Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2022 10:15

5.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šestigólové šílenství ve Staré Boleslavi! Dvougólové vedení Slavoji nestačilo.


Branky


8

Zápas dvou rozdílných poločasů. Tak by se dal popsat souboj mezi Slavojem, který hostil v 5. kole středočeské 1.A třídy skupiny B Úvaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivní Slavoj

Krásný malý stadion ve Staré Boleslavi“. Tak popsal svatostánek domácích trenér hostí Lukáš Kučera, který chválil tým svého soupeře.

A právě na tomto svatostánku Slavoje to neměli od začátku hosté vůbec jednoduché. Od začátku se na menším hřišti bojovalo o každý míč, což se více dařilo hostům. Časem si právě Úvaly tvořily prostor pro diktování tempa hry. Věci na sebe nenechaly dlouho čekat a tuto snahu chtěli hosté proměnit v nějakou branku a že k tomu nebyli vůbec daleko. Po krásné kombinaci přes levé křídlo se Benčič dostal do ložené příležitosti, ale bohužel pro hosty se síť brány Šejvla nerozvlnila.

Po této neproměněné šanci se ale chtěli ukázat i domácí. Hosté jim k tomu ale náramně pomohli tím, že jim poskytli přímý kop ze střední vzdálenosti. Centr vyslaný staroboleslavskými propadl na zadní tyč a Reichert se nemílil, 1:0.

I přes tuto branku se Úvalští nevzdali. Po rohovém kopu se ocitli se ale domácí ocitli v brejkové situaci a Práger poslal domácí minutu před poločasovým hvizdem do dvoubrankového odskoku.

 

Csaplárova past (ne)sklapla

Do druhého poločasu se očekávalo, že hosté budou opařeni, kvůli 2. brance domácích a bylo tomu tak.

Začátek druhé půle vůbec nevyšel domácím tak jak by chtěli a proto se toho snažil využít Slavoj. Petr Bláha se dostal do velmi nadějné situace a mohl takřka rozhodnout, ale místo toho svou spálenou tutovkou dal šanci soupeři.

Po této neproměněné gólovce se pomalu do hry začali dostáva hosté a svým tlakem se vynutili pár rohových kopů. Právě v 56. minutě se hostům jednu z těchto šancí podařilo proměnit zásluhou Macka, který snížil na 1:2 z pohledu hostí.

Hned minutu na to se Úvaly dostaly do šance poté, co Bezděch nasadil jesličky na půli hřiště a přistrčil míč na nabíhajícího Hološka, který milimetrovým pasem našel Nováka, jenž se už nemýlil a bylo vyrovnáno, 2:2.

To ale nebylo všechno, jelikož Slavoj nabídl hostům další možnost z rohu a zdálo se, že zásluhou Hološka slavná Csaplárova past sklapne.

Proti tomu ale byli domácí. Nejdříve lobem bránu netrefil Krulich, ale poté po rohu Matějovského se Staněk nemýlil a ve 84. minutě vyrovnal na 3:3.

Skóre se v posledních 6 minutách už nezměnilo, a tak tento šílený zápas skončil dělbou bodů.



Ohlasy k zápasu


FK Slavoj Stará Boleslav
Miroslav Sunkovský: Myslím si, že to je zasloužená remíza okořeněná hezkým fotbalem, ale bohužel když vedete 2:0 tak chcete víc a je to pro nás smolné. Chtěl bych poděkovat panu rozhodčímu, který náš fotbal chválil.

SK Úvaly
Lukáš Kučera: Krásný zápas. Myslím si, že jsme byli o něco lepší než Boleslav a vlastně jsme je zaskočili hrou na malém prostoru, bohužel dostaneme hloupé góly, které nás poté stojí hodně sil. Ale i tak kluci ukázali týmovost, bojovnost a chuť vyhrát. Po první půlce bych bral bod, ale za druhou půli výhru, takže teď musím říct, že to je ztráta 2 bodů. Musím pochválit domácí tým, který se na malém hřišti snaží hrát fotbal a moc týmů zde body neuhraje.



Sestavy


FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - J. Cruz [-] , J. Novák [-] (51. J. Vodák [-] ) , M. Voženílek [-] , B. Staněk [-] , J. Reichert [-] - J. Šejvl [-] (75. J. Tesař [-] ) , V. Práger [-] (64. J. Matějovský [-] ) , M. Moravský [-] , D. Krulich [-] - P. Bláha [-]

SK Úvaly
A. Gajdasz [-] - D. Bozděch [-] , M. Kalafut [-] , M. Novák [-] (92. D. Pik [-] ) , F. Hološko [-] , M. Schovanec [-] (64. V. Vlnař [-] ) , J. Lokša [-] , O. Benčič [-] (51. I. Bačo [-] ) , T. Macek [-] , T. Mika [-] , P. Marčík [-] (51. M. Kubelka [-] )

ŽK: 87. V. Vlnař .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Svoboda Richard - MAREŠ Bohumil, PETRŽELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Miroslav Sunkovský
Tip experta: výhra domácích

Úvaly budou chtít napravit domácí prohru, ale nám se vyprazdňuje marodka a chceme vyhrát.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích