Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 10:30

9.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka mezi Klecany a B-týmem Králova Dvora dopadla lépe pro domácí


Branky


7

Královédvorecká rezerva každým utkáním zlepšuje své výkony, a to hlavně v útočné fázi hry. Za poslední dvě utkání vstřelila šest branek. I v dnešním střetnutí s Klecany se hostům povedlo nejednou skórovat, na body to ale v utkání plném děr a chyb v obranách nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Obrat na obou stranách

Do vedení se už v 7. minutě dostali domácí. Po hrubce hostujícího brankáře se trefil ve formě hrající Antonín Hrdina.

 

B-tým Králova Dvora hrál s domácími Klecany minimálně vyrovnanou partii, což potvrdil fantastickou dvouminutovkou, během které nepříznivý vývoj utkání zvrátil ve svůj prospěch. Nejprve skóroval v 18. minutě z dorážky Jakub Kříž a o minutu později poslal hosty do vedení Adam Kočí.

 

Oba celky se podstatně více soustředily na ofenzivu, čehož bylo důkazem i to, že ve 22. minutě bylo skóre znovu nerozhodné. Po skvělé individuální akci a přihrávce autora doposud jediné branky Klecan Antonína Hrdiny se střelou do odkryté branky prosadil Viktor Hordashko.

 

Fantasticky hrající Hrdina neměl dost a o šest minut později poslal svůj tým podruhé v zápase do vedení. Po zhruba půlhodině hry tak domácí vedli 3:2.

 

Tímto výsledkem divoká první půle skončila, a hráči tak odcházeli do kabin za stavu 3:2 pro domácí mužstvo.

 

Hrdinova one-man show pokračovala

Do druhého poločasu vstoupili výrazně lépe klecanští, kteří po deseti minutách hry odskočili soupeři na rozdíl dvou branek. Trefil se Ondřej Dvořák.

 

O tři minuty později to bylo už 5:2 a netrefil se nikdo jiný, než Antonín Hrdina. Domácí fotbalista tak v 58. minutě zkompletoval hattrick.

 

Stejný muž přidal v 66. minutě i svou čtvrtou branku utkání a celkově šestou svého týmu. Klecany tak vedly nad rezervou Králova Dvora 6:2.

 

Zhruba čtvrthodiny před koncem ještě upravil skóre na 6:3 hostující Adam Kočí.

 

Na výsledku už to ale nic nezměnilo, a Klecany tak především díky skvělému Antonínu Hrdinovi porazily na domácí půdě B-tým Králova Dvora 6:3.

 

 



Ohlasy k zápasu


MSK Klecany
Jiří Kruťa: Utkání se odehrálo bez obran. Myslím si, že jsme ze začátku soupeře trochu podcenili a trvalo nám, než jsme se do té hry dostali. Druhá půle už byla zase v pořádku.

FK Králův Dvůr B
Petr Dochtor: Dnes to bylo o našich trestuhodných chybách v obraně. Musím ale na druhou stranu říct, že jsme nehráli úplně špatně. Beru to z toho úhlu pohledu, že jsme nováček a ten start nás zastihl strašně. Měli jsme ty nejsilnější soupeře, takže jsme byli neustále pod tlakem. Teď už ty zápasy vypadají mnohem vyrovnaněji.



Sestavy


MSK Klecany
- D. Žampach [-] , L. Urban [-] , O. Dvořák [-] - O. Průcha [-] (69. P. Josefus [-] ) , V. Hordashko [-] (85. P. Novák [-] ) , P. Hájek [-] , M. Bečka [-] (55. P. Svoboda [-] ) , F. Hrkal [-] , A. Hrdina [-] , P. Zuskin [-] , D. Průcha [-]

FK Králův Dvůr B
L. Abrahám [-] - Š. Krivačka [-] , M. Sýkora [-] , Š. Matoušek [-] (46. J. Svoboda [-] ) - D. Matějka [-] , J. Fic [-] , A. Kočí [-] , P. Holakovský [-] - J. Bican [-] , J. Kříž [-] (84. J. Kovařík [-] ) - J. Bíba [-] (66. P. Dochtor [-] )

Počet diváků: 63. Rozhodčí: Mrázek Radek - KOVÁŘ Otto, KAUCKÝ Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Matouš Vránek

Expert: Vojtěch Němčanský
Tip experta: výhra domácích

Klecany by si měly tento zápas pohlídat a vyhrát.