fFOTO: Borek zvládl souboj s nedalekým Ševětínem


Branky


16

K dalšímu derby zajížděli Borečtí do nedalekého Ševětína, který na tom v tabulce není úplně nejlépe, přesto ukazuje zlepšenou formu a z posledních dvou utkání získal šest bodů. Do sestavy se hostům vrátil uzdravený kapitán M.Leština a také J.Houška, naopak pro nemoc chyběl V.Baščevan a zraněný M.Bukovinský. Mimo pak byl D.Eliáš a O.Vaník a D.Hájek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

DO KABIN ZA STAVU 1 - 1

Ševětín má mladé běhavé mužstvo, které postupně získává zkušenosti. Do zápasu jsme vstoupili docela dobře a snažili se kombinovat. Postupně se však na naše kopačky přenášelo stále více nepřesností a zbytečných ztrát. Po jedné takové ztrátě na polovině hřiště přišla první gólová akce zápasu. I přes snahu kapitána M.Leštiny doputoval míč k úplně volnému Pavlu Práškovi, který nezaváhal a otevřel skóre už v 10.min 1-0. Borek se snažil hrát, ale vlastními chybami dával šance domácím k brejkům. Po jednom takovém byl sám před bránou domácí D.Petřík, ale trefil jen boční sít. Střelecky aktivní byl hostující M.Michal, ale jeho pokusy k brance nevedly. Ve 34.min zahrával  trestný kop J.Frank, který na přední tyči přetavil v gól Martin Leština 1-1. A tento stav vydržel až do poločasu.

ZAHOZENÁ PENALTA STÁLA DOMÁCÍ BODY

Hosté ve druhé půli přidali a sevřeli domácí na své polovině. J.Čermín mířil těsně nad břevno, M.Michal trefil tyč a střelu R.Horejše vytáhl gólman na roh. A tak jak to bývá z ojedinělé akce udeřilo na druhé straně. Zaváhání M.Pytla využil domácí útočník a následně byl faulován PENALTA. Tu namířil domácí hráč k pravé tyči, ale Martin Pytel ji bravurně chytil a napravil tak své předešlé zaváhání. To hosty nakoplo k ještě většímu tlaku, který v 73.min vedl k druhému gólu. M.Kocina napřáhl za vápnem ke střele a s pomocí teče Daniela Šťastného doputoval míč za bezmocného F.Kokejla 1-2. Borek poté držel míč a další gól mohl přidat M.Kocina po kombinaci s R.Horejšem , ale domácí gólman jej vychytal. Na druhé straně tresťnák D.Petříka chytil M.Pytel. Na poslední minuty poslal hostující lodivod S.Bryx na hřiště Marka Severu, což se ukázalo jako skvělý tah. V 89.min Marek Severa utekl po pravé straně a nekompromisně střelou pod břevno pečetil na 1-3 pro hosty.

 

AUTOR: RADEK HOREJŠ



Ohlasy k zápasu



FK Borek
Radek Horejš: Domácí mladíci nám rozhodně nedali body lacino. Přesto, že jsme nepředvedli nějak oslnivý výkon, vezeme domů tři body a to je hlavní.



Sestavy


SK Ševětín
F. Kokejl [-] - P. Prášek [-] , J. Bárta [-] , J. Švejda [-] , L. Chovanec [-] , J. Kyrian [-] , R. Stoklasa [-] (46. M. Šálený [-] ) , T. Hegr [-] , D. Petřík [-] , Z. Sváta [-] (69. D. Dvořák [-] ) , J. Syrovátka [-] (79. D. Maňas [-] )

FK Borek
M. Pytel [-] - M. Leština [-] , M. Michal [-] , J. Čermín [-] , J. Endlicher [-] - R. Horejš [-] , D. Šťastný [-] , J. Frank [-] , O. Hanžl [-] (85. M. Severa [-] ) , M. Kocina [-] - J. Houška [-]

ŽK: 41. J. Syrovátka , 86. P. Prášek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - KOVAŘÍK Zdeněk, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 10. 2022 12:37
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - TJ Sokol Halámky/Hranice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - SK Novosedly nad Nežárkou | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích