Bod Chelčicím zachránil v 92. minutě Machnyk


Branky


31

V neděli čekal na tým z Volyně po střetnutí s Husincem další těžký zápas, v podobě domácího zápasu s týmem z Chelčic. Chelčice jako nováček soutěže totiž prohrály zatím jediný zápas a to se Sousedovicemi, které letos hrají svojí ligu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas moc fotbalové krásy z počátku nenabídl. I přes tento fakt si oba týmy vytvořily své šance. Ani jedna z nich ale neskončila za zády brankářů, konkrétně domácího Mráze a hostujícího Babického a poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

Druhý poločas už přinesl osmdesáti fanouškům konečně i branku a radovala se domácí většina. V 67. minutě se prosadil Brabec a poslal tak Volyni do vedení. Chelčice se ale hnali za vyrovnáním a zatlačili domácí tým. Navíc v 89. minutě přišlo pro domácí oslabení, když po svém zákroku viděl rovnou červenou kartu Pavel Temňák. Hosté početní výhodu nakonec dokázali využít v samotném závěru. V nastavené 92. minutě se dokázal prosadit Martin Machnyk, který svojí čtvrtou brankou v ročníku zařídil remízu 1-1 a dělbu bodů pro týmy.



Ohlasy k zápasu


SK Slavoj Volyně
Jiří Raba - vedoucí mužstva: V první poločase se hrál rychlý kombinační fotbal. My jsme na soupeře čekali v bloku a hráli na rychlé protiútoky. Dlouho si ani jeden tým nevypracoval větší šanci. První takovou měli hosté když nastřelili tyč Mrázovi branky. O pár minut později jsme zahrozili také my, když J. Chvosta nastřelil tyč i na opačné straně. Ve druhém poločase byla hra velmi vyrovnaná. Až v 67. minutě hostující brankář neudržel střelu Pubala vyrazil ji pouze před sebe a tam už čekal Brabec, který s přehledem proměnil. Po tomto gólu jsme si vypracovali ještě dvě tutové šance a trestuhodně jsme je neproměnili. Bohužel po týdnu opět byli v hlavní roli rozhodčí, kteří nejprve vyloučil Temňáka, který se srazil s protihráčem. Poté o pár minut později pomezní Muzika neodmával jasný aut v náš prospěch, ze kterého hosté odcentrovali do vápna a šťastným gólem vyrovnali.




Sestavy


SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - P. Hájek [-] , J. Janáček [-] , T. Škopek [-] , J. Chvosta [-] , P. Pubal [-] (76. K. Hájek [-] ) , P. Pletka [-] , F. Frček [-] , F. Dlouhý [-] , J. Brabec [-] (77. M. Chvosta [-] ) , B. Šitner [-] (60. P. Temňák [-] )

FK Chelčice
T. Babický [-] - M. Kiš [-] , P. Valenta [-] (79. P. Pícha [-] ) , T. Kouba [-] (46. J. Koloušek [-] ) , M. Machnyk [-] , J. Skála [-] , M. Švec [-] , J. Turek [-] , H. Buzhdyhan [-] , M. Šácha [-] , J. Hajný [-]

ŽK: 30. B. Šitner , 45. P. Pletka , 53. J. Janáček - 54. M. Švec , 74. J. Turek , 88. J. Hajný . ČK: 89. P. Temňák .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PÁNEK Milan - MUZIKA Filip, HRAŠNÝ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 9. 2022 13:15
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

V zajímavém utkání vznikne remíza

Tip: výhra hostů

Václav Plachta

Expert: Martin Linhart
Tip experta: výhra hostů

Chelčice jako nováček mají výborný vstup do soutěže a nehrají špatný fotbal. S Volyní si poradí a budou se držet v popředí tabulky. 0:2

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Chelčice budou loupit ve Volyni

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů