3:1
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2022 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlice porazily Vlachovo Březí. Rozhodl první poločas.


Branky


25

Vlachovo Březí čekal po souboji nováčků další těžký soupeř, tentokrát ze Sedlic. Ty chtěly navázat na výborný výkon ze Strakonic, kde vyhrály díky čtyřem brankám Janouška 5-1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Už od první minuty se hrálo v rychlém tempu, které více vyhovovalo domácím, a ti také po chybě hostů vedli 1-0. V 8. minutě se prosadil z hranice vápna David Janoušek. Hosty rychlá branka rozhodila, domácí Sedlice převzaly otěže zápasu a zasypávaly branku hostů jednou střelou za druhou. Ve 38. minutě to bylo už o dvě branky, když se po špatném rozebrání domácích hráčů v podání hostů prosadil po rohovém kopu Mikeš. Pohár hořkosti si hosté do poločasu vypili až do dna, když ve 43. minutě to bylo už 3-0. Po ztrátě míče na půlící čáře zakončil celou brejkovou situaci, i díky třem odrazům míče, přesnou střelou Petráš. Sedlice tak vedly o poločase 3-0.

Druhý poločas přinesl v 63. minutě další ránu pro hosty, když viděl po dvou žlutých kartách následně i červenou Lukeš. Hosté ale paradoxně v deseti lidech byli nebezpečnější a začali kontrolovat hru. Navíc se v 79. minutě prosadil i s troškou štěstí Bízek, když ze strany překvapil domácího brankáře Vančáta. Poté domácí kapitán Čabrádek též viděl v 84. minutě po dvou žlutých červenou kartu a počet hráčů se na obou stranách vyrovnal. Domácí ale nakonec přestáli závěrečný tlak hostů a odnáší si tak všechny body za vítězství 3-1.



Sestavy


TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - D. Houzar [-] , P. Koutenský [-] , M. Běloušek [-] (57. Š. Brynda [-] ) , J. Němec [-] - J. Čabrádek [-] , J. Petráš [-] (75. J. Musil [-] ) , D. Dumský [-] , D. Janoušek [-] - M. Zíka [-] (71. J. Panuška [-] ) , Z. Mikeš [-]

FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - M. Hojdekr [-] , F. Daniel [-] , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] (75. V. Kautman [-] ) , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] , R. Lauda [-] (26. L. Martínek [-] ) , J. Bízek [-] , R. Kalčík [-] , M. Kukla [-]

ŽK: 12. D. Houzar , 23. J. Čabrádek , 51. D. Janoušek - 29. R. Kalčík , 51. M. Kukla , 62. M. Hojdekr , 63. J. Lukeš . ČK: 84. J. Čabrádek - 63. J. Lukeš .
Hráči zápasu: D. Janoušek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - HORNÁT Josef, BĚLOUŠEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jan Hajný
Tip experta: výhra domácích

Kozlíci nám o víkendu ukázali, jak se hraje na bahně a jasně nás přehráli. Sedlice jsou však silným soupeřem a myslím, že doma urvou tři body pro sebe. 3:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tento zápas se tipuje těžko a domácín vydřou body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Nováček z Vlacháče v Sedlici neuspěje