0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2022 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kosoř zvítězila na půdě slanské rezervy, rozhodl jediný gól na konci první půle


Branky


8

Rezerva Slaného měla před utkáním za sebou pouze jediný zápas nové sezony. V něm si počínala skvěle, na domácí půdě porazila Klecany 4:0. Dnes proti ní stáli fotbalisté Kosoře, kteří v prvním utkání podlehli Vestci vysoko 8:1, pak si ale poradili s Podlesím. Po dnešním, na góly chudém utkání, to byli oni, kteří se na konci radovali z druhého vítězství v probíhajícím ročníku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól ve 45. minutě

První poločas patřil Kosoři, která měla balón převážně na svých kopačkách, dobře kombinovala a dostávala se do nadějných gólových příležitostí.

 

Několik z nich ale nedokázala proměnit a na gól se čekalo až do poslední minuty první půle. Po průniku z pravé strany přišel na hranici malého vápna přízemní centr a skluzující David Bujnovský poslal střelou na zadní tyč svůj tým do vedení.

 

Hned po rozehrávce foukl rozhodčí do píšťalky a ukončil tak první půli mezi slanskou rezervou a Kosoří, který skončila výsledkem 1:0 pro hostující mužstvo.

 

Kosoř si vedení pohlídala

Ve druhém poločase domácí výrazně zvedli svůj výkon a byli to oni, kteří se více dostávali do šancí a jednou dokonce nastřelili tyč.

 

Kosoř se v závěru utkání stáhla a soustředila se zejména na defenzivní stránku hry.

 

Domácí se snažili o vyrovnání do poslední minuty, hostující celek si ale vedení pohlídal a rezerva Slaného tak podlehla na domácí půdě Kosoři 0:1.



Ohlasy k zápasu


SK Slaný B
Radim Vavroch: V první půli byli hosté na míči jasně lepší. Druhou půli už jsme více hráli my a až do konce jsme se snažili o vyrovnání. Dnes nám ale asi nebylo souzené dát gól. Na druhou stranu jsme ale věděli, že to nebude nic jednoduchého. Soupeři tohoto typu budou pro nás v této sezoně výzvou.

Kosoř
Bronislav Šerák: S výkonem našeho týmu jsem byl spokojen. Hráči odvedli maximum, předvedli kolektivní výkon a také snahu držet balón. Jediné, s čím jsem nebyl spokojen, bylo neproměňování vyložených šancí.



Sestavy


SK Slaný B
P. Junek [-] - M. Marek [-] (73. J. Říčka [-] ) , P. Danda [-] , Z. Řehák [-] , P. Volgner [-] , Z. Volek [-] , M. Zelenka [-] (59. A. Beneš [-] ) , L. Danda [-] , T. Vimr [-] , J. Peška [-] (46. M. Nykl [-] ) , L. Herčík [-]

Kosoř
V. Němčanský [-] - D. Bujnovský [-] , M. Černý [-] , M. Nehoda [-] (77. D. Bureš [-] ) , P. Stejskal [-] , J. Slunéčko [-] (84. Č. Pekárek [-] ) , J. Novotný [-] , M. Šácha [-] , P. Růžička [-] , J. Vampola [-] (90. J. Dlouhý [-] ) , M. Brož [-]

ŽK: 60. M. Brož , 89. M. Šácha .
Počet diváků: 125.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Matouš Vránek

Expert: Marek Pospíšil
Tip experta: remíza

Domácí tým vůbec neznám. Bude to mladé běhavé mužstvo a se zkušenou Kosoří mi vychází dělba bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích