1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Parádní obrat! Polabanu se podařil otočit zápas na hřišti Úval.


Branky


9

Výhra. To ještě tuto sezónu Polaban nezažil a právě do Úval s tímto cílem jel. Naopak Úvaly své zatím jediné utkání doma vyhráli a to znamenalo, že nymburský celek nečeká nic jednoduchého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opaření hostů

Hned od začátku zápasu bylo patrné, že domácí nestíhají nasazené tempo nymburských.

„Konečně se nám podařilo být trochu kompletní, i když stále ještě čekáme na zraněné Herčíka a Ruzsa“. Líčil problémy s marodkou trenér hostí Lukáš Vlk.

Ale ani tyto problémy hosty nezastavili a vytvořili si viditelnou převahu, kterou se jim však nepodařilo zúročit a do vedení se dostaly Úvaly, které využily poskytnutý trestný kop více než dobře a zásluhou Kalafuta se ujaly vedení 1:0.

Po této brance si Polaban vytvořil místy až drtivý tlak, který nakonec ještě před poločasovým hvizdem vyústil ve vyrovnávací branku po spolupráci se Škareckým se prosadil Hobík.

Do šaten se tedy odcházelo za vyrovnaného stavu 1:1.

 

Výborná střídání Polabanu

Střídání. Ta byla dost možná rozhodující. Vaníček a Jarschel, kteří se dostali na hřiště v 57. minutě dopomohli Polabanu ke 3 bodům.

Druhou půli začali hosté velmi aktivně a byl na nich vidět větší zájem vstřelit vyrovnávací branku. Zejména již zmíněná střídání Vaníčka s Jarschelem tomu napomohla.

Díky této aktivitě si Polaban postupně vytvořil šance, které ze začátku výborně hasil brankář Řemínek, např. šanci Kotka vychytal více než bravurně. Následovala nastřelená tyč Jarschela.

V 64. minutě už ale na hlavičku Novotného Řemínek nedosáhl a po této krásné akci šli hosté do vedení. Pojistka mohla přijít v podobě penalty, kterou za faul na Jarschela ovšem neproměnil Hobík.

V závěru utkání pro Polaban zachránil tři body po gólové šanci gólman Holešovský a tak si Polaban připisuje první výhru v této sezóně.



Ohlasy k zápasu



SK Polaban Nymburk
Lukáš Vlk: Hned od začátku jsme si vytvořili herní převahu, která se ale odehrávala pouze k šestnáctce soupeře. Soupeř se přesto ujal vedení ve 22.minutě, když jsme si nepohlídali dohrání trestného kopu. Poté jsme si vytvořili místy až drtivý tlak, který vyústil ve vyrovnávací branku. Jsem rád, že jsem v druhé půli rozhodli a připsali si první vítězství.



Sestavy


SK Úvaly
D. Řemínek [-] - M. Kubelka [-] , I. Bačo [-] (69. D. Pik [-] ) , V. Křelina [-] , P. Marčík [-] , M. Hořínek [-] (61. V. Vlnař [-] ) , D. Bozděch [-] , Š. Urban [-] (46. M. Schovanec [-] ) , M. Kalafut [-] , M. Novák [-] , J. Lokša [-]

SK Polaban Nymburk
V. Holešovský [-] - M. Novotný [-] , M. Škarecký [-] (80. F. Bílek [-] ) , P. Mejzr [-] , P. Hobík [-] (88. D. Wiehl [-] ) , J. Vacík [-] (57. R. Jarschel [-] ) , R. Novotný [-] , M. Daněk [-] , T. Hrdlička [-] (57. L. Vaníček [-] ) , T. Hoffmann [-] , M. Kotek [-]

ŽK: 90. J. Lokša .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: NERAD Vojtěch - BRÝL František, BRZKOVÁ Valentýna.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Jan Studený
Tip experta: výhra hostů

Nymburk prokáže zkušenosti z vyšší soutěže.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza