkání výborně.

Slavoj vstoupil do zápasu dobře. Postupně si domácí své šance tvořili a zdálo se, že gól visí ve vzduchu. To se ale bohužel pro domácí nestalo a postupně své šance spálili Bláha a Vodák.

Naopak Luštěnice se do své jediné šance dostaly po zkratu v obraně domácích, ale ani tady jsme branku neviděli.

Bohužel tím nejzajímavějším, co se stalo v prvním dějství bylo zranění loktu Horáka, pro kterého musela dojet záchranná služba a já mu tímto přeji za celý tým fotbalunas.cz brzké uzdravení bez žádných komplikací.

 

Kdo dá góla, ten vyhrál

„Kdo dá góla, ten vyhrál“. Když trenér za našich mladých let pronesl, tak všichni zbystřeli. Právě toto utkání  se zdálo, že právě ten kdo dá první branku, tak vyhraje.

Začátek druhého dějství velmi ovlivnilo počasí, jelikož se spustil déšť a na malém hřišti Slavoje to není zrovna dobré.

Hosty velmi držel brankář Janura, který byl jedním z  hlavních strůjců toho, že hosté neobrželi ani jednu branku. To se   ale nedá říci o Šejvlovi, který  bohužel pro domácí za svá záda jednu střelu pustil a ta byla v 70. minutě. Po standartní situaci byl míč ve vápně tečován a rozvlnil síť.

Po této brance přišlo oživení v podobě střídání na straně domácích, ale bohužel ani přes velkou snahu se domácím vyrovnat nepodařilo a tím pádem všechny body putují do Luštěnic.

 



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Miroslav Sunkovský: Bylo to těžké utkání se soupeřem, který měl kvalitu a hrál super fotbal, jemuž napomohl gólman. Bohužel když nedáte gól, tak nemůžete vyhrát a právě toto utkání bylo o jednom gólu, ještě na těžkém terénu. Z naší strany byla spousta chyb a zbrklosti.

TJ Sokol Luštěnice
Jakub Pleško: Na malém hřišti sehrál bojovný zápas, kdy ve středu hřiště souboj střídal souboj. Obě mužstva si vypracovala několik dobrých brankových situací, ale nikdo nedokázal dotáhnout akci k brankovému zakončení. Zápas rozhodla standartní situace, kdy skákavou střelu z 30m si domácí hráč srazil do vlastní branky.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - M. Voženílek [-] , J. Reichert [-] , J. Novák [-] - M. Moravský [-] , V. Práger [-] (67. Š. Hejl [-] ) , D. Krulich [-] , J. Šejvl [-] (76. J. Matějovský [-] ) - P. Bláha [-] , O. Štěpánek [-] , J. Vodák [-] (72. J. Tesař [-] )

TJ Sokol Luštěnice
Z. Janura [-] - J. Kopa [-] , J. Semerák [-] , S. Hrynčuk [-] (66. T. Hrdlička [-] ) , O. Mísař [-] , J. Lada [-] (90. R. Hrdlička [-] ) , J. Grus [-] , M. Hůlka [-] , P. Pavlíček [-] , V. Horák [-] (66. O. Fišer [-] ) , J. Grus [-]

ŽK: 28. J. Reichert , 57. P. Bláha , 69. J. Novák , 91. J. Matějovský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - BUDIL Daniel, KOVÁŘ Otto.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Samuel Mičuta

Expert: Lukáš Kučera
Tip experta: výhra domácích

Stará Boleslav potřebuje odčinit vysokou prohru

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích