1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2022 16:30

8.kolo, Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jinočany měly na dosah cenný skalp, Kosoři ale v závěru vystřelil bod Černý


Branky


7

Jinočanům se v probíhajícím ročníku příliš nedaří, jelikož vyhrály pouze jednou a to v prvním utkání proti Královu Dvoru. V týdnu si zvedly sebevědomí vítězstvím nad Hřebčí v poháru SKFS a proti Kosoři tak hrály vyrovnanou partii. Domácí měli na dosah všechny tři body, dvě minuty před koncem ale zařídil remízu kosořský kapitán Milan Černý.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezbranková půle

Domácí hráli od začátku utkání ze zabezpečené obrany a Kosoř prakticky nepouštěli do vápna.

 

Šancí k vidění moc nebylo, Jinočany hrozily zejména z brejkových situací a z občasných zaváháních obrany hostujícího celku.

 

Branky se tak diváci v úvodním dějství nedočkali, a první poločas tak skončil 0:0.

 

Gól domácích a vyrovnání "last minute"

Obraz hry byl ve druhé půli téměr stejný, jako v té první. Domácí hráli opatrně a soustředili se zejména na obrannou složku hry.

 

To se jim vyplatilo a v 73. minutě se dostali do vedení. Sám na Němčanského unikal Jakub Sedláček, který si hostujícího gólmana obešel a vsítil do prázdné branky. Jinočany tak vedly 1:0.

 

O chvíli později mohl Sedláček přidat druhou branku utkání a pravděpodobně tak rozhodnout. Tentokrát už ale samostatný nájezd na hostujícího brankáře neproměnil, kdy jeho střela mířila nad Němčanského svatyni.

 

Vypadalo to, že Jinočany si i tak přípíší druhou výhru v sezoně, dvě minuty před koncem se ale z dorážky trefil kapitán Kosoře Milan Černý, který tak stanovil konečný výsledek utkání na 1:1.



Ohlasy k zápasu


FK Jinočany
Pavel Gregor: Soupeř během utkání více držel balón, my jsme si ale vypracovali více gólových příležitostí. Vedli jsme 1:0, dvě minuty před koncem jsme si ale nechali dát branku nevynucenou chybou.

Kosoř
Bronislav Šerák: Z toho pohledu, jak utkání vypadalo, tak remíza je spravedlivá. Na druhou stranu ale musím říct, že takový fotbal já nemám rád. Soupeř nechtěl hrát fotbal a byly to jen nákopy do rychlých brejků. To nám nevyhovuje.



Sestavy


FK Jinočany
P. Rams [-] - J. Řehák [-] , A. Petrouš [-] , M. Ambrus [-] , P. Vávra [-] - M. Macek [-] (85. F. Vostracký [-] ) , O. Rybka [-] (55. J. Sedláček [-] ) , T. Volek [-] , M. Pospíšil [-] (67. J. Cháb [-] ) , M. Pivrnec [-] - I. Bogár [-] (58. A. Milner [-] )

Kosoř
V. Němčanský [-] - M. Černý [-] , M. Nehoda [-] , P. Stejskal [-] , J. Slunéčko [-] , J. Novotný [-] (43. J. Dlouhý [-] ) , M. Šácha [-] , J. Křemen [-] , D. Bureš [-] , J. Vampola [-] , M. Brož [-]

ŽK: 37. J. Řehák .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Stádník Vladimír - ŘÍHA Jaroslav, PETRŽELA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Matouš Vránek

Expert: Radek Vostárek
Tip experta: výhra hostů

Kosoř potvrdí kvalitu a vyhraje. Domácí budou utahaní z poháru.

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza