3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nelahozeves porazil Kosoř, hattrickem se blýskl Kučera


Branky


9
Dynamu se dlouhodobě nedaří a dnes chtělo šňůru bez výhry přetrhnout proti Kosoři. Po skvělém výkonu a několika proměněných i neproměněných šancí se jim to povedlo a po více než měsíci berou tři body!
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly Kučery

Prvních pár minut utkání bylo vyrovnaných, poté začala ale iniciativu přebírat domácí Nelahozeves a svého soupeře zatlačila. Vyústěním tlaku byly dvě vyložené příležitosti, které ale zneškodnil kosořský brankář Němčanský. V 19. minutě už se ale skóre měnilo. Vylezlého Němčanského přehodil z veliké dálky Jakub Kučera. Domácí tak vedli 1:0. Hosté si během prvního poločasu nevytvořili žádnou šanci a nezmohli se ani na jednu střelu na branku. Naopak domácí hrozili nadále, samostatný únik na Němčanského ale zůstal neproměněn. V závěru první půle dokázali nelahozevští přidat druhý gól zápasu. Přesnou střelou k tyči se prosadil znovu Jakub Kučera. Úvodní dějství tak skončilo výsledkem 2:0 pro domácí Nelahozeves.

Dokonaný hattrick a kosořské snížení

Domácí fotbalisté vstoupili do druhé půle fantasticky. Hned po pár minutách hry se po centru prosadil znovu Jakub Kučera, který tak dokonal hattrick a poslal svůj tým už do tříbrankového vedení. Nelahozeves dál hrozila a své vedení mohla několikrát navýšit, brankář Němčanský ale hosty opakovaně podržel a jednou mu z dorážky pomohlo břevno. I Kosoř se osmělila a začala kousat, snížit se jí ale podařilo až v 86. minutě, kdy se neprosadil nikdo jiný než kapitán Milan Černý. Dynamo už si vedení v klidu pohlídalo, a na domácí půdě tak porazilo Kosoř 3:1.


Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan: Hodně šancí jsme neproměnili, ale jsme pokorní a rádi, že jsme byli lepší. Máme tři body a každý bod, který získáme, je zlatý, takže jsme maximálně spokojeni.

Kosoř
Vojtěch Němčanský: Je to pro nás určitě ztráta, tohle byl soupeř, kterého jsme měli porazit. Vůbec nic se nám ale nedařilo a byli jsme všude pozdě. Odehráli jsme opravdu špatný zápas a nezasloužili jsme si ani jeden bod. Musíme se vrátit k tomu, co jsme hráli s Kralupy, a když to převedeme do příštího zápasu, tak nepochybuji o tom, že proti Klecanům získáme tři body a zakončíme podzim úspěšně.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - J. Kučera [-] (85. D. Kaplan [-] ) , L. Simon [-] , P. Dubský [-] , J. Holý [-] , M. Pekárek [-] (65. D. Kulhánek [-] ) , V. Vymětalík [-] , T. Pokorný [-] , D. Valda [-] (92. D. Astaloš [-] ) , J. Vorel [-] , J. Emmer [-] (81. R. Kochman [-] )

Kosoř
V. Němčanský [-] - D. Bujnovský [-] , M. Černý [-] , P. Stejskal [-] (59. J. Dlouhý [-] ) , J. Slunéčko [-] , P. Pokrovskij [-] , J. Novotný [-] , M. Šácha [-] , P. Růžička [-] (61. D. Bureš [-] ) , J. Vampola [-] (75. Č. Pekárek [-] ) , M. Brož [-]

ŽK: 30. J. Kučera - 49. M. Šácha , 53. P. Pokrovskij , 74. M. Černý .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Stehlík Jan - JAROLÍMEK Roman, HLAVNIČKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Erba
Tip experta: výhra hostů

Kosoř to bude mít těžké, v Nelahozevsi to bylo vždy těžké. I tak ale hosté zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: remíza