1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2022 11:15

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

První ztráta pro Slavoj! Poděbrady slaví.


Branky


9

Ve 4. kole středočeské 1.A třídy sk. B hostil Slovan Poděbrady, který si jel pro první výhru v sezóně Slavoj, jenž se musel obejít bez svého nejlepšího střelce Krulicha.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pálení šancí

První poločas začal velmi silným tlakem domácích, kteří to hostům nedělali vůbec jednoduché.

Slavoj již od začátku sezóny trápí početné omluvenky a bohužel tomu nebylo jinak ani teď, ale zatím se jim, i přes to dařilo své soupeře porážet. Bylo vidět, že opravdu postrádají své hráče, protože střed zálohy nebyl ideální a nejlepší střelec Krulich velmi chyběl.

Zápas vypadal velmi jednoznačně, ač tomu výsledek neodpovídá. Slovan tlačil a jen během prvního poločasu mohlo skóre ukazovat klidně 5:0 a nemohli bychom se ničemu divit. Mnoho tutovek bylo spálených a kuriozitou je, že právě ze šance z které by gól nikdo nečekal, tak právě ten jediný gól zápasu padl. Ve 20. minutě se prosadil defenzivně laděný Říha.

Zbývající čas prvního dějství se domácí snažili zúročit ve svůj prospěch, ale to se jim bohužel pro ně nedařilo a tak se šlo do šaten za kostrbatého vedení 1:0.

Šance na vyrovnání

Od začátku druhé půle vtrhnul vítr do plachet hostí a ti se postupně dostávali do šancí možných vyrovnání.

V druhé půli museli hosté začít trochu riskovat, jelikož samozřejmě chtěli vyrovnat a přišlo zlepšení. Do šancí se dostávali a možná největší měl na hlavě Jan Vodák, který bohužel pro Slavoj síť nerozvlnil. 

Šance ale měl i Slovan, kterému ale žádnou další branku nedovolil vstřelit famózně chytající Šejvl, který potvrzuje svojí výbornou formu a stává se velkou defenzivní oporou Slavoje. 

V 86. minutě se dostalo i na samotného trenéra Slavoje. Sunkovský si v tomto zápase stihl střihnout 4 minuty a dokonce měl na noze vyrovnávací branku, ale bohužel svoji šanci neproměnil, a tak Slavoj odjíždí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


SK Slovan Poděbrady
Michal Lovětínský: Hráli jsme dobře na míči a navázali jsme na minulý zápas. Líbil se mi náš kolektivní výkon i přes některá zranění, které nás zužují.

FK Slavoj Stará Boleslav
Miroslav Sunkovský: Zasloužené vítězství Poděbrad a ani jsme nemohli pomýšlet na lepší výsledek. Promrhali jsme první poločas a i když jsme se zvedli, tak Poděbrady si zasloužili vyhrát.



Sestavy


SK Slovan Poděbrady
M. Hadvičák [-] - M. Pacovský [-] (73. M. Lovětinský [-] ) , L. Jiráň [-] , D. Šťastný [-] (88. J. Hron [-] ) , T. Kanaval [-] (73. O. Znamínko [-] ) , P. Mišák [-] , J. Bernard [-] , F. Říha [-] , P. Štěpánek [-] , J. Sekera [-] , J. Borovička [-]

FK Slavoj Stará Boleslav
T. Šejvl [-] - J. Reichert [-] , J. Novák [-] (82. J. Ježek [-] ) , M. Voženílek [-] , J. Cruz [-] - J. Matějovský [-] , J. Tesař [-] (70. D. Grafnetr [-] ) , J. Šejvl [-] - P. Bláha [-] , J. Vodák [-] (86. M. Sunkovský [-] ) - B. Staněk [-] (70. J. Bušínský [-] )

ŽK: 78. P. Štěpánek , 92. L. Jiráň - 72. J. Cruz , 92. J. Reichert .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KABOUREK Jiří - STRÁNSKÝ Martin, ČECHMÁNEK Igor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Jan Studený
Tip experta: výhra domácích

Slovan prokáže svoji kvalitu a doma zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích