3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2022 17:00

6.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolnobousovští znovu ztratili! Bohemia Poděbrady se posouvá na 2. místo tabulky.


Branky


8

Dolní Bousov, který přijel do lázeňských Poděbrad již podruhé tuto sezónu doufající, že si odveze 3 body i s půdy městského rivala Slovanu. Již od začátku to ale zkomplikovala absence nejlepšího střelce soutěže, Michala Pažouta. Naopak Bohemia si v minulém kola s chutí zastřílela v jedenáctigólové přestřelce s rezervou Čáslavi.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opaření hostů

Od úvodu utkání se hostům zdálo, že domácí nebudou tak nebezpeční, jako tomu bylo minulý týden, kdy Čáslavi nastřileli 8 branek.

Úvod utkání se odehrával především na polovině domácích. Ve 3. minutě hlavičkoval po rohu Bělíka Horák, ale mířil vedle. Po dalším rohu hlavičkoval Keszeg mezi tři tyče, ale jen do náruče Málka.

Tlak se zvyšoval a ve 13. minutě na přihrávku Honce nedosáhl tšsně opět Keszeg. Další pokusy Horáka a Keszega branku nezasáhly.

Ve 23. minutě vyslal Málek daleký výkop, který byl prodloužen Králíkem na úplně volného Martínka, který překonal Gerega a otevřel skóre utkání. 

Ve 31. minutě přišla úplně stejná situace s tím rozdílem, že Horák unikajícího útočníka zastavil nedovoleně a odpískal penaltu. Následně po konzultaci s asistentem ale toto rozhodnutí přehodnotil a Horákovi udělil červenou kartu a odpískal přímý kop, ke kterému se postavil Kalina a zasáhl bránu, 2:0. 

Trable hostů nekončili. Ve 37. minutě se zranil Honc a musel střídat.

Zbytek poločasu nám žádnou branku nepřinesl a tak se šlo do šaten za dvoubrankového vedení domácích.

 

Možný návrat hostů

Zdravotní problémy hostů pokračovaly. Do druhého poločasu nepustilo zranění ani Zdeňka Bělíka.

Zdálo se ale, že tyto problémy nějak neomezily tým hostů, protože v 50. minutě byl faulován Keszeg na hranici vápna. K míči se postavil Falta a snížil na 2:1.

Tato radost ale hostům dlouho nevydržela. Rozhodující moment utkání se stal v 52. minutě, kdy Novák namířil přesně k tyči a dvoubrankové vedení si Bohemia vzala zpět.

V 56. minutě bylo pro hosty ještě hůře. Na unikajícího forvarda domácích vyběhl Gereg, který ho zastavil nedovoleně a uviděl červenou kartu.

I přes to, že hráli hosté v devíti mužích se jim v 86. minutě podařilo snížit zásluhou Keszega a naděje na bod visela ve vzduchu, což se ale hostům nepodařilo a odjíždí s prázdnou.



Ohlasy k zápasu


FK Bohemia Poděbrady
Jiří Voříšek: V průběhu hry jsme zahodili ambici si s herně vysoce vyspělým soupeřem měřit, kdo má větší fotbalový um. Vsadili jsme na naše silné stránky a vyplatilo se. Aktivní hosty jsme dokázali gólově trestat,“ řekl Voříšek. Ve druhém poločase se ukázala nezkušenost našeho mladého mužstva, když jsme hráli proti devíti, a místo toho, abychom hráli se soupeřem hoňku, tak stejně došlo na menší drama. Hru v přečíslení musíme notně potrénovat. Výhru bereme a už vyhlížíme zápas podzimu, kdy příští sobotu jedeme na nymburský Polaban

Dolnobousovský SK
Luděk Holub: Díky patří všem hráčům, kteří se i v devíti prali na hřišti o zisk bodů. Díky také divákům, kteří cestovali s námi autobusem nebo do Poděbrad přijeli po vlastní ose, za povzbuzování po celé utkání a závěrečné ocenění výkonu našich hráčů v početní nevýhodě.



Sestavy


FK Bohemia Poděbrady
J. Málek [-] - M. Novák [-] , D. Havránek [-] , J. Hoznauer [-] (76. Z. Orestis [-] ) , J. Kalina [-] , O. Hněvsa [-] , O. Martínek [-] (87. J. Suchánek [-] ) , T. Kubánek [-] , J. Králík [-] , D. Schulz [-] , J. Voříšek [-]

Dolnobousovský SK
- T. Šolc [-] , P. Ježek [-] , M. Horák [-] (57. O. Klíma [-] ) , A. Pavliš [-] - J. Keszeg [-] (87. D. Boško [-] ) , M. Merva [-] (66. J. Šolc [-] ) , Z. Bělík [-] (46. M. Novák [-] ) , T. Honc [-] (37. J. Kasal [-] ) , M. Falta [-] , M. Horák [-] - - R. Gereg [-]

ŽK: 59. J. Králík , 79. O. Martínek - 38. M. Horák , 92. J. Šolc . ČK: 31. P. Ježek , 56. R. Gereg .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PETRŽELA Jiří - ŘÍHA Jaroslav, STÁDNÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Samuel Mičuta

Expert: Marek Štork
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích