4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 10:30

14.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočanská jízda skončila, červenobílí nestačili na favorizovaný Vestec


Branky


9
Jinočanští fotbalisté neprohráli už od 17. září, kdy padli na půdě Chlumce. Od té doby si ze sedmi zápasů připsali tři remízy a čtyři výhry. Červenobílí chtěli úctyhodnou sérii prodloužit i proti Vestci, Viktorka ale potvrdila roli favorita a prozatím se vrátila na první místo tabulky.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas bez gólu

Úvodní dějství bylo poměrně vyrovnané a nabídlo brankové příležitosti na obou stranách. Za domácí hrozili zejména Kalod a Matysík, prozatím ale vestečtí borci pálili slepými. Na druhé straně byli nebezpeční především Bogár se Sedláčkem, Víšek ale změnu skóre nedovolil. První půle tak branku nenabídla a skončila nerozhodně 0:0.

Vestecká dominance

Domácí měli do druhého poločasu snový nástup, jelikož se už po minutě hry dostali do vedení. Po centru Říhy a sklepnutí Kaloda otevřel skóre utkání Jiří Ježdík. V 52. minutě to bylo 2:0. Po centru aktivního Pecinovského se přesnou hlavičkou k pravé tyči trefil Richard Kalod a zvýšil náskok svého týmu na rozdíl dvou branek. Jinočany měly poté několik příležitostí k tomu, aby se vrátily zpět do hry. Pokusy Sedláčka, Ambruse, Milnera ani Bogára ale snižujícím gólem i díky pohotovému Víškovi neskončily. Veškeré naděje hostů na bodový zisk utnul deset minut před koncem Radim Matysík, který z dorážky zvýšil už na 3:0. Domácí stihli přidat ještě čtvrtou branku. Konečný výsledek utkání stanovil v 85. minutě na 4:0 hlavou po rohovém kopu Richard Kalod.


Ohlasy k zápasu


TJ Viktoria Vestec
Michal Chaloupka: Po rozblácených terénech jsme se přesunuli na umělou trávu a těšili se, že si opět zahrajeme fotbal. Jinočany ale bohužel přijely s jasnou taktikou, a to nedostat gól. Stoupli si v jedenácti na své vápno a čekali, co se bude dít. V prvním poločase jsme si s tím nevěděli moc rady, a snad až na jednu šanci, kterou neproměnil Matysík, jsme nic neměli. Ve druhé půli se nám podařilo dát rychlý gól, ale Jinočany svou taktiku nezměnily. My hru zjednodušili a byli jsme nebezpeční ze stran, kde byl velmi aktivní Pecinovský, který sypal do vápna jeden centr za druhým. Ríša Kalod už si věděl rady, takže zasloužené vítězství a teď už se všichni těšíme do Chlumce na zápas podzimu.

FK Jinočany
Pavel Gregor: Byl to zápas s velkým favoritem. Na utkání jsme byli velice dobře připraveni, v první půli jsme obstáli a měli jsme i o jednu šanci víc. Nicméně individuální chyby ve 3. minutě druhé půle nás donutily otevřít hru, a toho už potom velice kvalitní soupeř se špičkovým útočníkem Kalodem beze zbytku využil. Výsledek vypadá jednoznačně, první půli jsme ale odehráli velmi dobře. Kvalita soupeře však rozhodla.



Sestavy


TJ Viktoria Vestec
P. Víšek [-] - V. Ježdík [-] , J. Ježdík [-] , J. Maňák [-] , J. Michálek [-] , R. Matysík [-] (84. M. Hlubuček [-] ) , M. Říha [-] , V. Máče [-] , M. Hendrych [-] , R. Kalod [-] , P. Pecinovský [-]

FK Jinočany
S. Bulbakh [-] - J. Řehák [-] , A. Petrouš [-] , P. Vávra [-] - T. Volek [-] (85. F. Vostracký [-] ) , I. Bogár [-] , J. Cháb [-] (52. A. Milner [-] ) , M. Ambrus [-] (72. Š. Scharf [-] ) , M. Pivrnec [-] , M. Macek [-] (58. P. Kalaš [-] ) - J. Sedláček [-] (85. V. Petrus [-] )

ŽK: 78. V. Máče .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HLAVNIČKA Lukáš - JAROLÍMEK Roman, KULANDA Radomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Matěj Erba
Tip experta: výhra domácích

Tady určitě vyhraje Vestec.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích