2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2022 10:30

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o čtvrté místo vyzněl lépe pro Vlachovo Březí


Branky


23

V sobotu se ve Vlachově odehrál duel o čtvrté místo mezi domácím týmem a Slavojem z Volyně. Volyně měla za sebou tři vítězné zápasy, ale i Březí, které po čtyřech kolech kdy domácí získali pouze bod, v minulém víkendu zabralo a hráči chtěli na vítězství z Hoštic navázat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas začal velice aktivně. Zatímco Březí ale nedokázalo lépe vyřešit finální fázi, tak Volyně ze svých šancí netrefovala branku domácího brankáře Kouby. V 17. minutě zahrávali domácí přímý kop, Bízek poslal míč na zadní tyč a tam osamocený Jan Hubáček dopravil míč do sítě. Březí si ale vedení dlouho neužilo a ve 21. minutě po odraženém míči z rohu napřáhl za vápnem Petr Hájek a plavající rána skončila v brance. Zápas dále pokračoval a oba týmy si tvořily dobré šance. žádná branka ale už nepadla a tak poločas skončil 1-1. 

Poznámka redakce: V zápise o utkání jsou časy prvních dvou branek vyměněné. Pořádí je ale označeno správně (1. branka Vlachovo Březí a 2. branka Volyně).

Druhý poločas přinesl zápletku v 67. minutě, když Brabec viděl po svém zákroku druhou žlutou kartu a musel tak předčasně ze hřiště. Přesilovku Březí nemohlo využít a chvílemi až se zdálo, že počet hráčů je na obou stranách pořád stejný. V 82. minutě střídali domácí a do hry se dostal Roman Lauda. Ten se hned po minutě hry dostal k míči, ten poslal před bránu a na zadní tyči opět zavíral Hubáček, který v 83. minutě tak podruhé překonal Mráze. Březí podruhé v zápase vedlo, ale Volyně mohla opět vyrovnat. Díky kolektivní snaze ale Březí výsledek ubránilo a zvítězilo tak nakonec 2-1.



Ohlasy k zápasu



SK Slavoj Volyně
Jiří Raba -vedoucí mužstva: Do zápasu jsme vstoupili dobře měli jsme pár šancí. Postupem času se naše hra horšila úměrně se stavem terénu, který připomínal oraniště než fotbalový trávník. Herně jsme se přizpůsobili domácím a začali nakopavat. Ve 21. minutě jsme inkasovali, když Hubáček nikým nehlídaný vstřelil první branku. O pár minut později se nám podařilo vyrovnat zásluhou Hájka, který střelou za vápnem nedal brankářovi šanci. Po změně stran zápas moc fotbalové krásy neměl. V 67. minutě Brabec obdržel druhou žlutou kartu. Nutno podotknout, že až po intervenci domácího pomezniho, který mával naprosto tendenčně proti našemu týmu. I v deseti jsme měli několik tutových šancí, ale ani jednu se nám nepodařilo proměnit. Naopak několik minut před koncem domácí Hubáček vstřelil rukou vítěznou branku.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - R. Kalčík [-] , M. Hojdekr [-] , M. Kukla [-] (88. V. Plachta [-] ) , F. Daniel [-] , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] (90. R. Bartůněk [-] ) , Š. Kužvart [-] (51. V. Kautman [-] ) , J. Lukeš [-] , L. Martínek [-] (82. R. Lauda [-] ) , J. Bízek [-]

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , J. Chvosta [-] , P. Temňák [-] , J. Čužna [-] (60. P. Rojík [-] ) , M. Chvosta [-] , K. Hájek [-] (77. R. Prihara [-] ) , J. Peterka [-] , F. Frček [-] , F. Dlouhý [-] , J. Brabec [-]

ŽK: 36. J. Toncar - 22. F. Dlouhý , 35. P. Hájek , 39. J. Brabec , 75. F. Frček . ČK: 67. J. Brabec .
Hráči zápasu: J. Hubáček .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: JELÍNEK Ladislav - CRKVA Robert, MAREK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 20:54

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 11. 2022 17:42

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 19:09

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2022 11:24

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra hostů

Přímý souboj o 4. místo bude velkou bitvou doufám, že ho zvládneme a odvezeme si všechny tři body. 1:2

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Meziokresní derby dvou týmů vedle sebe skončí výhrou domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích