6:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček poznal hořkost soutěže! Úvaly odjíždí s debaklem.


Branky


23. P. Ježek , 51. M. Pažout , 63. M. Pažout , 77. M. Pažout , 80. J. Kasal , 90. J. Šolc
7

Ve 3. kole středočeské 1.A třídy hostil rozjetý Dolní Bousov nováčka soutěže z Úval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fungující blok hostí

Hned od začátku utkání bylo patrné, že hosté přijeli s jasným cílem, bránit. Jejich hluboký defenzivní blok byl pro domácí neprůstupnou překážkou a nedařilo se jim tvořit šance a ohrozit svatyni hostí. 

To se ale změnilo ve 23. minutě, kdy se po rohovém kopu Bělíka dostal k hlavičce Ježek, který nedal brankáři Řemínkovi šanci a poslal domácí do vedení, 1:0.

O dvě minuty později se své první větší šance dočkali i hosté, ale přímý kop zlikvidoval výborný zákrokem Sýkora. A jelikož do konce poločasu žádné další branky nepadly, tak se do šaten šlo za příznivějšího stavu pro domácí.

Božský Pažout

Do druhého vstoupili hosté úplně stejně, jako do toho prvního, a to i přes to, že museli dotahovat. Svým hlubokým blokem to dělali pro domácí těžké, ale v 51. minutě se ve vápně zjevil Pažout, který po přihrávce Klímy zvýšil náskok domácích na 2:0.

Po této brance se hosté museli začít soustředit na ofenzívu. Hned v 58. a 62. minutě dvakrát zahrozili. Naštěstí pro domácí, ani jedna z těchto střel branku nezasáhla.

Branku ale hned poté zasáhl ve famózní formě hrající Pažout, který obešel brankáře a zdálo se býti rozhodnuto, 3:0. Domácí byli při chuti a věci na sebe nenechaly dlouho čekat a vedení bylo již čtyřbrankové a hattrick dokonal kdo jiný než Pažout, 4:0.

Hosté působili po těchto brankách velmi odevzdaně a toho využil v 80. minutě střídající Kasal a pátá již odbila. To ale nebylo vše, protože ještě v poslední minutě zápasu zarazil poslední hřebíček do rakve Úval Šolc, 6:0.

 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Miroslav Boček: Od úvodu bylo patrné, že hosté přijeli s defenzivní taktikou a pro nás bylo těžké se přes obranný blok prosadit.




Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - P. Ježek [-] , F. Klíma [-] , A. Pavliš [-] , T. Šolc [-] - J. Keszeg [-] (75. J. Kasal [-] ) , T. Honc [-] (82. J. Šolc [-] ) , M. Falta [-] (72. M. Merva [-] ) , M. Horák [-] , Z. Bělík [-] - M. Pažout [-]

SK Úvaly
D. Řemínek [-] - V. Křelina [-] , Š. Urban [-] , V. Vlnař [-] (58. M. Novák [-] ) , D. Rozumný [-] (58. M. Hořínek [-] ) , M. Schovanec [-] , J. Lokša [-] (72. D. Pik [-] ) , I. Bačo [-] , M. Kalafut [-] , P. Marčík [-] , D. Bozděch [-]

ŽK: 88. Š. Urban .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Hanák Leoš - STRÁNSKÝ Martin, NOVOTNÝ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: David Linhart
Tip experta: výhra domácích

Domácí už na jaro hodně posílili a kvalitu ukázali výhrou na Slovanu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích