1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2022 15:00

3.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vlachovo Březí v domácí premiéře udolalo Bělčice!


Branky


25

V neděli čekal hráče Vlachova Březí první domácí zápas, ke kterému dorazili hosté z Bělčic. Hrál se fotbal bohatý na šance, který nakonec skončil vítězně pro domácího nováčka zásluhou Jakuba Bízka. Nováček ze Březí tak dál nepřestává udivovat fanoušky 1.B třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté měli vstup do utkání lepší, drželi se více na balónu a větrali obranu domácích, kteří hrozili hlavně z rychlých protiútoků. Největší šance prvního poločasu přišla ve 33. minutě, kdy hostující hráč s číslem deset, Martin Ráž, z první poslal míč dloubáčkem přes skvělé chytajícího Koubu. Ke smůle hostů skončil ale míč pouze na břevně a poločas tak skončil bez branek.

Druhý poločas odstartoval tlakem hostů. Jejich šance ale ztroskotávaly na gólmanovi domácích, nebo mířily mimo tři tyče. Vlachovo Březí postupně zápas vyrovnalo a nakonec se právě domácí radovali z jediného gólu v zápase. Hojdekr našel na lajně Jana Toncara, který po lajně prošel půlku hřiště a nahrál míč před branku. Tam se k balónu dostal těsně před brankářem stojící Bízek, který nadvakrát dostal míč nakonec do sítě. Domácí se i s troškou štěstí dostali v 72. minutě dovedení 1-0. Hostům nepomohl už ani závěrečný tlak k vyrovnání a Vlachovo Březí tak zvítězilo v domácí premiéře před svými fanoušky.



Sestavy


FC Vlachovo Březí
J. Kouba [-] - L. Martínek [-] , A. Kravčenko [-] (78. V. Plachta [-] ) , R. Kalčík [-] , J. Bízek [-] , F. Daniel [-] , J. Toncar [-] , J. Hubáček [-] (39. F. Beránek [-] ) , Š. Kužvart [-] , J. Lukeš [-] (80. R. Lauda [-] ) , M. Hojdekr [-]

TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - J. Houda [-] , M. Ráž [-] , O. Páca [-] , A. Ježek [-] , M. Hrkel [-] , L. Krameš [-] (44. M. Vrbský [-] ) , J. Cibulka [-] , L. Mach [-] (78. M. Fiala [-] ) , M. Hevera [-] (74. T. Ježek [-] ) , K. Zeman [-]

ŽK: 19. M. Hojdekr , 83. L. Martínek - 53. J. Houda , 59. L. Mach .
Hráči zápasu: J. Kouba .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Klimeš Jiří - SÝKORA Pavol, DATSENKO Mykhailo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Kristián Hájek
Tip experta: remíza

Vlachovo Březí mělo dost dobrý start na nováčka v 1.B třídě. Po výhře nad Dražejovem bude mít ještě větší chuť porazit celek z Bělčic. Bělčice, ale hrají dobrý fotbal a tenhle zápas skončí remízou 2:2.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

V tomto utkání víc věřím ,,Kozlíkům" z Vlachova Březí

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza