0:1
(0:0)
82. D. Hemr
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2022 18:30

15.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj dvou nováčků na závěr podzimu má vítěze, Kralupy přemohly Slaný B


Branky


82. D. Hemr
7
Slaný B i Kralupy jsou v probíhajícím ročníku oba nováčky, avšak jejich výsledková bilance je velice rozdílná. Slánská rezerva měla před utkáním na kontě čtyři výhry, jednu remízu a devět proher. Naopak Kralupy si k šesti vítězstvím a třem remízám připsaly proher "jen" pět. Dnešní vyrovnaný souboj spěl k bezbrankovému výsledku, necelých deset minut před koncem ale vystřelil hostům tři body kapitán David Hemr!
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná hra, šancí po málu

První půle byla vesměs vyrovnaná a oba týmy hrály poměrně opatrně. Kvalita hry byla na vysoké úrovni, moc šancí ale k vidění nebylo. V úvodním dějství se tak diváci branky nedočkali, a hráči tak odcházeli do kabin po úvodní pětačtyřicetiminutovce za bezgólového stavu 0:0.

Krásná branka kapitána znamenala tři body

Ani ve druhém poločase se nedalo s jistotou určit, kdo měl navrch. Hra byla stále vyrovnaná, tentokrát už ale i s gólovými příležitostmi. Zhruba po hodině hry se mohli do vedení dostat kralupští, střela však skončila na tyči Marešovy branky. Poté měli velikou příležitost k otevření skóre domácí, samostatný nájezd na hostujícího Šídla ale neproměnil Lukáš Herčík. V 82. minutě se diváci dočkali úvodní, a zároveň rozhodující branky zápasu. Odražený míč si za vápnem našel kapitán David Hemr, který střelou z voleje parádně vymetl šibenici. Kralupy tak vedly 1:0. Slaný B už se na vyrovnání nezmohlo, a Kralupští tak zakončili podzim vítězstvím.


Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Radim Vavroch: Na to, že padl jen jeden gól, tak to byl hezký fotbal nahoru dolů. Řekl bych, že jsme byli i lepší a dostali jsme gól z takové utěšené střely z dálky. Šance jsme nedali, myslím ale, že jsme si minimálně bod zasloužili.

FK Kralupy 1901
Richard Kinter: První poločas se hrála vyrovnaná a pohledná hra z obou stran. Druhý poločas jsme byli mírně lepší a šťastnou střelou jsme strhli vítězství na svou stranu.



Sestavy


SK Slaný B
R. Mareš [-] - M. Marek [-] , L. Herčík [-] , L. Danda [-] (46. J. Říčka [-] ) , M. Zelenka [-] , M. Mareš [-] , J. Trnka [-] (80. L. Kopřiva [-] ) , P. Volgner [-] (86. T. Dulovec [-] ) , Z. Řehák [-] , M. Vašák [-] (85. P. Danda [-] ) , J. Krym [-]

FK Kralupy 1901
K. Šídlo [-] - M. Krimlák [-] , M. Řenč [-] , M. Houška [-] , R. Culek [-] - S. Mařík [-] , D. Hemr [-] , J. Novotný [-] , M. Uhlíř [-] (38. M. Novák [-] ) , J. Kulhavý [-] (81. M. Glogas [-] ) - P. Junek [-] (90. Z. Kouba [-] )

ŽK: 75. M. Zelenka - 40. M. Houška , 55. M. Krimlák , 88. D. Hemr , 91. M. Novák .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šefara Milan - BROŽEK Tomáš, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 14:31

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 07:42

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 23:30
Matouš Vránek

Expert: Martin Macek
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy mají v poslední době výsledky jak na houpačce. Slaný bude mít nevýhodu, že nebude hrát na své domácí půdě, a Kralupy toho využijí.

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 20:42
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 15:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 06:18

Tip: výhra hostů