V. Tesař 31.
J. Skála 62. (p.)
2:5
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2022 16:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior loupil v Chelčicích


Branky


31. V. Tesař , 62. J. Skála (p.) - 10. O. Kafka , 20. T. Bílý , 28. T. Bílý , 55. V. Hozman , 74. D. Šefčík
29

Chelčice, po minulém kole na hřišti Volyně, čekal v nedělním zápase další těžký soupeř, tentokrát ze Strakonic.  Junior si zase po dvou porážkách s chutí zastřílel a v minulém kole deklasoval šesti góly Husinec. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

A střeleckou formu si hosté přenesli i do zápasu v Chelčicích! Už po deseti minutách se totiž prosadil Kafka a poslal Junior do vedení. Strakonické béčko přidalo ve 20. minutě i druhou branku v zápase zásluhou Bílého. Sám Bílý přidal ve 28. minutě i třetí branku a domácí byli jako opaření z předvedené hry hostů. Za tři minuty ale dokázali Chelčice zásluhou Tesaře snížit a ve 31. minutě to bylo už jen o dvě branky při skóre 1-3 z pohledu domácích.

Druhý poločas ale začal stejně, jako ten první. Po deseti minutách se v 55. minutě prosadil Hozman a hosté znovu vedli rozdílem tří branek. Domácí ale v 62. minutě dostali šanci znovu odpovědět z penalty, kterou rozhodčí Zabilka nařídil. K ní se postavil Jan Skála a penaltu bezpečně proměnil, 2-4. Hosté si ale opět pohodové vedení o tři branky vzali zpátky, díky kapitánovi Šefčíkovi, který přesně mířil v 74. minutě a nedal brankáři domácích šanci. Další branky už v zápase nepadli a Junior tak zvítězil v Chelčicích 5-2. Domácí tým se výsledek pokusí napravit příští kolo v souboji nováčků ve Vlachově Březí.



Ohlasy k zápasu



FK Junior Strakonice B
Linhart Martin - trenér Junior "B": Za deštivého počasí jsme odehráli zápas v Chelčicích. Od začátku to byl z naší strany dobrý kombinační fotbal. Hráči plnili přesně to, co jsme si v šatně řekli. Oproti předešlým zápasům se nám podařilo proměnit hned první dvě šance a tak jsme mohli hrát ve větším klidu. Za stavu 3:0 přišla chyba ve středu obrany kterou Chelčice potrestaly. Do druhého poločasu jsme vstoupili velice aktivně, odměnou byl pro nás gól Hozmana. Chelčicím se podařilo snížit z penalty, ale ani to nám neubralo na naší aktivitě a stále jsme se snažili hrát aktivně. Přidali jsme ještě jednu branku a další šance zůstaly nevyužity. Chtěl bych pochválit celý tým odehráli jsme dobrý zápas. Pochválit bych chtěl i trojici rozhodčích, předvedli dobrý výkon.



Sestavy


FK Chelčice
T. Babický [-] - J. Křenek [-] (5. M. Lang [-] ) , V. Tesař [-] , M. Kiš [-] , T. Kouba [-] (55. P. Pícha [-] ) , M. Machnyk [-] , J. Skála [-] , M. Švec [-] (55. P. Valenta [-] ) , J. Turek [-] (18. J. Koloušek [-] ) , M. Šácha [-] , J. Hajný [-]

FK Junior Strakonice B
P. Moudrý [-] - T. Bílý [-] (82. M. Linhart [-] ) , M. Boukalík [-] , Š. Vondrák [-] (48. O. Bambásek [-] ) , V. Hozman [-] , D. Šefčík [-] , R. Novák [-] (68. E. Košek [-] ) , J. Zábranský [-] , D. Doležal [-] (53. L. Pomej [-] ) , V. Peroutka [-] , O. Kafka [-]

ŽK: 77. J. Hajný .
Hráči zápasu: T. Bílý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Zabilka Luboš - VEJČÍK Vít, VOKÁČ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Václav Plachta

Expert: Jakub Houda
Tip experta: výhra hostů

Chelčice budou hrát vyrovnaný zapas s Juniorem, ale ke konci hosté rozhodnou ve svůj prospěch a vyhrají. Výsledek bude 2:3.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích