Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třetina týmu netrénuje a hledá výmluvy! Hlízov ztrácí další body


Branky


8

Rezerva Vlašimi, jež do zápasu šla překvapivě v 11 lidech, což znamená, že neměla nikoho na střídání a to byla nevýhoda hned od začátku utkání pro mužstvo, které se nachází na spodku tabulky. Naopak Hlízov se výhroz mohl dostat až na 4. místo tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Role favorita

To, že rezerva Vlašimi neměla nikoho na střídání nebyl bohužel pro ně jediný problém. Dalším problémem bylo svalové zranění Peška, kterému hrozilo, že by z utkaní mohl odstoupit, kvůli zhoršení jeho zdravotních patálií.

Vycházeli jsme z toho, že musíme hrát v bloku a dávat si pozor na standartky. Naše šance po jejich chybách přijdou". Tak hodnotil taktiku trenér Vlašimi Miroslav Kopecký. 

Této taktiky se hostům dařilo držet a žádné branky se v počátku utkání domácí nedočkali i přes to, že jich bylo mnoho.

Právě na standartní situaci upozorňoval trenér hostů své svěřence, že si na ně mají dát pozor a právě standartní situace se staly hostům osudné. Ve 37. a 41. minutě se po skvěle zachranných standartkách prosadil Růžička a zdálo se býti rozhodnuto, jelikož si Vlašim doposud moc šancí nevytvořila.

Po zbytek poločasu se již skóre neměnilo a Vlašim měla o čem přemýšlet.

 

Zkrat domácích

Do druhého poločas se zdálo, že i přes pozdní dvě branky nastoupila vyměněná Vlašim, která by mohla být více než vyrovnaným soupeřem.

Bězěla teprve 48. minuta druhé půle, kdy se k trestnému kopu postavil Pešek, jehož střela byla vyražena brankářem Kovaříkem, ale následnou dorážku Novotného ji nikdo z hráčům domácích nezastavil a bylo sníženo.

Po této brance následovala dlouhá série mnoha šancí domácích, které domácí bohužel pro ně zahodili. „Dle mého jsme měli kopat minimálně 2 jasné penalty, ale z nějakého důvodu píšťalka vždy mlčela". Hodnotí výkon rozhodčího trenér domácích David Linhart.

V 90. minutě přišla ale velká rána pro domácí, protože byl odpískán další přímy kop pro výběr hostů, ke kterému se znovu postavil Pešek a stal se hrdinou utkání, protože jeho střela byla namířena mezi tři tyče a rozvlnila sít brankáře Kovaříka.

Tato branka padla již na úplném konci utkání a proto jsme se další branky nedočkali, což znamená první bod v sezóně pro rezervu Vlašimi.



Ohlasy k zápasu


FOTBAL Hlízov
David Linhart: Opět jsme ztratili 2 body v 90. minutě, takže obrovské zklamání. Jsem naštvaný, protože podle průběhu jsme měli mít jasných 9 bodů ze zápasů s Nymburkem, Mělníkem a Vlašimí, místo toho máme body pouze 2. Mohli jsme být 1. a budeme kolem 8. místa. Jsem zklamaný z přístupu některých hráčů, kdy třetina týmu prakticky netrénuje a pořád hledá nějaké výmluvy.

FC Sellier & Bellot Vlašim B
Miroslav Kopecký: Do zápasu jsme šli opět v 11 lidech a nastoupit musel i druhý brankář. Máme mnoho zranění a např. Pešek nastoupil do zápasu se svalovým zraněním, takže hrál v úspornějším režimu. Vycházeli jsme z toho, že musíme hrát v hlubokém bloku a dávat si pozor na standartní situace soupeře. Bohužel obě branky jsme právě ze standartní situace dostali a klukům jsem to v šatně vyčítal. Jsme rádi, že jsme konečně bodovali na hřišti soupeře a doufám, že to bude vzpruha pro kluky aby na to navázali a zvedli se ze dna. Bilance 6 zápasů bez výhry byla špatná.



Sestavy


FOTBAL Hlízov
S. Kovařík [-] - M. Šváb [-] , T. Šusta [-] , J. Růžička [-] - P. Růžička [-] , T. Šváb [-] (71. O. Tomíšek [-] ) , F. Tichý [-] (57. Š. Váňa [-] ) , R. Šesták [-] (53. M. Král [-] ) , M. Puk [-] - T. Vyhnánek [-] (62. J. Švec [-] ) , V. Maxa [-]

FC Sellier & Bellot Vlašim B
J. Šanda [-] - M. Vladyka [-] , M. Lažan [-] , M. Pešek [-] , P. Novotný [-] , P. Brabenec [-] , J. Toupal [-] , V. Skiba [-] , M. Pajk [-] , J. Žirovnický [-] , J. Šanda [-]

ŽK: 85. J. Růžička , 94. P. Růžička - 64. P. Novotný , 93. J. Šanda .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - BENÁK Petr, TRUMPUS Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Samuel Mičuta

Expert: Lukáš Vlk
Tip experta: výhra domácích

Hlízov je doma hodně silný.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích